Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
termín porodu mám 1.12.2015 a jelikož se to blíží a já nemám kolem sebe nikoho s kým bych mohla mluvit o pocitech, které mám v těhotenství a před nastávajícím porodem, zakládám tuto skupinu. I pro informace ohledně těhu a vše kolem miminka… ![]()
@Debink Já mám termin 18.12. a podle posledního utz jsme cca o 10 dni vetsi ![]()
Speedyy: já mám tenhle termín od doktora ale podle mých výpočtů by to mělo být až 13.12.2015
ono tam hapruje těch 14 dní, vím přesně den kdy jsme počali
ale doktoři nepočítají těch prvních 14 dní…tak nevím jakoby přesně ale doktor si je jistej prý ![]()
@Debink Tak se necháme překvapit
Já jdu 5.10.na ten poslední velký utz, který se dela 30-32 tt, tak jsem zvědava, jak už jsme velký
Hlavně už chci byt na Štědrý den z nemocnice doma
Speedyy: já právě nevím…byla jsem u svého doktora a teď budu volat na objednání předporodního kurzu po 30 tt do porodnice a předpokládám, že když mám pak ještě zavolat po 33 týdnu, tak mě v té nemocnici budou ještě prohlížet, že? On mi doktor jaksi neodpověděl
a taky bych byla ráda, kdyby do Štědrého dne, nejlépe tak 14 dní předem ![]()
@Debink Teda,tak to nevim
Já chodim porad jen k mýmu doktorovi a ten mi dela všechna vyšetření sám. Az ve 38tt me bude předávat na kontroly do nemocnice, kde budu potom rodit
@Debink Co čekáš? Nechala sis to říct nebo budete mit překvapení? ![]()
Speedyy: aha, nu uvidíme
každý gyndař to má jako jinak…nechala
budeme mít holčičku
a Ty?
@Debink My chlapečka Daniela
Tak snad se nebude chtít narodit 17.12. na svuj svatek ![]()
@Debink To je Tvoje první mimi? Já už čekam ctvrty, ale ti tři už jsou docela velký, tak ted budu mit zase koho rozmazlovat ![]()
Speedyy: Jj první, takže jsem celá vystrašená, protože nevím vůbec do čeho jdu
naše bude Eliška
to by bylo pěkné, kdyby se narodil na svůj svátek
byl by první o kom bych věděla, že má svátek a narozeniny v jeden den, nikoho takového neznám…
Ahoj holky, už tady je diskuse
Jenás tam víc, co čekáme prcka v prosinci ![]()
https://www.emimino.cz/…nkovani/191/?…
@Debink No snad se narodi driv
Nevim, jestli by byl z toho za pár let nadsenej
Me by se líbil datum 10.12., to má narozeniny nejstarší syn, tak by kluci slavili nastejno. Eliška je krásný jméno ![]()
Speedyy: ty joo, tak to jsem úplný cucák jako
tři děti, jde to vůbec zvládnout?
je to ale moc hezké, taková veliká rodina…no ale já začala uvažovat o mimi dost pozdě, teda spíš, ten pravý
přišel pozdě…Daniel je pěkné jméno, já uvažovala i o Daniele pro holčičku ale nakonec zvítězila Eliška
a můžu se zeptat? Když jsi už zkusila třikrát rodit, je to pokaždé jiné nebo docela podobné?