Parfém - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12600
30.9.19 17:38
@Klopotkova píše:
A jaký máš názor na parfém Angel od TM, ten úplně miluji už roky, potom Chloe rose a na léto Moschino Hippy fizz.

Na mě je to už “moc” s- ilná, sladká, kořenená, těžká vůně.
Ale zase mě z téhle kategorie překvapilo Flora/Rosa Botanica od Balenciaga, to jsou taky silné a těžké kořenené vůně, ale asi že nejsou tak sladké, tak obě můžu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
30.9.19 17:57

Ja mam teď nejoblíbenější Calvin Klein Euphoria :palec: Naopak Yodeyma mi vubec nevonela a skončila na WC místo osvěžovače :mrgreen: Ale to je na každém, co mu voní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
30.9.19 18:00

Ja osobne mam slabost pro Hugo Boss :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
30.9.19 18:05

Ja mám hrozne rada YSL - black opium - to cítím i druhy den rano a ještě mám druhou Lancome - La nuit tresore - a ja ji tak dlouho necítím, ale všichni okolo ano. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
30.9.19 18:10

Ještě mě napadla - Nina Ricci- Nina, ta je zase taková spis do sladka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.9.19 18:27

Na zimu Angel od Muglera, na léto Coco Chanel Mademoseille. Nesnáším Chloe která děsně frčí a nevím proč. Dobrou výdrž má Milion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.9.19 18:30

A loni v zimě jsem měla Calvin Klein Reveal, taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
30.9.19 19:02

Pokud sladka, tak kdeco od KENZO, svezi jsem mela chanel chance eau fraiche, loni jsem si hrala na damu s YSL Opium, mezitim jsem pricichla k prirodnim vunim, coz je neco trochu jineho, ale aktualni sladky favorit na tehotenstvi je Fleurs de Himalaya z Rituals :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4019
30.9.19 19:42

Za mě z levnějších (krásně voní, vydrž by mohla být delší) Guess Guess a od Avonu Incandessence (obě chlapi chválí). Od Muglera Alien a Amor amor - Cacharel. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
30.9.19 19:49

@Kaileee jinak, já si na Notinu nakoupila asi deset vzorečku různých parfému a pak vybrala. Jeden z chvalenych parfémů mi vyloženě smrdel po výkalech (teď nevím, jestli to byla nějaká z Euphorií, ale myslím, že to byla spíš la vie est belle od Lancome). Zkusila bych ty vzorečky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
30.9.19 23:03
@Elza56 píše:
Ja mam teď nejoblíbenější Calvin Klein Euphoria :palec: Naopak Yodeyma mi vubec nevonela a skončila na WC místo osvěžovače :mrgreen: Ale to je na každém, co mu voní :)

a jakou Yodeymu jsi měla? Ono je asi 50 druhů a každá imituje jiný parfém :lol:.

• Citovat
  • Upravit
Makca87
30.9.19 23:07
@terien píše:
Na zimu Angel od Muglera, na léto Coco Chanel Mademoseille. Nesnáším Chloe která děsně frčí a nevím proč. Dobrou výdrž má Milion

Chloé u mě frčí asi 6 let… protože má výraznou vůni po pivoňce a konvalince ;)… vydrží do umytí a já ji poznám na sto honů mezi davem :srdce:.

• Citovat
  • Upravit
4686
1.10.19 00:24

Závidím všem, co přijdou do parfumerky a ani neví, který parfém dřív koupit. Já si vždycky tak pro pobavení přečtu to složení, ale výsledek je většinou po rozvonění stejný - chemický smrad. Mám asi divnou kůži, co se nekamarádí s drahými parfémy. Výjimkou je Alien a jiné TM - to na mě smrdí jako spálená guma, fakt nekecám. Chloé Chloé smrad desinfekce. Nevím, jak to dělám, a tak ráda bych si něco koupila. Ovšem nedávno jsem narazila na poklad, který mi skutečně voní krásně autenticky květinově bez chemického smrádku - GUCCI BLOOM. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.10.19 07:54
@Makca87 píše:
Chloé u mě frčí asi 6 let… protože má výraznou vůni po pivoňce a konvalince ;)… vydrží do umytí a já ji poznám na sto honů mezi davem :srdce:.

No právě, pivoňka a konvalinka :poblion: pardón :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
1.10.19 08:01
@terien píše:
No právě, pivoňka a konvalinka :poblion: pardón :oops:

Mě by voněl i hnůj :lol:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek