Opravdu je někdo tak na prachy?

Anonymní
4.5.22 13:39

Opravdu je někdo tak na prachy?

Ahoj mám trochu zvláštní sousedy. Muž - rozvedený, děti ve střídavce. Po manželce měl pár měsíců přítelkyni. On ji virtuálně podváděl (sex přes vypisovani). Ona ho po pár měsících podváděla reálne. On má dluhy z minulosti, hodně pije a kouří. Musí chodit na brigády aby svůj život poplatil. Ta žena je o trochu starší než on (46). Děti nemá, dříve fetovala, jen má hodně dobře placenou práci. Jemu vybavila celej byt, platila veškerý chod domácnosti Vcetne jeho děti. Pak mu nasadila parohy a ukončila to sním. Pár měsíců byla s někým jiným. A teď se dali zase dohromady. Respektive ten muž ji pořád uháněl. S tím mužem si občas pokecam na chodbě v bytovce. Nevadilo mu mi všechno vykecat dopodrobna. Jako by se za to ani nestydel, spíš se chlub. Holky, je tohle normální? Procetla jsem pár témat tady a občas se dost shodují. Fakt jsou takoví zoufalci co jdou jen po penězích? Určitě se zeptáte proč to řeším. Nemám moc s kym podrbat :) a zajímá mě jestli je tenhle přístup k život normální. :think: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.5.22 13:43

Ano je. Podle mých zkušeností to možné je a není to nic zas tak divného, i když se ti to teď tak jeví. Zabývám se mnoho let astrologii a příbuznými obory a hlavní poučka, co si musím často opakovat, když se něco dívám z mého obskurního pohledu je: nikdy se ničemu nediv. možné je všechno, to jen ty/já si to teď nedovedu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
4.5.22 13:46

Ne není to normální a věřím, že ani běžný. Ale je to jejich život, když jim to vyhovuje, jejich věc. Promiň, ale nepřijde mi normální se tím takto zaobírat. Mě jediné, co by zajímalo by bylo utéct od tohoto hovoru. Jasně, někdo by si to poslechl rád, jeho věc, ale takto nad tím dumat a založit kvůli tomu diskuzi? Jsou to zkrátka nějaké pochybné existence a víc není přeci potřeba řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.22 13:50
@Ja-rekk píše:
Ne není to normální a věřím, že ani běžný. Ale je to jejich život, když jim to vyhovuje, jejich věc. Promiň, ale nepřijde mi normální se tím takto zaobírat. Mě jediné, co by zajímalo by bylo utéct od tohoto hovoru. Jasně, někdo by si to poslechl rád, jeho věc, ale takto nad tím dumat a založit kvůli tomu diskuzi? Jsou to zkrátka nějaké pochybné existence a víc není přeci potřeba řešit.

Občas se s tím chlapem potkám na chodbě na cigaru. Bydlim nad nimi, tak mám celkem přehled co se u nich děje. Nijak to neřeším ani nemám jak a co. Jen mě zajímá jestli je tenhle styl života běžný? Doslova se ponížit kvůli penězům?

• Citovat
  • Upravit
749
4.5.22 13:52
@Anonymní píše:
Občas se s tím chlapem potkám na chodbě na cigaru. Bydlim nad nimi, tak mám celkem přehled co se u nich děje. Nijak to neřeším ani nemám jak a co. Jen mě zajímá jestli je tenhle styl života běžný? Doslova se ponížit kvůli penězům?

Pro někoho zřejmě ano ;). Každý je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
4.5.22 13:55

Normální to není, běžný v určitých kruzích ano. Však si to po sobě přečti, jakou mají za sebou minulost, pak ani není moc překvapivých součastý styl života. Jim to přijde normální, protože nic lepšího nepoznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
4.5.22 14:12

Ano, pro mnoho lidí jsou peníze hodně důležité. Teď za covidu to bylo hodně vidět. Kolik lidí nepotřebovalo příspěvek a stejně si požádali. Někteří žádají dodnes.

• Citovat
  • Upravit
10256
4.5.22 14:16

Ahoj, pokud jim to tak vyhovuje, je všechno v pořádku.
Ale jinak zkus pána přemluvit, ať je přihlásí do Výměny manželek, to by mohl být dobrý díl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
4.5.22 14:25
@Anonymní píše:
Ahoj mám trochu zvláštní sousedy. Muž - rozvedený, děti ve střídavce. Po manželce měl pár měsíců přítelkyni. On ji virtuálně podváděl (sex přes vypisovani). Ona ho po pár měsících podváděla reálne. On má dluhy z minulosti, hodně pije a kouří. Musí chodit na brigády aby svůj život poplatil. Ta žena je o trochu starší než on (46). Děti nemá, dříve fetovala, jen má hodně dobře placenou práci. Jemu vybavila celej byt, platila veškerý chod domácnosti Vcetne jeho děti. Pak mu nasadila parohy a ukončila to sním. Pár měsíců byla s někým jiným. A teď se dali zase dohromady. Respektive ten muž ji pořád uháněl. S tím mužem si občas pokecam na chodbě v bytovce. Nevadilo mu mi všechno vykecat dopodrobna. Jako by se za to ani nestydel, spíš se chlub. Holky, je tohle normální? Procetla jsem pár témat tady a občas se dost shodují. Fakt jsou takoví zoufalci co jdou jen po penězích? Určitě se zeptáte proč to řeším. Nemám moc s kym podrbat :) a zajímá mě jestli je tenhle přístup k život normální. :think: :andel:

Já jsem teda asi první, která to nepochopila :nevim: :lol: Kdo je na peníze? Ten otec nebo ta 46 letá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.5.22 14:27
@Prostě Vodnář píše:
Ano, pro mnoho lidí jsou peníze hodně důležité. Teď za covidu to bylo hodně vidět. Kolik lidí nepotřebovalo příspěvek a stejně si požádali. Někteří žádají dodnes.

Jak se dá prosimtě zjistit, kdo to nepotřeboval a přesto žádal? 8o

• Citovat
  • Upravit
2653
4.5.22 14:33

To je podle popisu takova ta lůza, kde se nedivim ale vubec nicemu a jsem schopna uverit pro me nemoznemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
4.5.22 15:02

Kdybych měla povyprávěl co se děje v naší vesnici. Tak na to ani Kameňák nestačí a Chocholoušek by sám skončil na antidepresivech. A neřeším to, lidi jsou různý blázni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
4.5.22 15:07
@Anonymní píše:

Kde žiješ? Ty nevíš o světě nic? Už za, starověku se kvůli majetku děly věci a dokonce i dříve, když začal někdo něco vlastnit. :zed: To jste asi ve škole nebrali viď?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.22 15:20
@Uslava píše:
Kde žiješ? Ty nevíš o světě nic? Už za, starověku se kvůli majetku děly věci a dokonce i dříve, když začal někdo něco vlastnit. :zed: To jste asi ve škole nebrali viď?

Je mi 20, takže toho ještě opravdu moc nevím.. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Uslava
4.5.22 15:26
@Anonymní píše:
Je mi 20, takže toho ještě opravdu moc nevím.. :lol:

Už se umíš starat o cizí životy a rozpitvavat to v diskusích. Jsi na dobré cestě vyhrát titul drbna roku ve svém bydlišti. :kytka: :pankac: Blahopreju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky