Parní čistič Kärcher model

78
19.1.18 13:17

Parní čistič Kärcher model

Ahojky holky. Chtela bych si pořídit parní čistič Kärcher, jen nevim který model vybrat.
Jde mi o čištění hlavně koupelny (máme tvrdou vodu a vodni kamen máme všude, baterie, dlazdicky, sklo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56334
19.1.18 13:40

Na vodni kamen je nejlepsi Pulrapid. Rucne, ne strojem. Mame hrozne tvrdou vodu, ale s timhle pripravkem to jde hezky dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.18 13:44

@lúcajan Ahoj.Mam karcher a spokojenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
19.1.18 14:02

Ahoj já mám od Karchra parní čistič SC 4 a jsem s ním spokojená, jiný bych nechtěla, má výkonnou páru která čistí dobře a rychle. Jediný při delším čistění není marný vzít si sluchátka a hudbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
19.1.18 14:07

Mam Karcher SC 4 a jsem maximalne spokojena. Pouzivam v kuchyni, koupelne, i na podlahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.1.18 14:46

Mám krátce SC 5 a teda zatím jsem nadšená. Hlavně na okna a rámy je to super.. Ale používám na spoustu věci, i s nim vytiram a je to opravdu pomocník, takže já doporucuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.18 15:03

@Elephantka @Abecede90 Holky co mate taky Karcher pouzivate na sedacku? Mam na ni fleky od krupek a je celkove otlapkana od maleho :D jeste jsem to s nim nedelala. Poradite? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
20.1.18 19:00

@Michaela Bohacova Ja bych ho na save povrchy asi nepouzila, protoze paru sice chrli, ale zpetne nikam nevysava, takze by asi byla hodne promocena. Asi bych sedacku spis cistila tepovacem, ten vodu pousti i vysava ven z latky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
24.1.18 15:33

@Michaela Bohacova já to na kousku gauče zkusila, také mám flekatý od malé, ale myslím, že by se to akorát napustilo vlhkosti a není jak to vysusit, takže na gauč bych to nepoužívala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
29.5.22 15:55

Holky, co mate parni cistic od karcheru, myjete s tim i ramy u oken a zaluzie? Nekde jsem cetla, ze to na ram nesmi, tak se bojim to zkusit. Na druhou stranu ty ramy nejvic nesnasim, vzit okno hadrem a pak sterkou mi nevadi, takze v mycce na okna nevidim az tak pridanou hodnotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.5.22 21:22

@Veruko24
Myju pravidelně nejlepší na žaluzie i na rámy a to mám rámy dřevěné a nikdy se nic nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí