Parní čistič Kärcher

5277
13.1.13 21:54

Parní čistič Kärcher

Zdravím :mavam:

Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s parním čističem zn. Kärcher. Plánujeme si ho pořídit, chtěla bych konkrétně tento: http://www.bydleniazahrada.cz/…-c-1-439-130 Aby měl různé nástavce ( okna, podlahy, spáry… ). Na heuréce ho uživatelé hodně chválí, tak jsem se ještě chtěla zeptat uživatelek, co s ním opravdu pracují :mrgreen: Je to přece jen dost peněz, tak aby nám pak neležel doma v komoře :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3089
13.1.13 22:07

Tak s timhle zrovna zkušenost máme!!!Pokud ho budeš používat tak 2× do roka, tak ok, ale na častější používání se nám neosvědčil bohužel žádnej parní čistič. A to jsem jsme mysleli, že kddyž koupíme Kärcher, tak že to je něco echt…neni, je to stejnej šmejd jako všechny ostatní, až s rozdílem, že reklamace je u nich otřesná!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
13.1.13 22:14

Moje tchýně dostala k Vánocům taky něco takého, ale je to z takého toho letáku alá teleshoping, nevím jaká firma to je, či jak se to jmenuje, zkusím pohledat.Jak supr, já s ním zkoušela. Asi nej je to, že na podlaze to za sebou nenechává tak mokrou stopu, jako když jedete hadrem a ručně. Taky ta pára asi bude dobrá, ale zas má malou nádržku na vodu.Ale jinak jo, dobrý

http://www.zbozi.cz/…i-mop-profi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.1.13 22:18
@Denino píše:
Tak s timhle zrovna zkušenost máme!!!Pokud ho budeš používat tak 2× do roka, tak ok, ale na častější používání se nám neosvědčil bohužel žádnej parní čistič. A to jsem jsme mysleli, že kddyž koupíme Kärcher, tak že to je něco echt…neni, je to stejnej šmejd jako všechny ostatní, až s rozdílem, že reklamace je u nich otřesná!!!

Fakt se neosvědčil? Jako že se při častém používání rozbil nebo neuměl to co by měl? To je zklamání :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
13.1.13 22:47

Rozbil se, nevim jestli to byl přesně tenhle typ, ale byl od stejné firmy a vypadal stejně. Nevim co s nim bylo přesně, ale mam za to že se stalo něco s tim ventilem a začal téct (nebo se nekontrolovatelně zvyšoval tlak, už si nevzpomínám, bylo jich víc), v reklamaci po nás pak chtěli peníze za to že nám to v záruční době opraví (přímo Kärcher) a když sme to odmítly, tak nám přístroj vrátili poškozenej 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.1.13 23:02
@Denino píše:
Rozbil se, nevim jestli to byl přesně tenhle typ, ale byl od stejné firmy a vypadal stejně. Nevim co s nim bylo přesně, ale mam za to že se stalo něco s tim ventilem a začal téct (nebo se nekontrolovatelně zvyšoval tlak, už si nevzpomínám, bylo jich víc), v reklamaci po nás pak chtěli peníze za to že nám to v záruční době opraví (přímo Kärcher) a když sme to odmítly, tak nám přístroj vrátili poškozenej 8o

Aha :think: Díky za zkušenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.3.13 20:50

Ahoj, ja taky uvazuji na parnim cistici znacky Karcher, ale levnejsim do 5000Kc. Taky by me zajimalo jak cisti, hlavne jestli se stim da odstranit vodni kamen. Chtela jsem ho hlavne na koupelku a na okna. Plovoucky prej neni dobry s tim cistit. Jen lino a dlazbu. Svagrova ma ten z TV schopu a rikala na podlahu super, ale koupelnu s tim nevycisti. Divala jsem se na youtube a vypadalo to ze to neco umi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.4.13 18:47

Taky uvažujeme o parním čističi, chtěli bychom něco lepšího co opravdu funguje a manžel by to asi využil i v práci. Je to od firmy Unitekno http://www.parnicistic.cz/…macnost.html . Je to ale dost peněz a tak bych chtěla znát někoho, kdo s tím má nějakou praktickou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
8.4.13 21:37

Tak jsem si nakonec koupila parni cistic karcherSC 2550C. A nelituju. Cistim s tim celou koupelnu sprchac, vanu, umyvadla, kachlicky, wc, podlahu. Vodni kamen odstrani jak kde. Na bateriich to trochu slo, ale na umyvadle v tech zahybech tam to nejde. Treba davkovac mydla z umele hmoty, tak to slo napoprve. Ve sprchovem koute skleneny dvere od vodniho kamene, tak to nejde :(. Podlaho to umyje suprove. Na spary taky super. To sem i cumela :jazyk: jak to slo. V kuchyni drez jsem vydrhla i od vodniho kamene. Dvirka od mycky na boku ze vnitr to slo taky dobre. Dokoupila sem si nastavec na okna a kde sem mela oslintany fleky z veknu od psa, tak to slo hur, ale jinak je to umyty raz dva, na krajich kde mi zustavali kapky sem to vzala takovou tou okeni modrou hadrou( koupena v bille). Od ted uz nepouzivam zadny prostredky na umyvani. Vana i sprchac jsou krasne cisty, jen ten vodni kamen, ale snad casem to pujde. Doporucuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais
26.8.13 10:59

@Denino a co konktétně se ti na Karchaeru pokazilo?
Já mám zkušenosti s par. čističem různých značek a právě uvažuju o koupi nového, právě ten co zmiňuje zakladatelka - kvůli lepšímu doplňování vody, nebo tenhle obyčejnější
www.karcher.cz/…15122270.htm
@Anettkka jak dlouho ti prosím vydrží nádržka, než musíš doplňovat vodu?
Máš ten s průběžným doplňováním, nebo ne?
Jaké je používání malého kartáče? Já měla před tím Lavor a malý kartáč měl nevýhodu, že se protáčel a občas mi z nádstavce spadl.
Mohla bys mi vyfotit uchycení právě malého kartáče? Jak je ten mezikus mezi dlouhou hubicí a samotným kartáčem. (nemyslím ty pidimidi kartáčky).
Díky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1
20.7.18 12:54

Tak jsem se po dlouhém čtení diskusi rozhodla koupit parní čistič Karcher S4… A výsledek je velké zklamáni. Pořizovala jsem ho hlavně z toho důvodu, že máme malého prcka a chtěla jsem čisté podlahy,ale zároveň nemít doma chemickou laboratoř… Čistič zanechává opravdu spousty vody, pokud je léto, dá se vyvětrat,ale nedovedu si představit čištění v zimě… A co se týká toho jak podlaha vypadá po vytřeni … Vážně žádný zázrak, taková ta zašlapané špína se stejně nevycisti a to jsem zkoušela do nádobky přidat i Sanitol… Dále vodní kámen v koupelně absolutne bez výsledku, na dlazdickach zanechává nehezké mapy… Abych to uzavřela… Investuje raději do kvalitního mopu a za peníze kupte něco hezkého sobě nebo dětem ???? jinak od karchru mám čistič na okna a na ten nemohu nadávat ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.9.18 23:00

Jsou to vyhozené peníze. Lidské sádlo ničím nenahradíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
16.3.20 19:31

Parni cistic albert

Ahoj, ozivuji diskusi. Ma nekdonskusenosti s tim parnim cisticem, co ma ted albert za body v akci? Nahradi mi to vysavac a mop? Muze se to pouzivat pravidelne-kazdy tyden na laminaove podlahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
16.3.20 20:02

Vysavač určitě ne, nic nesbírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
10.2.21 14:10

@Soninaaa Úplně nechápu, s čím nejste spokojená 🙈 navíc se do přístroje žádný prostředky dávat ani nesmí (max část destilovane vody) asi jste koukám velmi pilně četla návod + doporučení na jejich, webu jak nejépe čistit, že? :)
My jsme si ho domů nedávno pořídili - též sc4 a luxusní pomocník. Žádné fleky nám na podlaze tedy nedělá 🤷‍♀️ a že je podlaha mokrá a neshne? Co to je za blábol, naopak je jen krásně navhlcena, když porovnám ruční mytí hadrou, brrr (tam je vody až až a navíc se roztírá jen špína, čističem se ta špína krásně setře a vše pojme právě nasazená utěrka :lol: ) :pankac:
Jediný zazrany vodní kámen na matném kamenném obložení v koupelně to nebere, ale podlahu stačí pokapat roztokem kyseliny citronové, chvíli vyčkat a pak přejet čističem :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí