Paralen Grip a Erdomed

Anonymní
6.2.18 17:36

Paralen Grip a Erdomed

Zdravím. Lékař předepsal příteli Erdomed na podporu vykašlávání. V lékárně mi byl doporučen k erdomedu na kašel Paralen Grip. Čtu ale, že ten je na suchý kašel, kdežto Erdomed podporuje vykašlávání hlenů. Tak jsem z toho jelen :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28294
6.2.18 18:52

Takze mas ten modry Paralen Grip? Jeste je cerveny. Pokud mas ten modry a kasel mas vlhky a odkaslavas, tak si vem k tomu Erdomedu Paralen normalni, ten Grip neber. Slo by to proti sobe, popr. Grip davat jen na noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.18 11:23
@suvik píše:
Takze mas ten modry Paralen Grip? Jeste je cerveny. Pokud mas ten modry a kasel mas vlhky a odkaslavas, tak si vem k tomu Erdomedu Paralen normalni, ten Grip neber. Slo by to proti sobe, popr. Grip davat jen na noc.

Ano, mám ten modrý grip. Děkuju za radu :)

• Citovat
  • Upravit
221
7.2.18 14:44
@Anonymní píše:
Zdravím. Lékař předepsal příteli Erdomed na podporu vykašlávání. V lékárně mi byl doporučen k erdomedu na kašel Paralen Grip. Čtu ale, že ten je na suchý kašel, kdežto Erdomed podporuje vykašlávání hlenů. Tak jsem z toho jelen :think:

Pokud máte suchý kašel použijte ten paralen grip, pokud máte kašel vlhký tak potom Erdomed. Přípravky nekombinujte (ani na noc) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
7.2.18 15:49
@sepos píše:
Pokud máte suchý kašel použijte ten paralen grip, pokud máte kašel vlhký tak potom Erdomed. Přípravky nekombinujte (ani na noc) ;)

Proc ne? Bezne se pise Erdomed pres den, Codein (priklad) na noc. Temer kazdy praktik. I pediatri zas posilaji pacienty s pres den mukolytikem a na noc antitusikem, pokud se pacient budi a nemuze kvuli kasli v noci spat. Jinak se to kombinovat urcite nema, nicmene vem si Stoptussin ze. Tam je to dokonce v jednom pripravku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.18 11:49

Ještě čtu, že se nemají kombinovat přípravky se stejnou látkou. Když jsem si ráno vzala Coldrex, můžu si čtyři hodiny na to vzít Paralen? :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex