Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenomže je tam teď parkování pouze na 2 hodiny a hlavně tam hodně pravděpodobně nebude místo. Je to teď trochu tragédie to parkování u nádraží…
Taky jsem vždy parkovala u Alberta, ale minule jsem tam nenašla žádný volný místo. Ani u Uni Hobby.
Jelikož jsem jen chtěla navštívit kámošku, tak z toho sešlo a jela jsem domů.
https://www.idnes.cz/…-zpravy_lati
Všechno už je placené, je to už jinak, než bývalo zvykem… ![]()
Pár volných parkovacích míst je u Lidlu, ale spíš budou obsazená.
A ty 2hod jsou myslene tak, že tam můžete stát třeba 10 hod, ale tech dalsich 8h zaplatite nebo tam prostě nesmíte stát více jak 2 hod. Nechceme botu
![]()
Vzdy slo parkovat v tom byvalem pivovaru, ci co to je, proste v te velke ohrade naproti nádraží, nechava jsem tam auto pres noc.
@j.a.n.i1 To je zavřený, už pár měsíců. Mělo to majitele, bude se tam stavět, resp. už tam asi něco dělají.
@Leha82 píše:
A ty 2hod jsou myslene tak, že tam můžete stát třeba 10 hod, ale tech dalsich 8h zaplatite nebo tam prostě nesmíte stát více jak 2 hod. Nechceme botu![]()
Je to myšlené tak, že je to na 2 hodiny jako na nákup, reálně se to asi důsledně nekontroluje, ale řekla bych, že větší problém bude s tím, že to bude plné…
Obnovuji diskusi. Vite nekdo, kde se da u nadrazi v Pardubich parkovat ted? Potrebovala bych na cely den.