Paranormální jevy u mě doma

Anonymní
25.5.25 14:04

Paranormální jevy u mne doma

Ahoj :roll:

Asi vám budu připadat jako blázen, ale skrze bezpečnostní kamery pozoruju, že třeba jednou za týden mám doma paranormální jev. Odjakživa jsem byla k tomuto skeptická, a potřebuji hmatatelné důkazy, jsem psychicky zdravá :D a Ted k veci - Vzdy vidim v noci na kameře jev, skvrnu, která má konkrétní pohyb. Byla jsem skeptická a myslela jsem si, ze to je prach, ale pak jsem si říkala, ze kdyby to byl prach, tak je to tam stále a nema to tak ‘’inteligentni’’ pohyby. No pak mi umřel pejsek a už to začalo jet obden.. myslela jsem si, že je to on.. posílala jsem to dokonce člověku, co se o tohle zajímá desítky let a ten mi potvrdil, že to prach není. Nojo, jenže co me nenapadlo udelat.. ja jsem si to na te kameře ‘’vyscreenovala’’, přiblížila a vidim, ze všude v tom orbu, nebo jak se to jmenuje je zřetelný obličej.. prakticky na všech záznamech.. :( hodne me to zklamalo.. myslela jsem si, ze dušička pejska je stale při me.. co chci ještě říci - nic mi takovy ‘’duch’’ nedělá, jen kdyz spim sama doma a chlap je na noční, tak usinam s hrozným bušením srdce a se strachem.. pocitem ze tam něco je a ze se neco bude dít.. nikdy se nic neděje :nevim:

Ma smysl tohle ‘’neskodne’’ resit? Nebo by jste to tak nechali? Budu rada za nazory, poznatky a zkušenosti :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2392
25.5.25 14:36

Taky se vám může jen odrážet v něčem světlo z ulice nebo měsíce. To je běžný jev. Víte kolik světýlek a různých jevů vidím na kamerách během nočních směn? Stačí, aby projelo kolem auto, nebo byl úplněk, nebo aby někdo ve vedlejší budově rozsvítil… Jinak, když se budete dostatečně koukat na cokoliv, co není barevně jednolité (např. vzor na koberci, mramorování dlažby atd.), tak uvidíte mnoho tváří. Mozek už má tu schopnost :) Ten blbý pocit nemáte z toho, že byste tam reálně měla entitu, ale protože si myslíte, že ji tam máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.5.25 14:58

Je to nesmysl. Na měsíci taky může vidět obličej každý, kdo chce. Žádní duchové neexistují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25570
25.5.25 15:18

No, když jsem se v novém bytě cítila nejistá, našla jsem si rituály se solí a šalvějí
většina lidí ať se směje, nám to pomohlo, od té doby byl KLID (umřela tam dlouholetá bývalá nájemnice)
já se těmto věcem fakt nevysmívám, ačkoliv pracuji v opačném oboru, kde jen jasný Důkaz platí..
ovšem život není fakt jen černý nebo bílý.. právě Naopak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.5.25 15:33

Hele a nejsou to na kameře jenom nějaké „interferenční vlny“? Pokud je vše jen na kameře a ve skutečnosti nic, bude to jen záležitost nedokonalostí elektroniky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.5.25 15:47

Nahoď jsem tu fotku ať taky kouknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.25 16:13

Posílám - ja treba na te prvni fotce vidim vyloženě obličej.. a vzdy mam šílený pocit ze neco vedle me je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.25 16:15

Bydlim v nefrekventované ulici, navíc tady auto z ulice ‘’nedosvítne’’.. pouliční lampy nemáme, je to taková opravdu boční ulice s minimálním pohybem i přes den. Kamera by měla být kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.25 16:20

Já na na „duchy“ věřím, takže ti řeknu že je to klidně možné. Sama mám XXX zkušenstí. Člověk by vážně nevěřil co vše jsem za svůj život viděla a pocítila. A lidi co nevěří, jsou ti co nemají „dar“ je vidět. Občas bych jim nějakého dušíka u postele přála za ty jejich kecy o bláznech atd :mrgreen:
Pokud ti neškodí a můžeš žít s tím že tam někdo je, tak ho nech.. ale já jsem ráda že jsem se jich zbavila. Neměla jsem dobrou zkušenost :roll:

• Citovat
  • Upravit
11786
25.5.25 16:21

Vidíš to, co vidět chceš 8). Je to jen prach, nebo hmyz. Přestaň stolkovat kameru a nedoje. bávej se zbytečně :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
25.5.25 16:22
@Anonymní píše: Více

Simtě jakýpak obličej, to jsou nějaký šmouhy, nic to není, vykašli se na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30193
25.5.25 16:23

Pokud tě to stresuje, tak si jich nevšímej ;-) vždycky se to dá nějak „vysvětlit“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4161
25.5.25 18:00

Nebudu hodnotit, jestli je to neco nadprirozeneho… Kazdopadne, jestli mas blby pocit, tak byt nech treba vysvetit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
25.5.25 18:05
@Lucy75 píše: Více

Zrovna jsem chtěl napsat dost jízlivý příspěvek. Pak se podívám od koho to je a kohokoliv jiného bych sepsul, ale u tebe bych to viděl na dlouhý večerní rozhovor. Když má člověk co říct, rád si jej poslechnu. I když je to v opozici s mými názory. Spíš právě proto si jej poslechnu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35385
25.5.25 18:12
@Anonymní píše: Více

Nic to není, jen ti pracuje fantazie. A i kdyby ano, nic ti to nedělá, tak to neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová