Parní mop Vileda steam

1664
12.12.18 09:20

Ahoj. Mám ho doma a jsem spokojená. Jediné na co je třeba si zvyknout je šňůra, která občas překáží. Ale už jsem se naučila, jak na to:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1079
12.12.18 14:39

Taky ho mam a spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
12.12.18 16:23

super, uz jsem si ho objednala pod stromecek,tak se budu tesit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
19.12.18 00:49

@Miska219 už máš sice objednáno… ale také jsem spokojená. Jen předtím ideálně vysát ta šňůra o zvyku… A přikoupit návleky na vytírání pokud děláš víc místností najednou. Žádný kýble, ždímání, chemie… Boží! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.2.19 17:12

@Miska219 Ahoj, my jsme měli Vileda, byla dobra, ale zlomila se, tak jsme to vyměnili za parni mop Black & Decker FSMH1321, podle recenze https://vas-pomocnik.cz/parni-cistice/ az tých testů vyšel jako jeden z nejlepších a opravdu jsem s nim spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
20.11.20 20:55

Dnes jsem si ho vyzvedla a hned vyzkoušela. Za mě fakt super. Co jsem dřív drhla na dlažbě v chodbě jsem jen víckrát přejela a bylo čisto. Příjemné překvapení bylo, že skvěle vytře i v rozích a kolem zdí. Dokonce i chlap poznal, že je dlažba vytřená jako když jsem tam klečela hodinu s kartáčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
20.12.22 10:46

Mop nefunguje a vydává zvuky

Ženy, pomoc :lol: nikde jsem k tomu nic nevygooglila. Kdyz mop zapnu, tak se sice nahřeje, ale začne vydávat takové cvakave zvuky a nejde z něj pára :zed: nevíte, co s tím? Vodu má, čistý hadr taky a víc jsem bezradná :nevim: přijde mi, jako by byl ucpaný a ta pára nemůže ven, ale co s tím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2721
20.12.22 12:12

Není ještě potřeba otočit kolečkem, kterým se reguluje množství páry, z nuly na víc/max? náš to má (ne Vileda)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
21.12.22 18:07

@NeonN
Může být zanesený, zkus ho odvápnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.4.23 10:19
@NeonN píše: Ženy, pomoc :lol: nikde jsem k tomu nic nevygooglila. Kdyz mop zapnu, tak se sice nahřeje, ale začne vydávat takové cvakave zvuky a nejde z něj pára :zed: nevíte, co s tím? Vodu má, čistý hadr taky a víc jsem bezradná :nevim: přijde mi, jako by byl ucpaný a ta pára nemůže ven, ale co s tím :?

Nám to začal dělat taky, zatím jsem to nerozebral. Nevím, čím by to mohlo být.
Od začátku do toho lijeme jen destilku, není důvod k ucpání. Vytíráme s tím jen občas, žádné časté používání. Topné těleso hřeje, voda tam je, cvaká to, ale pára nikde. Spodní nástavec je úplně studený. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí