Paragraf otci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101684
26.4.16 09:21

@kittysha Ano, když budeš v porodnici, tak mu porodnice vypíše paragraf - že ty se nemůžeš starat o dítě. Po propuštění je to fakt spíš na dovolenou, to většina doktorů píše nerada, protože po propuštění už bys měla být schopná se starat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.4.16 09:28
@kittysha píše:
@lindacka Můžu se zeptat, jak jste to nakonec vyřešila? Mám podobný dotaz - zda během doby, kdy budu v porodnici, si má manžel někde vyřídit ošetřovačku na starší dítě a příp. co všechno to obnáší? Počítám, že až budu z porodnice doma, chce s námi chvíli zůstat, ale to už bude asi spíš na dovču (?)

po dobu Tvého pobytu v porodce Ti tam vystaví doklady pro chlapa. Ale jak Tě propustí, tak pak tu dovču, nic víc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
26.4.16 13:16

@kittysha Nakonec mi paragraf vystavili v porodnici, musela jsem si o nej rict 3×, pokazde me odkazali na nekoho jineho kdo ho vystavi. Taky se me ptali, jestli mam svuj formular :). Dopadlo to dobre, ukoncit ho potom muzou v porodnici kdyz odchazite nebo ho ukonci az detska doktorka. My pockali az na detskou a manzel byl na nem doma 10 dni (v porodnici jsem byla tyden a doktorka prevzala dite do pece az 3. den po propusteni - placenych je jenom 9 vc. vikendu). A taky mi detska rikala, ze kdyby onemocnelo druhe dite tak behem 6nedeli muze byt vystaven paragraf i na otce, po 6nedeli to jiz nelze pokud je matka doma.
A abych nezapomnela do osetrovacky se na druhou stranu vypise jmeno ditete, o ktere se manzel bude starat - asi je to logicke, ale my to na prvni pokus vyplnili spatne :oops: tak na to radeji upozornuji predem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí