Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky,
jsme zaraegistrovaní v několik věrnostních spotřebitelských klubech a po asi 2 letech se nám podařilo nasbírat 600 bodů v Somat klubu. Jednou z nabídek je Tefal parní hrnec. Přemýšlím, že bych si výhru vyzvedla, ale nevím jak moc dobře se v tom vaří, případně jak jídlo z něj chutná. Využila bych ho max. na dceřiny bezlepkové knedlíky, které se normálně ve vodě vařit nedají, ale dál mě nic nenapadá. Brali/y by jste ho a nebo si počkali/y na něco jiného
.
Pokud jej někdo máte, nemusí být jen tato značka, jak se vám v něm vaří.
Díky za názory
Já mám parní hrnec doma (taktéž od Tefalu) a celkem dost ho využívám. Zelenina je z něj výborná, maso šťavnaté, miluju z něho brambory… a na příkrmy pro mimino je to věc k nezaplacení. Já jsem s ním spokojená.
Mam parni hrnec a nedam na nej dopustit… Delam v nem ryby( hlavne lososa), brambory… ty jsou uplne bezkonkurencni, prihrivam v nem ruzny veci, pak je vybornej na ruzny masovy rolky bez tuku a proste celkove na zeleninu… Vyuzivam ho furt
Jezisek mi prinesl parni hrnec, o kterem jsem basnila nekolik let:-) Od te doby je porad v akci:-) Zelenina, brambory, ale i maso:-) Na netu je mnoho receptu a vychytavek:-) Za me doporucuji:-)
Parní hrnec používám na vaření rýže, brambor, masa a ryb. Mě to chutná, nejsem příliš omáčkový typ. Maso a ryby jsou dietní, připravované bez tuku. Manželovi to přijde příliš suché, tak mu někdy k masu udělám ještě nějakou neutrální omáčku s jíškou, aby byl spokojený.
Výhoda je, že do jednoho patra si dáš přílohu, do dalšího maso a do posledního můžeš i zeleninu. Pokud budeš vařit maso, doporučuji naložit den předem do nějaké marinády, aby to mělo nějakou chuť.
Takže se v něm dá i normálně vařit, např. elý oběd? Já jsem zvyklá po klasicku, typická česká kuchyně. Jinak díky za názory.
Dočítám, tak to je super, že do jednoho vaření dám vlastně všechno. Já omáčky vařím také jen sporadicky, když už nevím co, tak plásknu rajskou. teď aby mi ho ještě někdo nevyfoukl
,poslala jsem poslední chybějící body a ono jim to nějaký pátek trvá. Takže jsem rozhodnutá, moc děkuju a na recepty na netu se pak podívám.
@Čajová.panenka Nesnáším tuk, když dělám dušené maso, tak po osmažení cibulky sleju přebytečný tuk a nechám minimum. Polévky - vývary vařím den předem, čekám, až se udělá kolo, ztuhne a pak sundávám kolikrát i 3mm tlustý škraloup tuku
. U mámy polívky ani nejím, tak je to jedno velké oko. No ale prý jsem magor ![]()
Parní hrnec mám od léta, používám ho obden! Pro sebe vařím jen v tom, shodila jsem 20 kilo ![]()
@Anne86 píše:
Mam parni hrnec a nedam na nej dopustit… Delam v nem ryby( hlavne lososa), brambory… ty jsou uplne bezkonkurencni, prihrivam v nem ruzny veci, pak je vybornej na ruzny masovy rolky bez tuku a proste celkove na zeleninu… Vyuzivam ho furt
já v něm dělám i rýži. Využívám ho často ![]()
Takže zakladatelko brala bych ho ![]()
Díky, díky za recenze…beru ho, pokud na mě zbyde
,mají poslední 3 kusy.
@Allons-y Gratujuli
,mě by stačilo 10,které jsem od minulého hubnutí zase nabrala a jsem líná se držet
@1024 a má tu misku na rýži? jinak dík, fakt mi moc pomohl, jinak bych se k tomu asi ani nedokopala, protože furt vařim a žeru ![]()
@Allons-y Je to tento… http://www.nakupka.cz/…nless-steel/ evidentně se již neprodává, ale to mi neva.
No já taky právě jen vařím a žeru, ochutnávám…hlavně bezlepkový buchty a sladké pro dceru
,už jsem doma 4 roky. Myslela jsem, že si oddychnu, až děti pošlu do školní jídelny a s celiakií je to na pytel, stejně musím uvařit sama, aby jim to ve škole ohřáli ![]()