Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
má někdo zkušenosti s tímto receptem? Chtěla bych to dnes udělat na večeři, tak by mě zajímaly Vaše názory. Popřípadě, jak vylepšit tento recept?
Zapečené stehenní řízky s bramborami na šlehačce (brambory na kolečka do pekáčku navrch položit okořeněné řízky a zalít 250ml šlehačky a nechat péct).
Anetka K. píše:
Ahoj,má někdo zkušenosti s tímto receptem? Chtěla bych to dnes udělat na večeři, tak by mě zajímaly Vaše názory. Popřípadě, jak vylepšit tento recept?
Zapečené stehenní řízky s bramborami na šlehačce (brambory na kolečka do pekáčku navrch položit okořeněné řízky a zalít 250ml šlehačky a nechat péct).
Dokonalé
jen maso dávám naspod pekáčku a smetany dávám víc…
100% doporučuji
já ještě na vrch dávám sýr ale šlehačku ředím ještě mlékem.
Tak toto je vzdycky snezeno hned, kdykoliv a kymkoliv…Muzes tam dát i prsni rizky nebo kotlety cokoliv…jde to i s pangasem ![]()
A muzes tam pridat na kolecka cibuli, jakoukoliv zeleninu a strouhnout syrem…
MOje nej jidlo ![]()
Dělám taky,ale stehenní maso nedávám,nám nechutná.Navrchu sypu sýrem,nejradši máme nivu ![]()
Miluju!Dávám ještě žampiony a hrooozně moc brambor a šlehačky, to mi z toho chutná nejvíc ![]()
Já to právě dělám s kotletami, tak mě zajímalo jaké budou ty stehenní řízky na pečení.
Večer to vyzkouším ![]()
stehenní máme rádi, nejsou tak suchý jako prsní. ![]()
Já to dělám s gril. kořením (ovšem pro prcka to není).
Dno zapékací misky vymažu máslem, vrstva brambor, popráším gril.kořením, na to osolené opepřené krátce orestované maso (aby se zatáhla šťáva), na to vrstvu brambor a proleju šlehačkou s gril. kořením.
Anetka K. píše:
Ahoj,má někdo zkušenosti s tímto receptem? Chtěla bych to dnes udělat na večeři, tak by mě zajímaly Vaše názory. Popřípadě, jak vylepšit tento recept?
ježkovi oči, to sem snad ani neměla číst, už mě začíná honit mlsná
![]()
mončíček píše:Anetka K. píše:ježkovi oči, to sem snad ani neměla číst, už mě začíná honit mlsná
Zapečené stehenní řízky s bramborami na šlehačce (brambory na kolečka do pekáčku navrch položit okořeněné řízky a zalít 250ml šlehačky a nechat péct).![]()
![]()
To mě taky. Ale musím počkat než příjde přítel z práce ![]()
Dávám cibuli,porek..Dávám brambory-cibuli s porkem-maso-cibuli s porkem-brambory-cibuli s porkem-brambory…všechny vrstvy pořádně prosolit a na maso i popepřit ![]()
Nakonec zalévám šlehačkou a zakysanou smetano ![]()
ňamka, škoda, že držím dietu ![]()
Dělám, ale už jsem dlouho nedělala. Sakriš, honí mě mlsná. Já dělám většinou z kuřecích prsou. Stehna jsou šťavňatější. Smetany dávám víc, občas přidám i cibuli a navrch nasypu strouhaný sýr. Mňam ![]()