Sušička - protiskluzové oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sušička - protiskluzové oblečení
Ahoj, nově jsme si pořídili sušičku a potřebovala bych poradit, jestli sušíte i dětské protiskluzové oblečení (ponožky, punčocháče..). Můj brácha si sušením zničil triko právě s gumovým vzorem, tak bych nerada, aby se mi to poslepovalo. Případně, který program použít, aby se oblečení neslepilo? Moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano. Protiskluz vydrží klasicky susici program bez potíží. Jediné, co se mi rozteklo byl bryndák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já takové oblečení suším bez problémů, většinou na program Denní sušení, jen to raději obracím naruby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle suším bez problémů, je fakt že na mírný režim. Můžeš to dát i do takových těch pytlíků na praní, jestli se bojíš slepení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anjeliik Já myslím, že je to kombinace kvality sušičky a kvality oblečení. Mě se skoro všechny gumové obrázky loupou v pračce. U trička z Pepca se tomu samozřejmě nedivím, ale u kvalitnějšího, navíc poděděného - tudíž už nošeného a praného trička, které je zatím OK - mě to překvapilo. Asi nic moc ta naše pračka. Sušičku mám asi 3 měsíce a s ničím zatím nic neudělala. Ale po všech zkušenostech jsme šli do nejvyšší třídy spotřebičů. A dávám tam prakticky všechno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit