Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
promiň. Můžeš jít i před, a po taky (kvůli očistě močových cest od bakterii zanesenych pri styku)
@Anonymní píše:
Slyšela jsem, že by se mělo správně moči až po sexu, ale nedokážu si představit, že mám sex a celou dobu se mi chce čůratJak to máte vy?
Jedině při a to vždy a oboustranně!
![]()
Tak pokud dosáhneš mokrého orgasmu, tak pak už chodit nemusíš. ![]()
Hmy a proto by se melo vic trenovat chapani psaneho textu ![]()
Vycurat se po je dobre z hlediska vyplachnuti bakterii, ale rozhodne neni vhodne ani nutne curat POUZR po sexu ![]()
Nejsem nějaký velký gynekolog, ale bavíme se o muži, nebo ženě? U muže je to dobrá (lepší) příprava na opakované použití. Ale jak moc a co vypláchne žena… O nějakém větším vypláchnutí „něčeho“ „po“ bych uvažoval tak možná do mých 10 let věku, ale jak jsem starší, tak už mě nic tak „vyplachovatelného " nenapadá- pokud tedy uvažujeme tak nějak "běžný sex“, což i to může být k diskuzi. Tedy vyplachování vlastním močením té vyplachované.
@Anonymní píše:
Slyšela jsem, že by se mělo správně moči až po sexu, ale nedokážu si představit, že mám sex a celou dobu se mi chce čůratJak to máte vy?
Před i po… ![]()
@Anonymní píše:
Hlavně když jdeš před, tak se umej. ![]()
To je vražedná myšlenka…….
Kdybych měla močit jen po sexu, tak buď zemřu na provalenej močák nebo se usouložím k smrti……
@Fee-bee píše:
Tak pokud dosáhneš mokrého orgasmu, tak pak už chodit nemusíš.
Ale houby, mokrá celá postel a pak valím na toaletu. Kdy ta fáma, že je to moč (či jen moč) zmizí.
@Ivan PPZ píše:
Nejsem nějaký velký gynekolog, ale bavíme se o muži, nebo ženě? U muže je to dobrá (lepší) příprava na opakované použití. Ale jak moc a co vypláchne žena… O nějakém větším vypláchnutí „něčeho“ „po“ bych uvažoval tak možná do mých 10 let věku, ale jak jsem starší, tak už mě nic tak „vyplachovatelného " nenapadá- pokud tedy uvažujeme tak nějak "běžný sex“, což i to může být k diskuzi. Tedy vyplachování vlastním močením té vyplachované.
Jsem docela hovado, ale v tomto jsem se tak ztratila, že to předčilo i moji fantazii
![]()
Zjednoduším- co si tak moc žena vypáchne močením? Aby se to nějak navazovalo na sex ještě k tomu? Normální, nikoli vysoce vynalézavý sex…
Tedy- umím si představit snahu jít před, aby to nerozptylovalo.
@Ivan PPZ doslovně nic, ale prostě okolí močové trubice, aby tam nezalezly bakterie z sexu ![]()
Slyšela jsem, že by se mělo správně moči až po sexu, ale nedokážu si představit, že mám sex a celou dobu se mi chce čůrat
Jak to máte vy?