Parní mop Vileda steam
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj. Mám ho doma a jsem spokojená. Jediné na co je třeba si zvyknout je šňůra, která občas překáží. Ale už jsem se naučila, jak na to:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
super, uz jsem si ho objednala pod stromecek,tak se budu tesit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miska219 už máš sice objednáno… ale také jsem spokojená. Jen předtím ideálně vysát ta šňůra o zvyku… A přikoupit návleky na vytírání pokud děláš víc místností najednou. Žádný kýble, ždímání, chemie… Boží! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miska219 Ahoj, my jsme měli Vileda, byla dobra, ale zlomila se, tak jsme to vyměnili za parni mop Black & Decker FSMH1321, podle recenze https://vas-pomocnik.cz/parni-cistice/ az tých testů vyšel jako jeden z nejlepších a opravdu jsem s nim spokojena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem si ho vyzvedla a hned vyzkoušela. Za mě fakt super. Co jsem dřív drhla na dlažbě v chodbě jsem jen víckrát přejela a bylo čisto. Příjemné překvapení bylo, že skvěle vytře i v rozích a kolem zdí. Dokonce i chlap poznal, že je dlažba vytřená jako když jsem tam klečela hodinu s kartáčem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mop nefunguje a vydává zvuky
Ženy, pomoc
nikde jsem k tomu nic nevygooglila. Kdyz mop zapnu, tak se sice nahřeje, ale začne vydávat takové cvakave zvuky a nejde z něj pára
nevíte, co s tím? Vodu má, čistý hadr taky a víc jsem bezradná
přijde mi, jako by byl ucpaný a ta pára nemůže ven, ale co s tím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Není ještě potřeba otočit kolečkem, kterým se reguluje množství páry, z nuly na víc/max? náš to má (ne Vileda)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NeonN píše: Ženy, pomocnikde jsem k tomu nic nevygooglila. Kdyz mop zapnu, tak se sice nahřeje, ale začne vydávat takové cvakave zvuky a nejde z něj pára
nevíte, co s tím? Vodu má, čistý hadr taky a víc jsem bezradná
přijde mi, jako by byl ucpaný a ta pára nemůže ven, ale co s tím
Nám to začal dělat taky, zatím jsem to nerozebral. Nevím, čím by to mohlo být.
Od začátku do toho lijeme jen destilku, není důvod k ucpání. Vytíráme s tím jen občas, žádné časté používání. Topné těleso hřeje, voda tam je, cvaká to, ale pára nikde. Spodní nástavec je úplně studený. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit