Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Takze mas ten modry Paralen Grip? Jeste je cerveny. Pokud mas ten modry a kasel mas vlhky a odkaslavas, tak si vem k tomu Erdomedu Paralen normalni, ten Grip neber. Slo by to proti sobe, popr. Grip davat jen na noc.
@suvik píše:
Takze mas ten modry Paralen Grip? Jeste je cerveny. Pokud mas ten modry a kasel mas vlhky a odkaslavas, tak si vem k tomu Erdomedu Paralen normalni, ten Grip neber. Slo by to proti sobe, popr. Grip davat jen na noc.
Ano, mám ten modrý grip. Děkuju za radu ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím. Lékař předepsal příteli Erdomed na podporu vykašlávání. V lékárně mi byl doporučen k erdomedu na kašel Paralen Grip. Čtu ale, že ten je na suchý kašel, kdežto Erdomed podporuje vykašlávání hlenů. Tak jsem z toho jelen
Pokud máte suchý kašel použijte ten paralen grip, pokud máte kašel vlhký tak potom Erdomed. Přípravky nekombinujte (ani na noc) ![]()
@sepos píše:
Pokud máte suchý kašel použijte ten paralen grip, pokud máte kašel vlhký tak potom Erdomed. Přípravky nekombinujte (ani na noc)
Proc ne? Bezne se pise Erdomed pres den, Codein (priklad) na noc. Temer kazdy praktik. I pediatri zas posilaji pacienty s pres den mukolytikem a na noc antitusikem, pokud se pacient budi a nemuze kvuli kasli v noci spat. Jinak se to kombinovat urcite nema, nicmene vem si Stoptussin ze. Tam je to dokonce v jednom pripravku.
Ještě čtu, že se nemají kombinovat přípravky se stejnou látkou. Když jsem si ráno vzala Coldrex, můžu si čtyři hodiny na to vzít Paralen? ![]()
Zdravím. Lékař předepsal příteli Erdomed na podporu vykašlávání. V lékárně mi byl doporučen k erdomedu na kašel Paralen Grip. Čtu ale, že ten je na suchý kašel, kdežto Erdomed podporuje vykašlávání hlenů. Tak jsem z toho jelen