Pardubice/Chrudim termín porodu duben 2016

64
30.9.15 20:41

Pardubice/Chrudim termín porodu duben 2016

Ahoj holky, myslím že název diskuse mluví za vše :) Je tu některá co má termín jako já (nebo alespoň přibližně)? Přesně mám podle PM 10.4.2016 a podle UZ 6.4.2014. Je to mé druhé těhotenství, poprvé to byl kluk (teď má 16m). Je mi 27 let. No, co bych ještě dodala :think: asi jen, že strach z porodu mám ještě větší než poprvé a strach z toho jak vše zvládnu taky ještě větší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
30.9.15 20:54

Já jen popřeju pohodový porod. :kytka: Taky jsem měla TP jako ty, jen v roce 2014, v Pardubkách. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.15 08:48

Děkuji :) v roce 2014 jsem na konci června porodila syna, tak máme skoro stejně starý mimina :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.10.15 12:26

@Luca2014 jé, to je fajn :kytka:
A jestli tě to trošku uklidní, druhej porod byl naprostá pohoda ( u mě :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.15 13:12

No tím jsem se uklidnovala ze začátku, že druhej porod by měl být lepší, že je všechno už tak nějak zvětšený, načlý, protrhlý :lol: než mi jedna známá řekla, že u ní byl druhej horší :roll: tak sem si řekla, počkat.. to jako není samozřejmost že bude lepší?? néé 8o

no ale moment, takže ty máš už druhý mimi? A kolik máš mezi nima rozdíl? já to budu mít po cca 21 měsících.. A fakt se moc netěším teda, brala bych už tak roční :lol: s tím prvním jsem to totálně nezvládala, měla jsem těžkej porod, ztratila hodně krve a dávali mi i transfuze, chyběl mi hemoglobin nebo co, byla jsem hrozně unavená tak tři měsíce. První měsíc jsem jen ležela a kojila a katastrofa byla si jen dojít na záchod, no a když jsem po měsíci vstoupila do kuchyně, myslela sem že mě vomejou, tenkrát přijela kámoška aby mi uklidila, hrůůůůůza :zed: no a představa že to tak bude znova a do toho ještě budu mít na starost skoro dvouletý, mám z toho fakt depku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.10.15 18:59

@Luca2014 Kluci jsou od sebe 28 měsíců, staršímu teď budou čtyři roky ;)

Jinak teda druhej byl větší maacek a já měla odrozeno tak rychle, že si PA ani nenatáhla rukavice. A to mi asi dvě hodiny předtím na příjmu říkali, že porod je v nedohlednu a že si tam poležím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ze sálu jsem šla po svých a malého měla hned u sebe. Jak kdybych ani nerodila :lol:

Odkud jsi? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.15 19:42

@lyrica jéé tak to závidím, to si měla fakt pohodu a co ten první? A manžel/partner pomáhal? Nebo babičky? mě právě nebude nikdo pomáhat :? nevím, jsem z toho trošku v rozpacích nebo jak bych to řekla, na jednu stránku se těším, Tomášek bude mít sourozence, budou si hrát (doufám), no ale abych nezestárla za ty dva roky o deset let :mrgreen: z toho mám strach, abych to zvládla bez újmy takzvaně :mrgreen:

tedka bydlíme deset km od pardubic, původně jsem z centra, ale nákou dobu jsem bydlela u babi na dukle a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.10.15 19:47

@Luca2014 Ten první jako jakž takž, ale bolest nevídaná :D Za to teď fakt luxuska! :lol:
Manžela mám super a když je doma, o dětičky se stará perfektně a á si můžu skočit třeba do fitka a trošku oddechnout. U nás je to složitější v tom, že se ještě staráme o moji mamku, co je po mrtvici ochrnutá na pravou stranu. ( stalo se to měsíc před druhým porodem) Ale všechno se dá zvládnout. Tak vůbec neměj strach!

Na Dukle? Já tu bydlím celý život :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.15 20:32

No mě tady nakukuje přes rameno přítel a furt vykládá že tě prej zná, ale já ho odháním at dá pokoj :mrgreen:
no vidíš, takže to není jen mýtus, ten pohodovej porod jo :) a čím myslíš že to je, dělala si něco jinak?
Hele co je Tomínovi rok, tak mi přítel taky pomáhá, né že by na nás předtím úplně prděl, ale prej se bál že ho rozmáčkne, tedka chlapy vyšlu ven klidně na půl dne (no mít uvařeno tak by to zvládli i celý den, včetně uložení do postele). Ale chodí samozřejmě do práce, takže by se mi spíš hodila babi v důchodu poblíž, ale babi maká takže mám smůlu :lol: nj snad to bude dobrý, malej už bude trošku větší, tak snad bude i samostatnější a nebo kdo ví, třeba mi bude i pomáhat se starat o mimi vid ;)
Tý jo, to je taky síla s tvojí mamkou :? to se asi moc hýbat nemůže vid.. a měsíc před porodem, že se vám to stalo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
1.10.15 20:34

@Luca2014 napíšu ti do zprávy, ať tady neřešíme osobní věci veřejně :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.10.15 20:36

Ok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.11.15 16:48

Ahoj, termín zatím 4.4. a budou to dvojčátka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
28.11.15 20:33

@miska.siskaa
jé ahoj, slušný :D kde chceš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.11.15 16:16

No začínám dost přemýšlet o Hradci…a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
1.12.15 08:15

Tý jo já taky právě, ale zas nechci aby mimi bylo „mechovák“ :lol: budeš mít první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí