Polévka - vývar z bujonu

10872
13.1.12 13:25

Polévka - vývar z bujonu

Ahoj,

mám dotaz. Když nestíhám, tak uvařím sobě i dětem polívku z kostky bujonu - kupuju domů jen natur bujony bez glutamátu, ještě jim ji ani nepřisoluju, protože to nevyžadují, nejsou na to zvyklé (20m). Jsem proto tak špatná matka??? :mrgreen: - i to jsem se totiž dozvěděla… Né každý den se podaří mít navařenou polívku z masa a prostě jednou za čas improvizuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1666
13.1.12 13:28

no kvůli tomu špatná matka nejsi a když jsou ochotný ti to sníst :nevim: Ale já bych to nejedla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
13.1.12 13:28

nejsi :* navíc holky budou brzy jíst dospěláckou stravu :-)já používám jen zeleninový z DMka, kde má být jen sušená zelenina a nic navíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.1.12 13:29

Jsi hrozná matka :P :hug:

Taky dělám polévky z kostky, hlavně zeleninové ;) Myslím, žety bez glutamátu jsou v pohodě ;)

A nepruď :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
13.1.12 13:30

Občas taky použiji,jako špatná matka si nepřipadám :D Ale máme to spíš vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
13.1.12 13:34

Carri ahooooj :hug:

Jste měli rozhovor s Peggy, ne? https://www.emimino.cz/…-deti-94441/ :lol: :lol: :lol:

Určitě nejsi špatná matka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
13.1.12 13:34

Z mého pohledu nejsi. Taky používám. Buď Natur bujón od Vitany nebo bujón od Alnatury z DM. Občas, když nemám vývar, ho dám i do omáčky :nevim:
Synovi je 22 měsíců, jeho stravu docela dost řeším, ale tohle mi nepřijde jako něco špatného :think:
Proč by to mělo být špatně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
13.1.12 13:39

Taky občas udělám polívku z bujonu bez glutamátu. Když to není denně, tak proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.1.12 13:42
lulushka píše:

Jste měli rozhovor s Peggy, ne? https://www.emimino.cz/…-deti-94441/ :lol: :lol: :lol:

No jasně porvaly jsme se u toho jako psi!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
13.1.12 13:45
peggy.sl píše:
lulushka píše:

Peggy - u nás venku už to vypadá, že bude bahno, tka přijeť a rozdáme si to na férovku :mrgreen:

Mě teda polívka z bujonu docela chutná, neřešim… teda já si jí dosoluju, holky teda taky - slánkou z jejich kuchyňky :mrgreen: Ještě nepřišly na to, že z toho má něco padat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.1.12 13:47
Carrinka píše:
peggy.sl píše:
lulushka píše:

Peggy - u nás venku už to vypadá, že bude bahno, tka přijeť a rozdáme si to na férovku :mrgreen:

Mě teda polívka z bujonu docela chutná, neřešim… teda já si jí dosoluju, holky teda taky - slánkou z jejich kuchyňky :mrgreen: Ještě nepřišly na to, že z toho má něco padat :pankac:

Vydrž do května, já ještě pořád nemám ty zimní gumy… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
13.1.12 13:49
peggy.sl píše:
Carrinka píše:
peggy.sl píše:
lulushka píše:

Mě teda polívka z bujonu docela chutná, neřešim… teda já si jí dosoluju, holky teda taky - slánkou z jejich kuchyňky :mrgreen: Ještě nepřišly na to, že z toho má něco padat :pankac:
Vydrž do května, já ještě pořád nemám ty zimní gumy… :mrgreen: :mrgreen:
:roll: :roll: :roll: :nevim: Výmluva a jen výmluva :think: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
13.1.12 13:52

Tak to jsem asi nejhorsi matka, protoze do zeleninovych polevek ten alnatura taky pridavam, vzdycky maly kousek, vic nesolim… a to mam 15m dite. 8o 8o

Treba dneska jsem dala kousek do spenatu s vajickem. 8o

• Citovat
  • Upravit
31594
13.1.12 15:33

No z bujonu e přece vývar slaný dost, ještě jim to přisolovat :roll: Jinak já bych to teda taky nejedla, to zkrátka radši neudělám polívku, rozhodně ji nemáme každý den a všichni zúčastnění žijou ;)

Jinak obecně některé věci z pytlíku využívám, třeba různé ty smetanové zapékací omáčky a dala jsem to dvouletému, ale zkrátka zrovna ten bujon, případně polívka z pytlíku je zkrátka fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
13.1.12 15:40

Já bujon používám a žijem.Přiznám se že mi bez něj moc nechutná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie