Pár týdnů po revizi...

91
29.12.08 18:52

Pár týdnů po revizi...

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s první menstruací po revizi dělohy stejnou jako já - 4 týdny po (24.12.) revizi (ta byla 25.11.) jsem 1 den špinila. Pak už vůbec nic…jsem trošku nervózní, jestli jsme náhodou (i přes jistá opatření - ta ovšem nemusela být dokonalá) neotěhotněli… :( Předem díky za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10848
29.12.08 22:42

blazice. s revizí - soucítím s tebou…
a k tomu hypotetickému othotnění - proč ten smutný smajlík????

no každopádně spíš si myslím, že ti prsotě hapruje cyklus - muže to být bud ještě součast šestinedělí (já měla špinění taky tak nějak divně, chvíli už vůbec, pak zas trochu, atd. ) a nebo je to první divná menstruace - tu jsem měla echt slabou- bez ovulace, až ta druhá (nebo třetí?) byla normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.08 07:30

:) smutny smajlik by byl spis pri predstave, co by mi na otehotneni par tydnu po revizi rekl doktor… 8-) jinak my se tesime abnormalne na to, az se budeme moct znovu pokouset… :) popravde receno vsem tehotnym ve svem okoli ted docela zavidim, i kdyz vim, ze zavidet se nema…
mas pravdu, asi je to nejak porouchane, dneska po x normalnich dnech opet nejake spineni, takze asi se dava telo dohromady....... :)
kazdopadne diky za odpoved… ;)

• Citovat
  • Upravit
290
30.12.08 10:42

edit

Příspěvek upraven 28.04.12 v 23:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.08 12:44

Ahojky, já jsem první menstruaci po revizi dostala za 5 týdnů od revize a byla strašně silná a bolestivá, trvala asi 7 dní, (jindy sotva 4 dny)…, ale já zase vůbec nekrvácela po revizi, jen jsem v den revize slabounce krváce a pak už vůbec nic....., asi je to u každého jinak…! A jestli čekáte děťátko, tak moc gratuluji!

• Citovat
  • Upravit
91
30.12.08 21:03

tak tehotna nejsem… dneska jsem dostala seriozne menstruaci… kazdopadne z toho mam pocit spis lepsi, mimoradne, protoze si rikam, ze aspon to sestinedeli fakt asi neni od veci dodrzet… nicmene pak budu doufat,ze se nam to brzo podari… vsem jeste jednou dekuji za odpoved :)
hvezdicko, jsem rada, ze mam i takovou informaci… :) kazdy porad plasi, jedni rikaji cekejte pul roku (uff, ono to i tak muze byt delsi dobu, nez se nam zadari, ale vedome pul roku, to je teda dost), druzi tri mesice, cert aby se v tom vyznal… misto aby clovek poslouchal telo, je zblby ze vsech tech doktoru.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
30.12.08 21:46

blazice - no tak se to nakonec vyřešilo---ani nevim co k tomu říct- jestli vlastně dobře nebo špatně, viď?

a k tomu čekání - ono to pulroční čekání - jsou sice lekaři kteří to doporučují, ale je jich čím dál tím méně. naopak začíná přibývat těch, kteří říkají na nic nečekat. Respektive tedy dát tělu ten jeden cyklus, aby se srovnalo. Ale víc ne … jeto fakt co lékař, to názor (my taky šestinedělí nedodrželi, nevím jestli to bylo cyhtré, asi ne, ale chuť byla mocná ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.08 22:28

K tomu období čekání po revizi - záleží v kolikátém TT to bylo, ale pokud v počátku, tak se fakt teď razí trend, po šestinedělí se začít snažit - prý pokud je to tam pěkně nachystáno a ono to funguje i já jsem důkazem - do tří měsíců jsem byla znovu těhu a bez problémů a doktoři taky nic nenamítali (moje revize byla 13 TT). martina

• Citovat
  • Upravit
290
31.12.08 10:18

Kamarádce v Anglii radili počkat 1 menstruaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
31.12.08 10:26

aha, no tak to vidite… ja jsem byla 11+6 podle papiru, ale spis to byl tak ten desaty tyden… dokonce jsem slysela, ze nekde v severskych zemich vubec tu revizi nedelaji tak automaticky, ale ze to nechavaji dost dlouho na prirode a az kdyz ta si s tim neporadi, tak pak zasah lekare… asi by se dalo o tom dost nastudovat a kazdy by si tam nasel svoje, jenze kdyz to najednou prijde, clovek je vetsinou nepripraveny… jak se taky pripravit na to, ze asi to tehotenstvi nevyjde, zeano? nojo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.1.14 11:31

po revizi

Dobrý den.
Dne 2.11.2013 jsem byla na revizi 1. menstruaci jsem dostala 7.12.2013 a trvá až do dneška byla jsem u lékaře a zdělil mi že na revizi musím znovu. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
5.1.14 09:34
@mimi03 píše:
Dobrý den.
Dne 2.11.2013 jsem byla na revizi 1. menstruaci jsem dostala 7.12.2013 a trvá až do dneška byla jsem u lékaře a zdělil mi že na revizi musím znovu. :,(

To je hrozne ja byla ne revizi ted 20.12. spinila jsem cca tyden a ted uz nic a zacali jsmevse snazit o nove mimi tak doufam ze ms uz se vubec nedostavi byla jsem ve 12+3tt a museli jsme ho prerusit kvuli tomu ze jse nam nevyvinula kus lebeceni kost :,( mimi jsme si moc prali a byl to hrozny sok. preju ti hodne stesti :srdce: a silu zvladnout zakrok znovu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.1.14 09:40

po revizi

Moc děkuji tobě taky přeji hodně štěstí a at se vám co nejdřív zadaří. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.1.14 17:42

po revizi

Tak zatím do nemocnice nemusím jsem ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3277
6.1.14 19:09
@mimi03 píše:
Tak zatím do nemocnice nemusím jsem ráda :dance:

to je super to jsem rada i za tebe tak se vam treba i brzo zadari znovu :potlesk: :potlesk: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty