Výměna displeje mobilu obecné informace

5913
11.7.19 23:48

Zpravidla platí, že telefon můžeš přinést tak jak je. Já to udělala tak, že jsem si všechny osobní věci jako fotografie či videa přesunula na sd kartu a tu jsem z telefonu vytáhla. SIM jsem tam nechala. Mobil byl i tak chranen heslem. Telefon rozeberou, vymění displej a hotovo. Většinou do něj nepotřebuji lézt a to proto, že kdyby nový displej nefungoval poznají to už z úvodní obrazovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
847
11.7.19 23:58

@Martha03 díky, já si právě nejsem jistá, jestli mám něco vytáhnout. Navíc mě zklamalo rovnou měnit displej, když je prasklý jenom to sklíčko. Je to pro ně jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.7.19 00:00

Jinak mám taky zaheslovaný telefon a čtu na netu, že někde požadují heslo, to taky nechápu proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
12.7.19 00:04
@Hamouzka píše:
Jinak mám taky zaheslovaný telefon a čtu na netu, že někde požadují heslo, to taky nechápu proč…

Mohou ho požadovat proto, aby mohli zkontrolovat jas a barvu nového displeje, an to bych se jich pak zeptala. Jinak sklíčko se nemění u žádného telefonu, nejsou na to náhradní díly. Mění se displej za displej. Jinak to nejde, to není o tom, že je to jednodušší, ale o tom, že samostatné sklo jim nikdo nedoda, jen celý displej. Doporučuji si na mobil potom nechat nalepit ochrannou folii a pořídit si např silikonový obal tak, aby pro příště pohltil co nejvíce náraz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
12.7.19 00:15

@Martha03 takže se raději připravit na to, že do telefonu vlezou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.7.19 00:32

@Hamouzka Já bych telefon doma zazálohovala do PC nebo do cloudu a uvedla do továrního nastavení. Svoje data bych nikde takhle nedala. Jinak celý displej se mění kvůli tomu že při výrobě se lisuje a lepí za poměrně vysokých teplot a tlaku. Po výměně doporučuji ochranné sklo a pořádný obal aby se při dalším pádu snížila pravděpodobnost rozbití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
12.7.19 00:34

Sklo, dotyková vrstva a LCD display jsou u dnešních telefonů slepený najdou se extrémisti co to rozlepují a vymněnují jen sklo ale to hodně zvyšuje cenu za opravu dokonce se používají LCD přímo s rámem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
12.7.19 02:32

Pokud to půjde. Fotky atd. si z telefonu stáhni. Autorizovaná střediska mají speciální testy, kterými musí telefon projít po opravě, aby zkontrolovali, že vše funguje jak má. Takže do něj určitě polezou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
12.7.19 06:49

Ja teda nekolikrat reklamovala mobil na delsi dobu, takze vytahnout sim samozrejmost. Ale take to vzdy davam do tovarniho nastaveni, protoze tam jsou ulozene fotky, hesla atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
12.7.19 06:51

Ty jo, koukam jak jste zkuseny 8o
Ja telefon normalne nechavam zapnuty, nezaheslovany, a odchazim :roll: vubec jsem nepremyslela, ze by se mohlo neco stat…a co vlastne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65428
12.7.19 07:27
@1mila2 píše:
Ty jo, koukam jak jste zkuseny 8o
Ja telefon normalne nechavam zapnuty, nezaheslovany, a odchazim :roll: vubec jsem nepremyslela, ze by se mohlo neco stat…a co vlastne? :think:

Já si teď koupila mobil v bazaru, protože ten můj je víc v servisu než doma. A byly tam všechny SMS, prihaseny mail, takže bych si mohla počíst, přihlášené FB. Jsou lidi, co jsou přihlášení i do bankovnictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.7.19 08:20

Já jsem teď nechávala opravit v mobilu foťák a v servisu mi ukázali, jak ho přepnout do servisního režimu, k mým datum neměli přístup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.8.19 14:40

Displej komplet vyměněný. Neměli čas mi něco prolejzat. Řekli, že bude za dvě až tři hodiny hotov. A já tam za hodinu a půl nakráčela, kdy to ještě schlo. :mrgreen: Díky všem za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová