Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím Pražandy, je možné někde zaparkovat 2 auta v centru Prahy nebo někde poblíž? Potřebujem se dostat do Karolina, ve středu, kolem poledne. Vůbec netuším, jak to tam funguje. Zda jsou někde parkoviště v dostupnosti pěší (v lodičkách!) nebo se parkuje jak u nás v ulicích a jsou automaty nebo snad zaparkovat na kraji Prahy, např. na Chodově a pak metrem (pojedem z Brna). Ještě si vybavuji nějaké podzemní parkoviště za Rudolfinem, cenu náhodou nevíte některá? Děkuji za postřehy. ![]()
Nejlevnější, co si vybavuju je modrá nebo oranžová zóna v ulici Na Florenci. Není tam ale moc místa, cena je 30 nebo 40 Kč/h. Nebo u Hlavního nádraží u parku jsou taky tyhle zóny. Tam je velké parkoviště myslím za 40/h. Dražší možnost, nejpohodlněší, co mě napadá, je podzemní garáž v Paladiu, na tu koukni, vygoogli, ale je aspoň 50/h. Ale je to blíž. Jinak Chodov P+R je 20 Kč za den.
Na internetu si zadej parkovací automaty Praha a vyjedou všechny ulice ve kterých jsou. Myslím, že nebude problém najít někde blízko u sebe 2 volné místa, jen cena je trochu vyšší je to těch 40kč cca na hodinu. Jinak se dá parkovat různě v palladiu, pak u hlavního nádraží je parkoviště. Jinak když třeba na Florenci, tam už je to levnější a někdy se dá i zadarmo pod mostem, ale tam je vždy jen pár míst a těžko se tam najde pro 2. Já osobně kdybych jela třeba na celý den zaparkovala bych na CHodově za OC je hned sídliště, tam bych to nechala na metro je to pár metrů.
Ahoj, já bych to viděla nejpohodlněji a prakticky na jistotu v podzemních parkovištích pod Kotvou nebo pod tím Palladiem, tam by to mělo být těch 50,–/hod. Do Karolina je to kousek. O něco málo levnější jsou ty zóny kolem Masaryčky a Florence, jak popisuje Pipi, ale tam byste taky mohli jezdit kolem dokola hodinu, než byste našli místa pro dvě auta.
Dala bych to na jistotu do podzemních garáží na palladiu. Ulice jsou většinou plný.
No to palladium je fakt drahe. A co zkusit zaparkovat nekde na metru a dojet metrem. ![]()
Neprijde mi výhodnější platit ještě metro, za to trmaceni se to nestojí. Zaparkovala bych pod paladiem.
40 nebo 50 za hodinu není drahé, bála jsem se třeba dvou stovek… Děkuji všem, pokud je Palladium jistota, není co řešit. ![]()
Auto zaparkovat bud NC Fenix-stanice metra Vysocanska nebo NC Harfa-stanice metra Ceskomoravska pokracovat metrem do stanice namesti republiky.Od Obecniho domu je to prijemna prochazka.Nebo do stanice Mustek. Parkovani je tam zdarma. Metrem pocitat okolo patnacti min.
@radkka píše: [@pusina1 píše:Neprijde mi výhodnější platit ještě metro, za to trmaceni se to nestojí. Zaparkovala bych pod paladiem.
No to palladium je fakt drahe. A co zkusit zaparkovat nekde na metru a dojet metrem.
Jak to ze ne, najde parking zdarma a dojede kam chce. Zalezi na jak dlouho potrebuji parkovat.
@Lady4 píše:
Auto zaparkovat bud NC Fenix-stanice metra Vysocanska nebo NC Harfa-stanice metra Ceskomoravska pokracovat metrem do stanice namesti republiky.Od Obecniho domu je to prijemna prochazka.Nebo do stanice Mustek. Parkovani je tam zdarma. Metrem pocitat okolo patnacti min.
@Kapaz píše:
40 nebo 50 za hodinu není drahé, bála jsem se třeba dvou stovek… Děkuji všem, pokud je Palladium jistota, není co řešit.
Tak neni co resit ![]()
Ja nechci sejckovat ale mam za to, ze prvni hodina v Palladiu je za 50, dalsi zapocata 100,–
@Evelína91 Dle ceniku 50: http://www.palladiumpraha.cz/…99ejnost.pdf
@pusina1 píše:
Jak to ze ne, najde parking zdarma a dojede kam chce. Zalezi na jak dlouho potrebuji parkovat.
Jo, to je fakt. Mně nedošlo, že někde na kraji prahy najde parkování zadarmo
Beru zpět.