Poraďte jaký pressovač / kávovar
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poraďte pressovač, kávovar.
Chtěla bych automat na kávu, co jí namele, udělá capučino i latte a nejlépe se sám vyčistí
. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My mame obyč z lidlu a jede v pohodě, bhužel už je to davno co jsme kupovali
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme De longi EC 685 BK, velmi doporučuji, kam se prdí kávovary na kapsle, to nemá s kávou nic společného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janher Tak capučino a latte jsem nezkoušela, já to nemusím, ale kafe dělá super: https://www.mall.cz/…to-pisa-dune
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Phillips Saeco zhruba za 11000… Dělá super capuccino i Latte
sám si napění mliko, takže Latte jedním tlačítkem a taky se sám čistí samozřejmě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@janher Tak capučino a latte jsem nezkoušela, já to nemusím, ale kafe dělá super: https://www.mall.cz/…to-pisa-dune
tak Krups proboha neeeeee, mela jsem a dost poruchovy, opravy drahe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mame krups… nedela teda latte atd. Ale koupila jsem si napenovac na mleko a myslim ze ta pena z neho je 100× lepsi nez z kavovaru.. nejradsi mam studenou penu.. jinak za me krups super nikdy jsme s nim nemeli problem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Nivonu a spokojenost. Akorat jsem dostala k Vanocum do prace kapslovac Nespresso a to dela mnohem lepsi mlecnou penu, mikropenu. Takze priste se budu divat po nejakem automatu, ktery ma klasicky penic, zadne panarello (takovy ten tlusty penic treba na tom Krupsu a vetsine jinych kavovaru) a zadny automaticky mlecny system. Pokud nenajdu, tak si tu Nespresso masinku koupim i domu, ciste kvuli mleku (i kdyz kava je take dobra).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, prosím poradíte? Jaký kávovar do domácnosti, kde pije kávu (1×denně) pouze jedna osoba, a to slabší latté. A přes týden si to „svoje kafe“ vypije v zaměstnání. Vyplatí se to vůbec? Teoreticky, rozpočet do 10tis. Díky za tipy a rady ![]()
Jaká značka? Delonghi, Krups…?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@summersun Na 2 kavy tydne? Nevyplati
Na to staci napenovac mleka a moka konvicka (porizovaci cena celkem kolem tisicovky) ![]()
Ale za 2 tisice sezenes i obycejny pakovy DeLonghi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@summersun píše:
Ahoj, prosím poradíte? Jaký kávovar do domácnosti, kde pije kávu (1×denně) pouze jedna osoba, a to slabší latté. A přes týden si to „svoje kafe“ vypije v zaměstnání. Vyplatí se to vůbec? Teoreticky, rozpočet do 10tis. Díky za tipy a rady
Jaká značka? Delonghi, Krups…?
Máme DeLonghi… kávu dělá dobrou… ale na dvě kávy týdně se spíš vyplatí zajít si na ně do kavárny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mame Delongi, jsme moc spokojeni. Jen teda 2 kavy tydne, je skoda penez za kavovar. My delame 4-8 denne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řešila bych to moca konvičkou a metličkou na mléko (pořizovací cena celkem 500?). Na těch pár káv to nemá jinak cenu. Ten kávovar se musí pravidelně čistit, musí se odvápňovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyřešila jsem stejný problém kvalitním mlýnkem na kávu, dripperem od Hario a napěňovačem mléka. Za mne jednoznačně super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit