Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jinak nejlepší je z toho ryba, naprosto miluju tresku, lososa a tuňáka v páře. Bože, mam hlad ![]()
@Allons-y píše:
Jinak nejlepší je z toho ryba, naprosto miluju tresku, lososa a tuňáka v páře. Bože, mam hlad
To je pravda, na ryby jsem zapomněla, jinak je už nedělám. ![]()
@Allons-y Díky,no já na něj právě koukám a má ji asi někde zvlášť, že, jinak by to jen takto propadlo. Ptám se jak blbec. Rýže není můj kamarád, mám ji ráda, ale vaření je pro mě pořád alchymie ![]()
@Allons-y Manžel donesl od najemce co dodává Rio mare konzervu tuňáka v páře a já marně přemýšlím, co s ním udělat
. Poradíš, díky?
@1024 jo to bude zvlášť, je to taková miska, v popisu je. Nějak sem to nepochopila
, tuňáka máš v konzervě a nebo čerstvýho?
@Allons-y V konzervě, je to asi nějaký plátek, píší vařeno v páře…no na konzervy moc nejsem, ael je mi líto to vyhodit. Jinak díky za odpověď s tou miskou
Já nečetla celou diskusi…
Parní hrnec Tefal mám, dělám v něm všechny přílohy - rýže je v něm božská, brambory nezapomentutelné, knedlíky lahodné. Brambory a kořenová zelenina, a vánoční salát je lahůdka! Mrkev je z něho fakt moc dobrá ![]()
Objednala jsem si ho jako dárek, když jsem dělala zdravé první jídlo pro malého, ale maso mě z něho moc nenadchlo pro běžné vaření (ne tedy samotné maso, to je skvělé), ale to, že z masa není výpek a tudíž nelze snadno udělat nějakou omáčku. Já flákotu potřebuju něčím podlít
Ale možná je to jen moje neschopnost a asi se dají omáčky dělat i bez toho a časem dospěju i k tomu masu ![]()
Za mě tedy doporučuji, byť by to bylo jen na ty přílohy
Zvlášť, pokud ho budeš mít za nějaké bodíky ![]()
@Mafina5 Právě,byla jsem blbá a pořád váhala, s tím, že možná bude něco lepšího. Před vánoci tam měli friťák Philips, ale vadilo mi, že nemá vytahovací nádobu a tak jsem ho nebrala
. Teď když jsem přesvědčená, že ho chci, tak se klepu, aby mi ho někdo nevyfoukl. Uplně jste mě tu nadchly, jako chuť má to a to ![]()
Máma mi taky říkala, vem to ikdyby ti to mělo doma ležet ![]()