Kuřecí stehenní řízky

3
13.1.12 12:03

Kuřecí stehenní řízky

Ahoj,

má někdo zkušenosti s tímto receptem? Chtěla bych to dnes udělat na večeři, tak by mě zajímaly Vaše názory. Popřípadě, jak vylepšit tento recept?

Zapečené stehenní řízky s bramborami na šlehačce (brambory na kolečka do pekáčku navrch položit okořeněné řízky a zalít 250ml šlehačky a nechat péct).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2681
13.1.12 12:04
Anetka K. píše:
Ahoj,

má někdo zkušenosti s tímto receptem? Chtěla bych to dnes udělat na večeři, tak by mě zajímaly Vaše názory. Popřípadě, jak vylepšit tento recept?

Zapečené stehenní řízky s bramborami na šlehačce (brambory na kolečka do pekáčku navrch položit okořeněné řízky a zalít 250ml šlehačky a nechat péct).

Dokonalé :pankac: jen maso dávám naspod pekáčku a smetany dávám víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.1.12 12:05

dávám i kuřecí prsa..nebo vepřové maso…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
13.1.12 12:05

:mavam: 100% doporučuji :pankac: já ještě na vrch dávám sýr ale šlehačku ředím ještě mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
13.1.12 12:07

Tak toto je vzdycky snezeno hned, kdykoliv a kymkoliv…Muzes tam dát i prsni rizky nebo kotlety cokoliv…jde to i s pangasem ;)
A muzes tam pridat na kolecka cibuli, jakoukoliv zeleninu a strouhnout syrem…
MOje nej jidlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.1.12 12:08

Dělám taky,ale stehenní maso nedávám,nám nechutná.Navrchu sypu sýrem,nejradši máme nivu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.1.12 12:09

Miluju!Dávám ještě žampiony a hrooozně moc brambor a šlehačky, to mi z toho chutná nejvíc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
13.1.12 12:10

Já to právě dělám s kotletami, tak mě zajímalo jaké budou ty stehenní řízky na pečení.
Večer to vyzkouším :D

• Citovat
  • Upravit
27305
13.1.12 12:15

stehenní máme rádi, nejsou tak suchý jako prsní. :palec:
Já to dělám s gril. kořením (ovšem pro prcka to není).
Dno zapékací misky vymažu máslem, vrstva brambor, popráším gril.kořením, na to osolené opepřené krátce orestované maso (aby se zatáhla šťáva), na to vrstvu brambor a proleju šlehačkou s gril. kořením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3126
13.1.12 12:21
Anetka K. píše:
Ahoj,

Zapečené stehenní řízky s bramborami na šlehačce (brambory na kolečka do pekáčku navrch položit okořeněné řízky a zalít 250ml šlehačky a nechat péct).

ježkovi oči, to sem snad ani neměla číst, už mě začíná honit mlsná :zed: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
13.1.12 12:24

Ja jeste pridavam cesnek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
13.1.12 12:24
mončíček píše:
Anetka K. píše:
Ahoj,

ježkovi oči, to sem snad ani neměla číst, už mě začíná honit mlsná :zed: :D :D

To mě taky. Ale musím počkat než příjde přítel z práce :-D

• Citovat
  • Upravit
17310
13.1.12 12:30

Dávám cibuli,porek..Dávám brambory-cibuli s porkem-maso-cibuli s porkem-brambory-cibuli s porkem-brambory…všechny vrstvy pořádně prosolit a na maso i popepřit :palec:

Nakonec zalévám šlehačkou a zakysanou smetano :P

ňamka, škoda, že držím dietu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
13.1.12 12:38

Dělám, ale už jsem dlouho nedělala. Sakriš, honí mě mlsná. Já dělám většinou z kuřecích prsou. Stehna jsou šťavňatější. Smetany dávám víc, občas přidám i cibuli a navrch nasypu strouhaný sýr. Mňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anetka K.
13.1.12 12:47

Taky mám na to chuť. Snad se mi to povede :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii