Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zdravím ![]()
Prosím o radu. Brala jsem antikoncepci asi rok a půl. V říjnu jsem ji vysadila a menstruaci dostávala zatím pravidelně, až na tento měsíc. Měla jsem to dostat 27. ledna a nedostala. Teď 3.. února jsem začala špinit a přestalo to tentýž den, a toto se mi opakuje do dnes. Vůbec nekrvácí jen chvíli špiním. Je to normální?
Ahoj, ja brala antiku 5 let, po vysazeni to chodilo jak chtelo. 3 mesicd super a pak zmena a tak porad dokolecka. Jestli ms nedorazila v plne dile, tak zkus udelat TT. Podle vysledku bych resila co dal. Na gynde ti muzou napsat prasky na srovnani cyklu ![]()
@Nicollka1993 píše:
Ahoj, ja brala antiku 5 let, po vysazeni to chodilo jak chtelo. 3 mesicd super a pak zmena a tak porad dokolecka. Jestli ms nedorazila v plne dile, tak zkus udelat TT. Podle vysledku bych resila co dal. Na gynde ti muzou napsat prasky na srovnani cyklu
Těhotné být nemůžu
To vím. Jen mám strach, že když menstruaci nedostanu v plné míře, tak při sexu se mi může dostavit
Už se mi to jednou stalo
@valetyna tak jen nejaka hormonalni zmena, nic vazneho to nebude
dojdi na gyndu, oni ti pichnou injekci na vyvolani MS ![]()
@valetyna
Obcas to telu trva nez se zabehne do rezimu. Kdyz jsem vysadila antikoncepci poprve, tak jsem musela jit 2× na vyvolavacku. Pak jsem ji na rok zase brala a po vysazeni jsem mela hned 29,30 denni cykly. Po necelem roce se mi to protahlo az na 35 dni (jendou 42).
Pokud TT je negativni a nemas zadne obtize, tak bych pockala. Pokud se do konce mesice nedostavi, zajdi si k doktorce pro jistotu. ![]()