Paralen 500 v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
9.7.22 14:35
@Anonymní píše:
@ka2ka jenze ja uz jsem ve tretim trimestru. Tady je fakt velké riziko přerušení cévy do srdíčka miminka. Já si ho nedám ani náhodou :,(. Zkusila jsem ještě magnosolv a pokusím se něco sníst a dát si poslední paralen a zkusím jit spát. Pokud to nepomuze tak zavolám do porodnice aby mi poradili.

Ja jsem kombinovala parelen a ten magnosolv a pomohlo to..pred tim 2 dny paralen a nezabralo to vubec, ani na ty 2 hodky..ale s tim magnosolvem skoro hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
9.7.22 21:10

Pokud máš migrénu, prostě klasickou migrénu ne bolest hlavy, tak na to nezabírá Paralen ani Ibalgin atd. Na to jsou speciální léky.
Což si myslím, že se v těhotenství nemůže. Takže nezbývá nic jiného než alternativní řešení, ležet, ticho a tma. :nevim:
Vím o čem mluvím, jelikož migrénu trpím a léčím se s ní na neurologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katrinever
9.7.22 22:20

@Ťarbík01 mám klasickou migrénu. Brávám na ni Nimesil ale většinou staci brufen, tma, chlad a spanek. Když jsem pracovala tak jsem ji měla co měsíc, teď jak jsem na rizikáči tak ji mám poprvé teď v devátém měsíci. Ale už odeznívá, cca 27 hodin trvala. Měla jsem za tu dobu 4 paraleny a fakt musim rict, ze asi nakonec pomohl ten Magnosolv.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky