Termín porodu prosinec 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9909
27.9.15 10:00

@Debink Da se to zvládnout uplne v pohode ;) Vždycky jsem chtěla velkou rodinu, tak ji mam :potlesk: Ty těhotenství a porody jsou pokaždé jiný. První dvě těhotenství jsem mela uplne bez problémů, deti se narodili par dni pred terminem s váhou 3600g a 3600g. U třetího těhotenství jsem mela vcestnou placentu, ve 24 tt jsem silne začala krvácet a ležela jsem v nemocnici v ČB na kapačkách a udrzovani. Na placente se mi udělal hematom a ten prasknul, tak od toho bylo to krvácení. Denisek se nakonec narodil 34+2 tt s váhou 2520 g. Nastesti jsem rodila normalne, protoze se placenta trosku víc vytáhla nahoru. A ted počtvrté jsem snad prvních 5 mesicu prozvracela a když odešly nevolnosti, tak me začaly hrozne bolet zada v kříži, pálit žáha a jak malej roste, tak me pěkně kope do žeber. Už jsme hlavičkou dolu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.9.15 10:04

@Debink Jinak porodu jsem mela rychlý všechny. U prvního jsme ve 23:00 h. jeli s prasklo vodou do porodnice a Dominik se ve 4:52 h. narodil, podruhé jsme jeli do porodnice ve 12:00 a dcera se narodila ve 14:00 h. a potřetí jsme jeli do nemocnice kolem 21:00 h. a syn byl 21:23 h. na svete :mrgreen: Tak jsem na to zvědava ted, ale mam mezi posledním porodem rozdíl 7,5 let tak to snad nebude az tak rychlý :) Jinak je mi 31 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
27.9.15 20:59

Speedyy: takže všechny jako přirozené porody? já si říkám, že by asi byl snazší císařský řez, i když pak se člověk nemůže moc hýbat a tak ale u mě to asi nehrozí…nevolnosti jsem taky měla a zvracela jsem pořád tak do 4 měsíce a ze dne na den klid a bylo mi dobře, to ale vydrželo tak 3 týdny a pak žáha, dušnost, nemohla jsem spát, podrážděná a poslední dva týdny se přidaly otoky rukou i nohou a bolí mě v kříži a nemůžu dýchat většinu dne :roll: tlačí mi asi na hrudník a na to, že má 1,340 kg tak si říkám, co budu jako dělat třeba za měsíc? jen ležet, funět a čumět :lol: mně je taky 31 let a to je moje první, nooo uvidíme, jestli ještě jedno pak stihneme…to vypadá jako brnkačka ty Tvoje porody :) doufám, že to bude rychlé hlavně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
27.9.15 21:06

@Debink Ono si asi moc nevybereš. Já mela všechny porody přirozeny, takže nemám srovnání. Ale co jsem slyšela od maminek co zazily oba druhy porodu, tak říkaly, že zlatej normální porod.Ja bych chtěla zase rodit normalne, pokud to půjde. Malej mel před 14 dny 1190g, byla jsem na 3D utz a fotecky se nám povedly :) Příští pondělí jdu na utz k mýmu doktorovi, tak jsem zvědava, jak jsme zase povyrostli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
6.3.16 15:36

@Debink Ahoj :mavam: Tak jak to nakonec vsechno dopadlo? ;) Kdy se mala narodila? Nám se 10.12. narodil Daniel s váhou 3880g a 50 cm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
14.4.16 11:16

Speedyy: Ahojky, já taky než se dostanu k tomu PC…malá se narodila předčasně :D 5.11. s váhou 3200 g a 50cm :) dala mi zabrat miláček náš, ale zvládli jsme to za 14 hodin…tak už to máme za sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí