parfémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5697
28.7.08 16:05

parfémy

ahoj maminky, snažilky, těhulky, nakukovatelky…

mám v plánu pořídit si parfém. Určitě se najde někdo, kdo mi poradí, neb tady jsem vždycky nějakou radu našla ;-)
mám ráda pánské vůně.. několikát jsem byla v pokušení si na sebe našplíchat pánskou voňavku - ty důkladně vybírám manželovi já. zvlášť co jsem mu koupila Hypnose Lancome…to bych se mohla zbláznit. ALe přijde mi to blbé… to bych asi neudělala. Žádná dámská mi moc nevoní… měla jsem True Star Tommy Hilfiger, Hugo Boss woman, kdysi dávno mi voněla Aqua di Fiori - to už se myslím nedělá. Naposled jsem měla DKNY jablíčko zelené… Delicicous nebo jak. Voněly mi, ale chce to změnu.

Jádro dotazu: existuje nějaká dámská vůně, která je kořeněná třeba jako ta pánská Hypnose, ale není sladká??? (nevím co to je za složení, ale je to něco jako jehličí, já nevím :-D) prostě co nejblíž pánské. Absolutně mi ale nevoní unisex, ty mi přijdou fádní… jsem asi náročná, že …

pokud máte tip, poraďte
díky
Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
28.7.08 19:56

Ahoj :wink: S tím ti teda moc neporadím, ale jsou parfémy pro muže i ženy (unisex), určitě ti někdo poradí. Já jen, že jsem taky měla tebou zmiňovanou Hugo Boss Woman a ještě od Huga Deep Red, jsou úžasný :wink: Tak dobře najdi, ať krásně voníš :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
28.7.08 19:59

Ahojky.

Ráda bych ti poradila. Sama dělám kosmetiku firmy FM Group, která nabízí hrozné množství pánských a dámských parfémů. Do začátku jsem si koupila testr se 100 vůněmi a můžu ti říct, že v tom ležím skoro denně. Jsou tam i takové co máš ráda ty, jenže hold přes net asi k tomu nepočucháš :lol: :lol: :lol: :lol: Jsou to vlastně takové napodobeniny těch dražších a značkových parfémů. Ale vydrží dlouho. Jsou to i sprchové gely a balzámy v různých vůních. Cena přijatelná - určitě né taková jako za parfémy, které koupíš v drogerii.

Jinak nevím proč by jsi si nemohla koupit nějaký podobný parfém jako je pánský. Vyrábí se přece pár parfémů, které jsou v pánské a dámské vůni - skoro stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.7.08 20:37

ahoj
svěží nahořkle…
Acqua di Gio od Armaniho
Happy to be od Clinique
DKNY- DKNY
a muj milacek
Issey Myake - L'Eau D'Issey

všechny SUPER na leto

• Citovat
  • Upravit
2318
28.7.08 20:43

A co červený jablíčko od DNKY? Taky se na něj chystám přejít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.7.08 22:05

Já mám zamilovaného Hugo Bosse - deep red :wink: Ale měli jsme s chlapem i nějaký unisex a byl tež suprovní. Jen značku ti už neřeknu :(
Mohli by ti poradit i v parfumerce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
28.7.08 22:18

Zuzko, ty jsi úplně stejná jako já :lol: . Pánské vůně mi voní všechny, z dámských máloco. Jednou jsem si kdysy na letišti koupila Joop, úplně jsem se do něj zamilovala a po spotřebování poloviny lahvičky jsem zjistila, že je pánský :lol: :lol: .
Ted jsem se ale úplně zamilovala do Chanelu. Chanel Allure a Chanel Chance , jsou to kořeněné vůně, které vydrží vonět celý den. Nechej se někde v parfumerce navonět, myslím, že nebudeš zklamaná.

Čau Lasičko! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.7.08 22:28

Ahoj Zuzko,
jenom jsem ti chtěla napsat, že moje švagrová i moje dobrá kamarádka používají pánské parfémy (ne ty úplně echt chlapské, kořeněné, ale takové ty jemnější - Estee Lauder Pleasures- takže mi to blbé vůbec nepřijde).
Já mám zamilovanou Chanel - Chance a Issey Miyake - L'Eau d'Issey :wink:
Miluju vybírání parfémů! a přeju šťastný výběr.
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
28.7.08 22:36

Určitě to chce zkoušet a zkoušet, dělám to tak, že dojdu do parfumerky a nechám si od prodavačky doporučit, popíšu, co mám ráda, co nemusím (resp. nesnesu) a ta už jede, protože přivonět všemu, zblbnu a hl. člověk pak už ani ty vůně dobře nerozlišuje.
Používám jiný parfém v zimě a jiný v létě a koukám, jak se mi to mění, co mi vonělo 3 roky zpět, už bych dnes nemohla.
Měla jsem ráda JOOP, to je už dávněji, potom J.P. Gaultier, teď mám na zimu klasický Chanel no.5 a na léto jsem pořídila letošní Max Mara.
Každému voní něco jiného, určitě bych nevolila napodobeniny, z vlastní zkušenosti vím, že to nestojí za to a nevydrží.

Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
28.7.08 22:59

Zuzko já jsem nedávno čenichala v parfumerii k Midnight Poison od Diora, a ten mi připadal téměř až pánský… takový záhadně temný (jakožto i flakon!! je tmavě modrý) 8)
tak to můžeš zkusit někde očichat.

Jinak sdílím Tvé nadšení pro pánské parfémy.
Za dob svých studií (budiž jim země lehká) jsme s kámoškou obíhaly obchoďáky, a já jsem na sebe stříkala pánské vůně pod záminkou, že je testuju, a ještě jsem tvrdila naprosto vážně kámošce, že když to cítím, mám pocit jako by vedle mě stál pěknej chlap (jsem asi praštěná)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
29.7.08 07:30

holky moc děkuji…
zkusím ty, co jste mi tu nevrhly a určitě vám přijdu říct, jakou jsem vybrala…
jste zlatíčka!!

pitrísku: nejsi praštěná, než jsem začla chodit s manželem, měla jsem úplně stejnou „úchylku“ :-D
vůním zdar!!! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
29.7.08 07:30

A proč by bylo blbý, kdybys sis pořídila pánský parfém i pro sebe??? Moje jedna známá to tak dělá už leta.

Pokud by ten pánský parfém „voněl“ i manželovi, tak bych to neřešila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
29.7.08 07:56

Makina: čau! :-)

Jinak já nejradši vybírám podle vzorků z časopisů (stačí navoněná záložka), ale není jistý, že to na kůži bude stejně hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
21.8.08 11:01

holky tak jsem vyzkoušela a nakonec jsem vybrala Issey Miyake…moc díky za tip.
Není to úplně to, co jsem hledala, ale krásně to voní a na léto božské. ale nevzdám se a budu hledat dál… jestli nenajdu, tak mi Ježíšek donese pánský Hypnose Lancome fresh chichi

děkuji za tipy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
8.9.14 22:47

@zuzanasinova SOIR DE LUNE (Sisley)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...