Poraďte jaký pressovač / kávovar

452
15.1.18 18:09

Poraďte pressovač, kávovar.

Chtěla bych automat na kávu, co jí namele, udělá capučino i latte a nejlépe se sám vyčistí :D. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.1.18 18:14

My mame obyč z lidlu a jede v pohodě, bhužel už je to davno co jsme kupovali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.1.18 18:27

Máme De longi EC 685 BK, velmi doporučuji, kam se prdí kávovary na kapsle, to nemá s kávou nic společného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101777
15.1.18 18:56

@janher Tak capučino a latte jsem nezkoušela, já to nemusím, ale kafe dělá super: https://www.mall.cz/…to-pisa-dune

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
15.1.18 19:01

Znacka Jura, ale je to tak kolem 30 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
15.1.18 19:06

My máme Phillips Saeco zhruba za 11000… Dělá super capuccino i Latte :) sám si napění mliko, takže Latte jedním tlačítkem a taky se sám čistí samozřejmě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
15.1.18 19:07
@j.a.n.i1 píše:
@janher Tak capučino a latte jsem nezkoušela, já to nemusím, ale kafe dělá super: https://www.mall.cz/…to-pisa-dune

tak Krups proboha neeeeee, mela jsem a dost poruchovy, opravy drahe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
15.1.18 19:47

Ahoj mame krups… nedela teda latte atd. Ale koupila jsem si napenovac na mleko a myslim ze ta pena z neho je 100× lepsi nez z kavovaru.. nejradsi mam studenou penu.. jinak za me krups super nikdy jsme s nim nemeli problem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
15.1.18 19:55

Mam Nivonu a spokojenost. Akorat jsem dostala k Vanocum do prace kapslovac Nespresso a to dela mnohem lepsi mlecnou penu, mikropenu. Takze priste se budu divat po nejakem automatu, ktery ma klasicky penic, zadne panarello (takovy ten tlusty penic treba na tom Krupsu a vetsine jinych kavovaru) a zadny automaticky mlecny system. Pokud nenajdu, tak si tu Nespresso masinku koupim i domu, ciste kvuli mleku (i kdyz kava je take dobra).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
11.1.20 11:42

Ahoj, prosím poradíte? Jaký kávovar do domácnosti, kde pije kávu (1×denně) pouze jedna osoba, a to slabší latté. A přes týden si to „svoje kafe“ vypije v zaměstnání. Vyplatí se to vůbec? Teoreticky, rozpočet do 10tis. Díky za tipy a rady :)
Jaká značka? Delonghi, Krups…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
11.1.20 11:54

@summersun Na 2 kavy tydne? Nevyplati :nevim: Na to staci napenovac mleka a moka konvicka (porizovaci cena celkem kolem tisicovky) :mrgreen:
Ale za 2 tisice sezenes i obycejny pakovy DeLonghi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
11.1.20 12:13
@summersun píše:
Ahoj, prosím poradíte? Jaký kávovar do domácnosti, kde pije kávu (1×denně) pouze jedna osoba, a to slabší latté. A přes týden si to „svoje kafe“ vypije v zaměstnání. Vyplatí se to vůbec? Teoreticky, rozpočet do 10tis. Díky za tipy a rady :)
Jaká značka? Delonghi, Krups…?

Máme DeLonghi… kávu dělá dobrou… ale na dvě kávy týdně se spíš vyplatí zajít si na ně do kavárny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
11.1.20 12:20

Mame Delongi, jsme moc spokojeni. Jen teda 2 kavy tydne, je skoda penez za kavovar. My delame 4-8 denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
11.1.20 12:24

Řešila bych to moca konvičkou a metličkou na mléko (pořizovací cena celkem 500?). Na těch pár káv to nemá jinak cenu. Ten kávovar se musí pravidelně čistit, musí se odvápňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.1.20 13:03

Vyřešila jsem stejný problém kvalitním mlýnkem na kávu, dripperem od Hario a napěňovačem mléka. Za mne jednoznačně super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí