Obrovský problém v rodině

959
2.5.22 16:26

Obrovský problém v rodině

.Ahoj všichni. bude to dlouhé, ale bohužel to nemám komu říct a taky to je dost šokující.
I proto anonym. abych tady dostala třeba pár pohledu od nezaujatých lidí a pak raději příspěvek smažu. protože by se v tom opravdu mohl někdo poznat. vzhledem k tomu o co se jedná a nevím, zda dotyčná tady třeba nemá svůj profil a nebo někoho známého.

Začala bych asi tím. že přítel má sestru a s tou jsem měla úplně skvělý vztah, bohužel před nějakým časem cca rok zpět se nám zdálo. že peníze které má přítel uložené doma a občas jí opravdu nebylo málo. protože jeden jeho dodavatel.tak vše veškeré faktury platby. probíhá v hotovosti- tak najednou měl pocit, že se mu prostě peníze ztrácí.

Ale pořád jsme si říkal. že je to opravdu jen asi nějaká chyba atd. neměli jsme potřebu vše počítat a říkali jsme si s tím že do toho ještě stavíme dům. že se to prostě asi utratilo atd.

Bohužel jednoho dne se stalo to. že jsme zde měli návštěvu - právě jeho sestru a když jsme v ložnici převlékali malého - máme ročního syna, nečekaně přítel odběhl do kuchyně pro vlhčené ubrousky a přestřihl sestru jak mu krade doslova a do písmene 80 000 Kč hotovosti 🙈 🙈

Bylo strašně zle a oba jsme byli v šíleném šoku, protože v tu chvíli nám opravdu docvaklo co se dělo vlastně celou dobu co jsme si říkali. že nám nesedí peníze doma atd

To jsme ale netušili jaké to vše bude mít pokračování a sestra se strašně omlouvala, že ohromně litovala a dokonce. řekla že aspoň nějakou část začne bratrovi splácet..což se dělo. ale samozřejmě. když známe poměry sestry trošičku nám nesedělo jak je možné. že nám dokáže najednou splácet takovou částku a ve snu nás nenapadlo to co se dělo 🙈

Jednoho dne o víkendu jsme pak chtěli jet na nákupy do Prahy všichni jsme se oblékli, přítel chtěl vzít peníze a přišlo mu. že opět peníze chybí a opět jsme si říkali není to možné už se to jednou stalo ona to splácí atd

Ale tím. že už tady nějaké podezření bylo a to. že hotovost chyběla bylo více než jisté tak jsme na sestru uhodili tedy znovu a bohužel pod tíhou našich argumentů se nám přiznala že jiz asi přes 3 roky měla klíče a cíleně nás okrádala..

Takže potom co my jsme ji nachytali při krádeží, nás vesele okrádala dál a bylo ji vše úplně jedno

Teď má před svatbou a rozhodli jsme se že na svatbu nepůjdeme, Já mám 100 chutí říct vše její mámě a jejímu budoucího manželovi, ale přítel mě prosil o to. ať to nedělám. že to bude splácet a že má strach. že pokud se všichni všechno dozví. nebude mít žádnou motivací nam vrátit veškeré peníze co nám sebrala.

Jsem z toho úplně v šoku opravdu jsme byli v blízkém kontaktu. teď už vím. že ten blízký kontakt byl jen o tom.aby zjistila. že jsem doma a mohla si sem přijet okrádat jako do bankomatu když měla klíče 🙈

Zajímá mě pohled někoho jiného jako nezaujatého mám to říct její mamce a jejímu nastávajícímu?? nebo to mám tutlat v sobě a užírat se tím. že prostě mě to zklamalo a také mám ukrutný vnitřní vztek?

Jsem opravdu hotova, protpze tohle je silena situace

Anonym se nepovedl..tak nevadí 🙈 🙈 😅 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6794
2.5.22 16:31

Na svatbu bych nesla, ji bych donutila podepsat smenku. Nerikala bych to, s tou motivaci ma pritel pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.5.22 16:33
@VitaminC píše:
Na svatbu bych nesla, ji bych donutila podepsat smenku. Nerikala bych to, s tou motivaci ma pritel pravdu.

Vidíte, to nás nenapadlo ta směnka: :děkuji :ok_hand_tone1:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12622
2.5.22 16:34
@Nicol-8 píše: .Ahoj všichni. bude to dlouhé, ale bohužel to nemám komu říct a taky to je dost šokující.
I proto anonym. abych tady dostala třeba pár pohledu od nezaujatých lidí a pak raději příspěvek smažu. protože by se v tom opravdu mohl někdo poznat. vzhledem k tomu o co se jedná a nevím, zda dotyčná tady třeba nemá svůj profil a nebo někoho známého.

Začala bych asi tím. že přítel má sestru a s tou jsem měla úplně skvělý vztah, bohužel před nějakým časem cca rok zpět se nám zdálo. že peníze které má přítel uložené doma a občas jí opravdu nebylo málo. protože jeden jeho dodavatel.tak vše veškeré faktury platby. probíhá v hotovosti- tak najednou měl pocit, že se mu prostě peníze ztrácí.

Ale pořád jsme si říkal. že je to opravdu jen asi nějaká chyba atd. neměli jsme potřebu vše počítat a říkali jsme si s tím že do toho ještě stavíme dům. že se to prostě asi utratilo atd.

Bohužel jednoho dne se stalo to. že jsme zde měli návštěvu - právě jeho sestru a když jsme v ložnici převlékali malého - máme ročního syna, nečekaně přítel odběhl do kuchyně pro vlhčené ubrousky a přestřihl sestru jak mu krade doslova a do písmene 80 000 Kč hotovosti 🙈 🙈

Bylo strašně zle a oba jsme byli v šíleném šoku, protože v tu chvíli nám opravdu docvaklo co se dělo vlastně celou dobu co jsme si říkali. že nám nesedí peníze doma atd

To jsme ale netušili jaké to vše bude mít pokračování a sestra se strašně omlouvala, že ohromně litovala a dokonce. řekla že aspoň nějakou část začne bratrovi splácet..což se dělo. ale samozřejmě. když známe poměry sestry trošičku nám nesedělo jak je možné. že nám dokáže najednou splácet takovou částku a ve snu nás nenapadlo to co se dělo 🙈

Jednoho dne o víkendu jsme pak chtěli jet na nákupy do Prahy všichni jsme se oblékli, přítel chtěl vzít peníze a přišlo mu. že opět peníze chybí a opět jsme si říkali není to možné už se to jednou stalo ona to splácí atd

Ale tím. že už tady nějaké podezření bylo a to. že hotovost chyběla bylo více než jisté tak jsme na sestru uhodili tedy znovu a bohužel pod tíhou našich argumentů se nám přiznala že jiz asi přes 3 roky měla klíče a cíleně nás okrádala..

Takže potom co my jsme ji nachytali při krádeží, nás vesele okrádala dál a bylo ji vše úplně jedno

Teď má před svatbou a rozhodli jsme se že na svatbu nepůjdeme, Já mám 100 chutí říct vše její mámě a jejímu budoucího manželovi, ale přítel mě prosil o to. ať to nedělám. že to bude splácet a že má strach. že pokud se všichni všechno dozví. nebude mít žádnou motivací nam vrátit veškeré peníze co nám sebrala.

Jsem z toho úplně v šoku opravdu jsme byli v blízkém kontaktu. teď už vím. že ten blízký kontakt byl jen o tom.aby zjistila. že jsem doma a mohla si sem přijet okrádat jako do bankomatu když měla klíče 🙈

Zajímá mě pohled někoho jiného jako nezaujatého mám to říct její mamce a jejímu nastávajícímu?? nebo to mám tutlat v sobě a užírat se tím. že prostě mě to zklamalo a také mám ukrutný vnitřní vztek?

Za me blbost si ukladat penize doma na kupu, kdyby jste meli ucet, tak je to ok..a nemusis to resit. Jinak moc nerozumim tomu ze jste to nezjistili hned ale az nevim po jake dobe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
2.5.22 16:35
@Nicol-8 píše: .Ahoj všichni. bude to dlouhé, ale bohužel to nemám komu říct a taky to je dost šokující.

No, síla… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.5.22 16:35
@lilith1 píše:
Za me blbost si ukladat penize doma na kupu, kdyby jste meli ucet, tak je to ok..a nemusis to resit. Jinak moc nerozumim tomu ze jste to nezjistili hned ale az nevim po jake dobe..

Nezjistili..tohle nás ve snu nenapadlo: :stale se něco platilo..ale podezření bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.5.22 16:38

Jinak jen doplním, že mě se neomluvila vůbec nic já to nevydržela a napsala jí zprávu co si o ní myslím… ona mě mě ignoruje a jen napsala příteli ať už ji nepíšu že si to uvědomila a hotovo, sebereflexe nula proste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
2.5.22 16:40

To máte doma uskladnene miliony, že vám nepřišlo divné, že se peníze ztraci? Jako že by nebylo divné, kdyby zmizelo 80tisic??to jako fakt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.5.22 16:43
@karkarka píše:
To máte doma uskladnene miliony, že vám nepřišlo divné, že se peníze ztraci? Jako že by nebylo divné, kdyby zmizelo 80tisic??to jako fakt??

Ano máme větší finanční hotovost..proč jsem vysvětlovala výše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
2.5.22 16:45
@karkarka píše:
To máte doma uskladnene miliony, že vám nepřišlo divné, že se peníze ztraci? Jako že by nebylo divné, kdyby zmizelo 80tisic??to jako fakt??

Opravdu nemám důvod si to vymyslet 🙈 🙈 ona nám přiznala cca 400 tisíc..za ty roky co sem jezdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
2.5.22 16:53

Hele příběh fajn, ale za mě není úplně chytré psát na internety, že máš doma miliony. Ono se to sice může zdát jako bezpečné místo, ale máš v nicku svoje jméno, jméno dcery na profilu i s datem narození, místo bydliště, web zná tvou IP adresu, z diskuzí se dá odvodit kdeco a kdekdo tě může i poznat. Tak to jen tak k bezpečnosti na netu. Nejsem běžně úplně paranoidní, ale lidi jsou vynalézaví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
2.5.22 16:55

@Nicol-8 Stalo se mi něco podobného…ne taková částka…ztratili se nám klíče / to jsme si mysleli/…následně se nám začali ztrácet peníze…po troškách, moc jsme jich doma neměli, jen na normální provoz…nakonec celá peněženka tenkrát ještě s markama…v tu chvíli mi docvaklo, kdo to dělá a vyměnili jsme zámky…dotyčný se sám prozradil tím, že ačkoliv nemohl nic tušit, tak od té doby se u nás neukázal…do té doby jsme se o něj celkem dost starali, kupovali mu oblečení, boty apod…protože neměl dobré zázemí a nebyli na to peníze…na chlast jo…potom se zjistilo, že jsme nebyli jediní koho okradl a kde si půjčil a nevrátil…odstřihla jsem ho úplně, už je to více než 20 let…při takové sebereflexi jeho sestry bych to řekla jak snoubenci tak její mámě…a chtěla to splatit…ať si jí ohlídají sami, bude v tom pokračovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
2.5.22 16:55

Rodině bych nic neříkala, k ničemu by to nevedlo, souhlasím s manželem. Ta směnka není špatný nápad, možná to pro Tebe bude i zadostiučinění. A jako taky se divím, že si nevšimnete, že se ztratí pár desítek tisíc. Máte v tom teda bordel a to i když přijmu fakt, že je pro vás výhodné mít takové částky v hotovosti, tak ale snad mám přehled ne? Příjmy a výdaje, základní matematika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
2.5.22 16:56

@lamicina Já bych to rodině řekla…a vůbec bych se nedivila, kdyby se ztrácely peníze i někomu dalšímu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
2.5.22 16:57
@Nicol-8 píše:
Opravdu nemám důvod si to vymyslet 🙈 🙈 ona nám přiznala cca 400 tisíc..za ty roky co sem jezdila

Tak to teda tichá závist, že někomu zmizí 400 tisíc (nebo asi i víc, tohle je to, co ona přiznala) a on si toho skoro ani nevšimne.
Nerozumím tomu, že dáváte klíče po rodině a máte doma takové hromady nezabezpečených peněz. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí