Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, sháním pro sebe nějaký parfém. Něco, co dlouho vydrží a krásně voní. Zatím jsem si vždy kupovala vonavky z drogerie a teda výdrž nic moc. Když jsem si naposledy zkoušela v parfumerii jeden tak sice to nebyla úplně top vůně, ale cítila jsem ji ještě na druhý den a to i po sprše ![]()
Za tipy moc děkuji, aspoň půjdu vyzkoušet přímo konkrétní vůně…
Těžko ti můžu poradit, když jsi nenapsala, jak chceš aby parfém voněl? Co znamená hezká vůně? ![]()
Na běžné denní nošení se mi líbí třeba Rihanna Nude. Je docela levná. Lidi kolem ji chválí.
@Varya nepsala jsem to schvalne, ja vubec nemam predstavu, nevim jak chci aby voněl a pokud mi nekdo napise jdi a vyzkousej tento protoze je super, tak zkusim ![]()
A jinak z mé kolekce: Armani Si, Acqua di Gioia, Versace Bright Crystal, Lancome La vie est belle, Lancome Miracle, Bvlgari Rose goldea, Dolce Gabbana The one. Měla jsem ráda Rose the one, ale tu už asi nedělají ![]()
@MayaLevin píše:
A jinak z mé kolekce: Armani Si, Acqua di Gioia, Versace Bright Crystal, Lancome La vie est belle, Lancome Miracle, Bvlgari Rose goldea, Dolce Gabbana The one. Měla jsem ráda Rose the one, ale tu už asi nedělají
O La vie est belle jsem už slyšela, na ten jsem dost zvědavá, dekuji ![]()
@Kaileee píše:
@Varya nepsala jsem to schvalne, ja vubec nemam predstavu, nevim jak chci aby voněl a pokud mi nekdo napise jdi a vyzkousej tento protoze je super, tak zkusim
To se ale nedá. Já jsem na parfémy úplně ujetá, mám očuchané snad všechno, co jde koupit
a používám úplně různé parfémy. Různé typy vůní.
Obecně si myslím, že pokud chceš, aby ti vydržel a nepůsobil lacině, tak musíš se dívat v cenových relacích za 100ml od 800Kč a výš.
Jinak to fakt musíš očuchat a zjistit, co tě bere za vůně ![]()
@janat píše:
To se ale nedá. Já jsem na parfémy úplně ujetá, mám očuchané snad všechno, co jde koupita používám úplně různé parfémy. Různé typy vůní.
Obecně si myslím, že pokud chceš, aby ti vydržel a nepůsobil lacině, tak musíš se dívat v cenových relacích za 100ml od 800Kč a výš.
Jinak to fakt musíš očuchat a zjistit, co tě bere za vůně
S cenou počítám, děkuji
Tu Rihannu mám z Notina, asi 650 Kč za 100ml flakonek. Ty další stojí tak 2 500, ty mně manžel kupuje na letišti nebo v Douglasu/Sephoře. Ony totiž koupene v internetových parfumeriích voní trochu jinak a mají slabší výdrž. Nemyslím, že by to byly padělky, to by asi čoika dávno zatrhla, spíš jsou prošlé nebo prostě horší kvalita pro e-shopy
Ale na té Rihanně jsem nic špatného neshledala.
@janat píše:
To se ale nedá. Já jsem na parfémy úplně ujetá, mám očuchané snad všechno, co jde koupita používám úplně různé parfémy. Různé typy vůní.
Jinak to fakt musíš očuchat a zjistit, co tě bere za vůně
A jaký máš názor na parfém Angel od TM, ten úplně miluji už roky, potom Chloe rose a na léto Moschino Hippy fizz.
@MayaLevin tak to mame podobny vkus, az tedy na Si, ta mi nevoni ![]()
Jeste bych doporucila Chloe Chloe (momentalne moje nej) a Boucheron Quatre (ta nikdy nezklame) a z levnejsich Lanvin Eclat, jo a Light Blue od D&G (nemela jsem, ale voni mi na kamosce) ![]()
@Kaileee Because it s emporio armany. krasna vůně. Versace bright crystal, nadhera.. ![]()
Určitě Chloé
. Jestli chceš levnější variantu, pak Yodeymu. Vydrží stejně dlouho
.