Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Neřeším. Manželovi se líbí a syn, když vidí prsa (jakékoli), tak má hlad, i když není už víc jak dva roky kojený.
@Anonymní píše:
Po čtení jedné diskuse, jsem zjistila že mám na poměry obrovské dvorce-průměr4,5cm!!! Prsa mám jedničky a toto je hrůza! Nekojim už rok a pul, takže se to už nespravíhak jste na tom vy?
4,5 cm není obrovské
Mám 4 cm a přijdou mi celkem malé (v porovnání když jsem viděla kojit některé kamarádky), prsa mám 70C takže taky malá
T.
Poprvé v životě jsem si šla metrem změřit dvorec, mám 7cm, takže určitě obrovské nemáš
prsa mám větší. Když jsem kojila, měla jsem ještě větší.
Já mám enormě malé dvorce a mám tři cm, takže kde jsi vzala, že je 4.5 nějak hodně???
@pikola Taky mi to niky nenapadlo měřit, ale teď mi to teda nedalo
![]()
@Kintyre píše:
@pikola Nápodobně, taky jsem šla měřitJe ale tedy pravda, že mi nedávno přítel řekl, že mám z jeho všech ex největší bradavky. Mám prsa 75B a bradavky mám 7 cm. Mě to nikdy nepřišlo divný. Jo a jsem po jednom kojeném dítku.
Takže za mě 4,5cm je nic moc
Bradavku (ten čudlík) určitě tak velkou nemáš, to se jmenuje dvorec
to je to kolečko kolem, aby dítě našlo bradavku.
No já už jsem začala propadat depresím
volala jsem chlapovi jestli si toho někdy všiml a jestli ho to někdy napadlo a říkal že ne, ale nevim jestli nekeca ![]()
@Anonymní píše:
No já už jsem začala propadat depresímvolala jsem chlapovi jestli si toho někdy všiml a jestli ho to někdy napadlo a říkal že ne, ale nevim jestli nekeca
Ty jsi fakt volala chlapovi jestli nemas velky dvorce?
a kdyby jo nebo maly, tak s tim udelas co
zenskyyy
Příspěvek upraven 06.02.18 v 16:19
@Lerista no kvuli vám jsem se zmerila
taky má přítel větší prsa nez já a jeste mám tak velký koláče"
![]()
Po čtení jedné diskuse, jsem zjistila že mám na poměry obrovské dvorce-průměr4,5cm!!! Prsa mám jedničky a toto je hrůza! Nekojim už rok a pul, takže se to už nespraví
hak jste na tom vy?