Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky díky za tipy
. Budu muset ozkoušet. Akorát mě na tom pak rozčiluje to mytí. Nemám myčku, takže pak kartáčkem drhnu ty děrovaný dna, aby tam nic nezůstalo ![]()
Issobel píše:
Holky díky za tipy. Budu muset ozkoušet. Akorát mě na tom pak rozčiluje to mytí. Nemám myčku, takže pak kartáčkem drhnu ty děrovaný dna, aby tam nic nezůstalo
většinou mi to jde jen proudem vody, popř. taky doladím kartáčkem, ale nic zdlouhavého (že to právě ani do myčky nedávám), jinak než na tom něco lepivého dělám, jen si kapnu trošku oleje na papírový ubrousek a přetřu tím to dno ![]()
To maso připravím úplně stejně,jako kdybych ho chtěla dělat třeba na pánvi nebo v troubě.Takže normálně osolím,nebo jinak nakořením.Naposledy jsem osolila,opepřila a ke konci paření/tak na 10 min./na něj položila plátky hermelínu.Mňam.
maraida píše:
To maso připravím úplně stejně,jako kdybych ho chtěla dělat třeba na pánvi nebo v troubě.Takže normálně osolím,nebo jinak nakořením.Naposledy jsem osolila,opepřila a ke konci paření/tak na 10 min./na něj položila plátky hermelínu.Mňam.
ten hermelín, to zní dobře ![]()
Hm to maso s hermelínem musím zkusit.
také většinou umývám jen v ruce,většinou stačí opláchnout.
Cermonca,já zase musím vyzkoušet ten tvůj recept na rýži,tu jsem zatím ještě v parním hrnci nezkoušela.
tak snad se povede.Já právě zas to maso tam moc nevařím a když jé tak spíš pro mě a dcerku,manželovi to přijde takové dietní a moc to nechce.
To můj manžel to i sám chce.Když by mu to náhodou přišlo bez chuti,dá si k tomu kečup,tatarku nebo tak něco.
Nečetla jsem teda bohužel všechna příspěvky, tak to tu možná už zaznělo, ale maso by se se mělo dělat zásadně v nejspodnějším koši, aby právě ta šťáva netekla na další potraviny - například kuřecí maso, které není tepelně upravené, tak může obsahovat různé bakterie a takhle by se kontaminovala třeba i ta zelenina. Sice podle selského rozumu se i ta zelenina uvaří, ale v návodu to tak stojí a já se tím radši řídím. Parní hrnec používám dost právě na mrkev, brambory apod. Když chci rychlí lehký oběd, tak na tom právě dělám vše najednou.
Chtěla bych si koupit parní hrnec. Jaký máte která typ a jak jste s ním spokojené?
Ahoj holky, chtěla bych Vás poprosit o radu. Chtěla bych tchánovcům na vánoce pořídit parní hrnec, ale nemám o tom ani páru
. Můžete mi poradit jaký? a jak jste spokojené? Díky
Já mám tuto sadu a nemá chybu ![]()
http://www. levneelektro. cz/p19875-vareni-fagor-sada-innova-in-6-x-1-(918012125)
http://parni-hrnce.heureka.cz/zelmer-37z010/
máme tento, vařím v něm dětem už cca 4 měsíce a jsem spokojená