Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Budu ráda když najdu nějakou osobu či osoby, které jsou na tom podobně jako já. Přes rok se snažíme o mimi… v současné době navštěvuji Pronatal v Kolíně a příští měsíc mě snad bude čekat první IUI
@Therezka ahoj, já jsem snažilka-nesnažilka
Máme doma 17ti měsíčního klučíka z IVF (snažili jsme se asi rok a půl), v prosinci jsem vysadila antiko a od té doby se snažíme doma. Obávám se, že nás CAR opět nemine. Jezdili jsme do ISCARE do Prahy, teď zvažuju, že bysme zkusili ten Kolín. Zatím to moc nehrotíme, třeba se příroda umoudří.
@HanHa kolinsky Pronatal muzu doporucit… jsem tam moc spokojena… ja doma zadne ditko jeste nemam… bohuzel… ale je pravda ze jsem ted zmenila zamestnani a prestala na to myslet… tak treba to vyjde ![]()
@Therezka a vědí, kde je problém? u nás byl problém ve spermiích, IUI jsme vůbec nezkoušeli, šli jsme rovnou do IVF a vyšlo to na první pokus. O Prenatalu slyším samou chválu, ale zatím jen s IUI, o IVF nikdo moc nepíše, že by tam byl - fungují chvilku, tak jich asi ještě tolik nedělali (nerada bych byla pokusný králík
)
@HanHa problem je na moji strane, manzel ma vse v pohode, jak spermio tak i krevni profil… me v lednu zjistili PCO, ted z krve nejakou vyssi hladinu hormonu, ktery se normalne tvori pri kojeni
tenhle mesic me teda zacali zase stimulovat, pristi mesic me ceka ultrazvuk ohledne foliku a potom snad prvni IUI…tak uvidime… jinak v Pronatalu chodim ke svemu lekari, ktereho mam i na ambulanci…a super…uz bych k jinemu ani nechtela… ![]()
@Therezka dr. Dvořák? já teda chodím jinam, ale toho taky všichni chválí… myslím, že jste v dobrých rukou
. My bysme asi šli opět rovnou do IVF. Budu držet, aby Vám to co nejdřív klaplo
Já mám teď týden po ovulaci - jsem testovací maniak, tak už zas počítám ![]()
@HanHa ano chodim k Dvorakovi…ja se vubec netestuju…nechavm to vse na doktorech…
tak budu drzet palce at ti to dobre dopadne…nejlepe zase na prvni pokus
Ahojky holky,
Taky jsem byla v Pronatalu v Koline, dvakrát na IUI. Bohuzel neúspěšně, Takze to ted necháváme na přírodě. Nejak jsem mela těch injekci a hormonu plny zuby ![]()
@tralala123 no to mi povidej… ja mam snad kazdy mesic jiny leky… jsem z toho taky nestastna.. ale zatim jeste verim… a kde je chyba ze jsi byla na IUI… u tebe nebo u manzela?? Jestli se muzu zeptat ![]()
U manžela ne, ten ma Spermio super, asi u ne. Nedocházelo k ovulaci, ale a folikuly nerostly tak jak mely, ale i kdyz mi pak vyrostly a byl píchnut pregnyl na ovulaci, tak nic. Takze jsem se naštvala a tesim to přírodní cestou. ![]()
@tralala123 Nic se nedeje… takze jsi na tom podobne jako ja… mne teda zjistili PCO, potom cysta, a ted uz to snad bude dobry…aspon tak mi to Dvorak rekl… ze jsme to snad vse prelecili diky bohu bez laparoskopie… manzela mam taky v poradku…coz je nejdulezitejsi…manzel je cizinec a dost temperamentni…nezvladl by to, kdyby byla chyba na jeho strane ![]()
Ahoj holky, snažíme se o druhé rok a pořád to nejde. Mám pocit, že už se nikdy nezadaří. první prcek šel jak po másle a ted nic. Dlouho jsme měla cystu na vaječníku a ted na poslední kontrole dva měsíce zpátky doktorka řekla, že je to OK,.A přesto stále nejde ![]()
Dostyna: Ahoj, tak pokud je to jen dva měsíce, co jsi bez cysty, tak to je chvilka.. určitě se brzy podaří ![]()
No kez by jsi měla pravdu. Doktorka říkala, ze to nemusí vyjít hned, ale uz to bude rok a štve me to.Moje lékařka je super, ale co se snažím otěhotnět, tak mi prijde, ze nedělá maximum.Ale možná se mi to jen zda.