Parfém - tipy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Makca87
1.10.19 08:10

Jinak ještě doporučuji Cacharel- Amor Amor ;).

• Citovat
  • Upravit
4099
1.10.19 08:58
@Kaileee píše:
O La vie est belle jsem už slyšela, na ten jsem dost zvědavá, dekuji :kytka:

Mám tento parfém a jsem naprosto spokojená, je dokonalý, vybíral mi ho manžel úplně naslepo :srdce: voní celý den, jde cítit jemně i po vyprání :pankac: celá šatna se provoněla a stačí jeden střik na celý den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
1.10.19 09:19
@Kornel píše:
Mám tento parfém a jsem naprosto spokojená, je dokonalý, vybíral mi ho manžel úplně naslepo :srdce: voní celý den, jde cítit jemně i po vyprání :pankac: celá šatna se provoněla a stačí jeden střik na celý den :kytka:
šikovný manžel :srdce: už se těším až ho vyzkouším a snad koupím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.10.19 09:28
@Kaileee píše: šikovný manžel :srdce: už se těším až ho vyzkouším a snad koupím

Je ten nejlepší- myslím manžel :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
1.10.19 09:50
@Kaileee píše: šikovný manžel :srdce: už se těším až ho vyzkouším a snad koupím

Mě třeba moc nevoní. Je to teď takový hit, ale za mě nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.10.19 09:53
@terien píše:
Mě třeba moc nevoní. Je to teď takový hit, ale za mě nic moc.

Může tak působit spíš reklama ale je fakt že já jsem na vůně hodně náladová a tato mě zatím po 4 měsících nepřestala bavit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
1.10.19 09:54
@Kornel píše:
Může tak působit spíš reklama ale je fakt že já jsem na vůně hodně náladová a tato mě zatím po 4 měsících nepřestala bavit :pankac:

A mám pocit že této vůně jsou dvě řady a mě osobně voní obě ale tato o kapku víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
1.10.19 11:28

@Makca87 Yodeyma Seduccion. Ale ex mel nejaky pansky a ten ušel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.10.19 00:16

Píšu nějake tipy na opravdu zajímavé parfémy a ne nudné sladké polévačky, ještě navíc předražené. Hermes Un Jardin edice, Tom Ford Oud Wood, Tom Ford Tuscan Leather, Serge Lutens Feminite du bois, Serge Lutens Cedre, Lutens Daim Blond, Estee Lauder Amber Mystique, Chanel Antaeus, Dior Fahrenheit, Robert Piguet Bandit, Yves Saint Laurent Kouros a Kouros Body, Aramis Aramis, Lalique Encre Noire, Antonio Puig Quorum, Drakkar Noir, Dior Addict. Pár mých favoritů, prosím na La vie est belle se vykašli, další k uzoufání plochá nudná a hrozná vůně, prosím zařaď se mezi ty s osobitou vůní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
3.10.19 00:30

Pre mňa absolútna topka a srdcovka Fragonard étoile a GUCCI RUSH. Parfém je fakt jedinečný je ako chlap.. musí ti sadnúť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.10.19 14:57

Mám ráda Armani Si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
20.11.19 23:04
@Varya píše:
Píšu nějake tipy na opravdu zajímavé parfémy a ne nudné sladké polévačky, ještě navíc předražené. Hermes Un Jardin edice, Tom Ford Oud Wood, Tom Ford Tuscan Leather, Serge Lutens Feminite du bois, Serge Lutens Cedre, Lutens Daim Blond, Estee Lauder Amber Mystique, Chanel Antaeus, Dior Fahrenheit, Robert Piguet Bandit, Yves Saint Laurent Kouros a Kouros Body, Aramis Aramis, Lalique Encre Noire, Antonio Puig Quorum, Drakkar Noir, Dior Addict. Pár mých favoritů, prosím na La vie est belle se vykašli, další k uzoufání plochá nudná a hrozná vůně, prosím zařaď se mezi ty s osobitou vůní.

Zrovna Dior Fahrenheit je prisernej smrad, tam jsi se moc netrefila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
21.11.19 08:05
@Komsomol píše:
Zrovna Dior Fahrenheit je prisernej smrad, tam jsi se moc netrefila :lol:

Souhlasím, nechápu, proč je to takový hit. Jako Chloe, to je puch jak vod ropuch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
21.11.19 14:55

@Komsomol
Já ho miluju, pro mě jsou puch jiné psrfémy jako Chloe třeba. Proti Serge Lutens parfémům? Fahrenheit je úplně normální, to SL nemůžou lidi zkousnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
21.11.19 14:55
@terien píše:
Souhlasím, nechápu, proč je to takový hit. Jako Chloe, to je puch jak vod ropuch.

Hlavne chloe smrdi kazda druha zena a nejak me to nezaujalo, ze bych si z toho sedl. Jsou lepsi vune. Farenheit je nejvetsi smrad ever, otestovano s kamosi v parfumerce „soutez vyberte nejvetsi smrad“ a tohle vyhralo snad u vsech. Pritom o tom vsude pisou jak je to dokonaly, ale smrdi to jak zpoceny trenky po zapase zality technickym lihem :lol:

Myslim ze ten hype je vzdy necim rozjety a lidi si nekupuji podle vlastnich preferenci, ale podle nejakych doporuceni a rad. Treba kdyz se podivam na slozeni, tak uz od oka poznam jak to cca bude vonet a pak jen vyzkousim celkovy dojem

Nektere parfemy jsou treba fakt jen na zimu a kdyz se s nim prejedes v lete, tak to vic uskodi nez pomuze.

Bleu de Chanel je taky docela smrad a je to brano jako ikonicka panska vune. Pak ty CK smrady taky nejsou nic moc a ma to uspech. Nerikam ze nektere jsou vylozene spatne, ale jako terno mi to neprijde. Rozhodne se daji vybrat lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí