Paragraf - zkušenosti

smurfka
13.9.18 15:23

tak pokud ofiko pracuješ od po - do pátku, tak se ti vyplatí být na paragrafu o víkendu..dostaneš zaplacené dva dny, které jinak v práci zaplacené nemáš..
pokud pracuješ od po - ne..tak je lepší ukončit v pátek a jít o víkendu do práce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
13.9.18 15:32

@smurfka aha, dekuji pracuji jen přes týden. A ukončit to mam v pondělí nebo
V úterý, aby se započítal vikend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.9.18 18:34

to ted nevím..myslím že se to počítá včetně..tzn když ukončíš v pondělí, tak nastupuješ do práce v utery, ale ted nevím..měla jsem jen jeden paragraf..zavolala bych účetní do práce. :think:

• Citovat
  • Upravit
1149
13.9.18 20:08

Mam to uplne stejne. Od utery jsem doma s holkou a minim jit v pondeli do prace. OCR budou platit od utery do nedele vcetne… Si myslim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
13.9.18 20:13

Taky jsem byla s malým doma minulý týden.
Očr jsem měla od pondělí, na kontrole byl syn v pátek, očr ukončeno k nedělnímu datu a v pondělí do práce.
Sestra jen psala na druhou část Očr páteční datum, ale očr se počítá po-ne=7 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.9.18 22:05
@Kassor píše:
Mam to uplne stejne. Od utery jsem doma s holkou a minim jit v pondeli do prace. OCR budou platit od utery do nedele vcetne… Si myslim…

Ja prave nevím, dnes jsem se bavila se známým a on mi tvrdil ze i v pondělí Musim do práce , aby se započítal vikend, ze prý jak bCh sla v pondělí do práce , pak by se vikend nepočítal, tak Ja nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
13.9.18 22:12

@Alex Adrian jak jsem psala výše známy me odradíl, ze musim
V pondělí do prace, jinak o vikend pridu, ty pracujes o víkendech? Nebo jen po-pa? Nebo je to
 Jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
13.9.18 22:13

Naše doktorka vždy tvrdí, že paragraf nelze ukončit o víkendu, tzn. v neděli. Takže buď v pátek, ale tímpádem nebude proplacen víkend anebo až v pondělí a jít v úterý do práce. Já to jednou udělala tak, že jsem si nechala napsat ukončení v pondělí, ale zároveň jsem v pondělí šla do práce a zaměstnavatel napsal dozadu na paragraf, že ten den v pondělí jsem pracovala a pokud si dobře vzpomínám, dostala jsem to tímpádem zaplacené včetně toho víkendu (bez toho pondělí, kdy jsem už byla v práci).
Jen na co dát pozor, že dítě nesmí být ještě ten den ve školce, i když ošetřující třeba do práce může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
13.9.18 22:15

2X :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
14.9.18 15:38
@Schnapi píše:
Naše doktorka vždy tvrdí, že paragraf nelze ukončit o víkendu, tzn. v neděli. Takže buď v pátek, ale tímpádem nebude proplacen víkend anebo až v pondělí a jít v úterý do práce. Já to jednou udělala tak, že jsem si nechala napsat ukončení v pondělí, ale zároveň jsem v pondělí šla do práce a zaměstnavatel napsal dozadu na paragraf, že ten den v pondělí jsem pracovala a pokud si dobře vzpomínám, dostala jsem to tímpádem zaplacené včetně toho víkendu (bez toho pondělí, kdy jsem už byla v práci).
Jen na co dát pozor, že dítě nesmí být ještě ten den ve školce, i když ošetřující třeba do práce může.

Jsem z toho blázen, takže když budu mít ukončení v pondělí , tak
Muzu i do práce? Nezruší se automaticky pondělní paragraf? Tzn. Ze ukončení by byli v pátek , protože neděli to ukončit? Omlouvám se ale nechápu to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
16.9.18 13:44
@santape píše:
Jsem z toho blázen, takže když budu mít ukončení v pondělí , tak
Muzu i do práce? Nezruší se automaticky pondělní paragraf? Tzn. Ze ukončení by byli v pátek , protože neděli to ukončit? Omlouvám se ale nechápu to.

Ano, v pondělí do práce, ale vyznačit tam, že v pondělí již bylo odpracováno (měl by to udělat zaměstnavatel)… ale pak asi záleží, jak to sociálka pojme, jak jsem psala, nevybavuji si to přesně, ale když jsem si to tehdy přepočítala, tak mi vyšlo, že mi zaplatili vše až do neděle, kromě toho pondělí, když už jsem byla v práci. Ale taky je možné, že to už může být jinak a zaplatí to jen do pátku…
Já to tehdy tak udělala, nebyla jsem v práci celých 8 hodin, jelikož ráno jsem byla s malým ještě na kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
17.9.18 21:01

@Schnapi Já byla se synem na kontrole v pátek, sestra mi na druhou část papíru OČR vyplnila nedělní datum. Takže jsem čerpala OČR po-ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
17.9.18 21:03

@santape Pracuju po-pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19007
17.9.18 21:17

@Alex Adrian myslím, že od někoho v práci jsem to takhle už taky viděla, naše doktorka to tak nevypíše, že to prý nejde, že ukončení leda v pátek nebo v pondělí, tak si vyber :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
18.9.18 17:33

Ahoj holky, jdu si sem k vám pro radu. Snad mi poradíte. Jsem se synem na očr,a boužel to vypadá že budeme doma ještě pár dní v říjnu. Jak mi to vyplatí sociálka? Zaplatí mi ty dny v září v říjnu a těch pár dní za říjen až v listopadu? Nebo mi to zaplatí celé v říjnu za září? Děkuji moc holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí