Parní inhalátor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2245
17.3.11 20:03

Parní inhalátor

Dobrý večer,

máte někdo doma parní inhalátor pro děti? a jak jste spokojené?

uvažuji o jeho koupi a tak bych chtěla znát názory uživatelek díky Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
17.3.11 20:47

Máme, inhalujem vincentku. U manžela to používají ve školce, tak jsme si to pořídili taky. Na rýmu to je super, po inhalaci se krásně uvolní a vysmrká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.11 21:02

My teda inhalujem nad hrncem. Dia se potom skvěle vysmrká a je taková čistá :) i já, mám pocit volného nosu (navíc čisté pleti). Inhalátor nemáme a pokud to neužíváte často neužíváte, tak mi to přijde zbytečné. Ale já nevím, nerozumím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
17.3.11 21:10

My děláme přímo parní lázeň v koupelně, pomocí rychlovarné otevřené konvice. A to hlavně kvůli kašli, na který také super pomáhá.

Jinak pak takový malý stolní z umělé hmoty, je to jako kastrůlek a pak je k tomu druhý díl, jako „náhubek“ na noc, to používáme při rýmě a dutinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
17.3.11 21:30

ahoj, my mame presne tento http://www.aimport.cz/…tivem-jablka
Myslim ze kdyz uz clovek kupuje je jedno jaky , ale hlavne aby byl kompresorovy :lol: . Meli jsme ultrazvukovy Projet a bylo to strasny, stacilo zvrhnout a uz musel do opravy … no a dite ho zvrhne snadno a i me se to povedlo :-? . Vzhledem k tomu ze pouzivame 2× denne, tak se nam to stavalo relativne casto , kdyz se pouziva mene, tak to asi jde. No kazdopadne s tim kompresorovym jsme uplne spokojeny, je super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí