Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@ka2ka jenze ja uz jsem ve tretim trimestru. Tady je fakt velké riziko přerušení cévy do srdíčka miminka. Já si ho nedám ani náhodou. Zkusila jsem ještě magnosolv a pokusím se něco sníst a dát si poslední paralen a zkusím jit spát. Pokud to nepomuze tak zavolám do porodnice aby mi poradili.
Ja jsem kombinovala parelen a ten magnosolv a pomohlo to..pred tim 2 dny paralen a nezabralo to vubec, ani na ty 2 hodky..ale s tim magnosolvem skoro hned
Pokud máš migrénu, prostě klasickou migrénu ne bolest hlavy, tak na to nezabírá Paralen ani Ibalgin atd. Na to jsou speciální léky.
Což si myslím, že se v těhotenství nemůže. Takže nezbývá nic jiného než alternativní řešení, ležet, ticho a tma. ![]()
Vím o čem mluvím, jelikož migrénu trpím a léčím se s ní na neurologii.
@Ťarbík01 mám klasickou migrénu. Brávám na ni Nimesil ale většinou staci brufen, tma, chlad a spanek. Když jsem pracovala tak jsem ji měla co měsíc, teď jak jsem na rizikáči tak ji mám poprvé teď v devátém měsíci. Ale už odeznívá, cca 27 hodin trvala. Měla jsem za tu dobu 4 paraleny a fakt musim rict, ze asi nakonec pomohl ten Magnosolv.