Čůrání až po sexu

Anonymní
3.5.22 10:29

Čůrání až po sexu

Slyšela jsem, že by se mělo správně moči až po sexu, ale nedokážu si představit, že mám sex a celou dobu se mi chce čůrat :? Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
3.5.22 10:32

:D :D :D promiň. Můžeš jít i před, a po taky (kvůli očistě močových cest od bakterii zanesenych pri styku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36795
3.5.22 10:51
@Anonymní píše:
Slyšela jsem, že by se mělo správně moči až po sexu, ale nedokážu si představit, že mám sex a celou dobu se mi chce čůrat :? Jak to máte vy?

Jedině při a to vždy a oboustranně! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
3.5.22 10:53

Já chodím před i po.

• Citovat
  • Upravit
3696
3.5.22 10:57

Tak pokud dosáhneš mokrého orgasmu, tak pak už chodit nemusíš. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.5.22 11:16

Hmy a proto by se melo vic trenovat chapani psaneho textu :mrgreen:

Vycurat se po je dobre z hlediska vyplachnuti bakterii, ale rozhodne neni vhodne ani nutne curat POUZR po sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.5.22 11:21

Nejsem nějaký velký gynekolog, ale bavíme se o muži, nebo ženě? U muže je to dobrá (lepší) příprava na opakované použití. Ale jak moc a co vypláchne žena… O nějakém větším vypláchnutí „něčeho“ „po“ bych uvažoval tak možná do mých 10 let věku, ale jak jsem starší, tak už mě nic tak „vyplachovatelného " nenapadá- pokud tedy uvažujeme tak nějak "běžný sex“, což i to může být k diskuzi. Tedy vyplachování vlastním močením té vyplachované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
3.5.22 11:26
@Anonymní píše:
Slyšela jsem, že by se mělo správně moči až po sexu, ale nedokážu si představit, že mám sex a celou dobu se mi chce čůrat :? Jak to máte vy?

Před i po… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.5.22 11:29

Čůrám, když potřebuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
3.5.22 11:45
@Anonymní píše:

Hlavně když jdeš před, tak se umej. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.5.22 11:49

To je vražedná myšlenka……. :think: Kdybych měla močit jen po sexu, tak buď zemřu na provalenej močák nebo se usouložím k smrti……

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
3.5.22 11:51
@Fee-bee píše:
Tak pokud dosáhneš mokrého orgasmu, tak pak už chodit nemusíš. :dance:

Ale houby, mokrá celá postel a pak valím na toaletu. Kdy ta fáma, že je to moč (či jen moč) zmizí.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
3.5.22 11:53
@Ivan PPZ píše:
Nejsem nějaký velký gynekolog, ale bavíme se o muži, nebo ženě? U muže je to dobrá (lepší) příprava na opakované použití. Ale jak moc a co vypláchne žena… O nějakém větším vypláchnutí „něčeho“ „po“ bych uvažoval tak možná do mých 10 let věku, ale jak jsem starší, tak už mě nic tak „vyplachovatelného " nenapadá- pokud tedy uvažujeme tak nějak "běžný sex“, což i to může být k diskuzi. Tedy vyplachování vlastním močením té vyplachované.

Jsem docela hovado, ale v tomto jsem se tak ztratila, že to předčilo i moji fantazii :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11559
3.5.22 12:04

Zjednoduším- co si tak moc žena vypáchne močením? Aby se to nějak navazovalo na sex ještě k tomu? Normální, nikoli vysoce vynalézavý sex…
Tedy- umím si představit snahu jít před, aby to nerozptylovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
3.5.22 12:22

@Ivan PPZ doslovně nic, ale prostě okolí močové trubice, aby tam nezalezly bakterie z sexu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí