Partner a jiný muž

Anonymní
4.5.22 13:54

Partner a jiný muž

Zjistila jsem, že partner během našeho vztahu měl orální sex s mužem. On nikomu nic nedělal, jen si ho nechal vykouřit od muže. Máme doma malé mimino. Nevím co mám dělat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
4.5.22 14:22

Co dělat? Inu, srovnej si v hlavě, zda ti hodně vadí nevěra. Že to byl muž podle mě není vůbec podstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.22 14:23

Třeba běž umýt nádobí…

Co chceš dělat? Buď to vydejcháš nebo ne a rozejdete se.

• Citovat
  • Upravit
40420
4.5.22 14:25
@Anonymní píše:
Zjistila jsem, že partner během našeho vztahu měl orální sex s mužem. On nikomu nic nedělal, jen si ho nechal vykouřit od muže. Máme doma malé mimino. Nevím co mám dělat.

A od koho ses to dozvěděla?

Mě by zajímalo, jestli neměl i další vztahy s muži dřív, aby se mnou nebyl jen proto, že chce děti…

Jak funguje váš sex. život?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
4.5.22 14:34

Taky bych nevěděla. Přemýšlela bych jestli je na kluky a ja jsem jen inkubátor. Řekl ti o tomu něco? Dala bych si čas na rozmyšlenou. Já dopadnete důvěra v háji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
4.5.22 14:53

Jasně, fakt náhoda. Téma zrovna pod tímhle, že partnerovi vykourila žena a mají také malé miminko. To tu zas někdo hledá námět na článek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
4.5.22 14:53
@Anonymní píše:
Zjistila jsem, že partner během našeho vztahu měl orální sex s mužem. On nikomu nic nedělal, jen si ho nechal vykouřit od muže. Máme doma malé mimino. Nevím co mám dělat.

https://www.emimino.cz/…inko-462865/ :
Tak měl chlapa nebo ženskou? Tady někdo trollí a moc mu to nejde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.22 14:55

@Umík tohle vůbec není můj příspěvek ale

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.22 14:57

@free333 od něj. Prostě mi to přišel říct, protože se cítil špatně, že mi lhal. Bylo to prý poprvý s mužem. Přede mnou měl vztah cca 2 roky se ženou, ale v té době byl ještě hodně mladý. Prostě taková ta první láska.

Náš sexuální život je právě naprosto v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
6794
4.5.22 14:58

A byl jen zvedavy nebo nema jasno v orientaci?
Nedelej nic, jeden kour nic neznamena, pokud je to ten prvni pripad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.22 15:05

@Náměsíčná vždycky se mu líbili ženy.
Nevím jak to popsat, ale vždycky mi dával najevo, že miluje moje tělo. Má rád prsa, zadek, prostě to co mají rádi chlapi. V sexu jsme třeba použili i nějaký vibrátor na zkoušku, protože ho to zajímalo (použil ho na mě 😂 😂 ne já na něj aby nedošlo k omylu). Dokáže ocenit pěknou holku. Nikdy jsem nepozorovala žádné známky toho, že by se mu líbili muži. Řekl mi, že to bylo ze zvědavosti.

• Citovat
  • Upravit
40420
4.5.22 15:05
@Anonymní píše:
@free333 od něj. Prostě mi to přišel říct, protože se cítil špatně, že mi lhal. Bylo to prý poprvý s mužem. Přede mnou měl vztah cca 2 roky se ženou, ale v té době byl ještě hodně mladý. Prostě taková ta první láska.Náš sexuální život je právě naprosto v pořádku.

A tak chtěl experimentovat anebo si myslí, že je bi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.22 15:06

@VitaminC říkal že to bylo ze zvědavosti, prostě to zkusil a nic víc. Líbí se mu ženy.. Nic o homosexualitě ani bisexualtě nepadlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.22 15:07

@free333 na Bi jsem se ho ptala a říkal že to chtěl jen zkusit

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
4.5.22 15:35
@Anonymní píše:
@free333 od něj. Prostě mi to přišel říct, protože se cítil špatně, že mi lhal. Bylo to prý poprvý s mužem. Přede mnou měl vztah cca 2 roky se ženou, ale v té době byl ještě hodně mladý. Prostě taková ta první láska.Náš sexuální život je právě naprosto v pořádku.

No to je moc velký šikulka. Podvede tě a ještě to přehodí na tebe, protože se chudáček cítí špatně.

Takže teď se cítíte špatně oba. Opravdu skvělé řešení.

To s kým tě podvedl je celkem jedno, žejo.

No nic - buď naštvaná, pokud jsi, smutná, jestli si smutná, zmatená, jestli jsi zmatená a nech ho ať se zatraceně snaží to odčinit a pak se rozhodni jestli mu chceš odpustit a nebo to ukončíte.

Většina dlouhodobě fungujících páru se nějak s nevěrou popasovává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí