Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monchichik píše:
@Nicol-8 Tak to bych se doma klidně pohádala, tohle bych nekryla…a co jako čekáš, že řekne? Pravdu? Okrádala jsem bráchu, proto mi nejde na svatbu? To jsi tak naivní? Udělá z vás ještě blbce a zpátky neuvidíte ani korunu…ale už bude vdaná a ani bych se nedivila, kdyby s vámi už nikdy nepromluvil ten její…toho jste měli a máte varovat…
No ono ji nic jiného nezbyde asi..prptoze když neřekne pravdu, tak máme důkazy, kde se ke krádeži přiznává..takže je v dost blbě situaci
@Nicol-8 No to se klidně vsadím, že neřekne pravdu, proč nejste na svatbě…
a řekne, že vy lžete a důkazy popře, že jste to na ní navlékli…
@Monchichik píše:
@Nicol-8 No to se klidně vsadím, že neřekne pravdu, proč nejste na svatbě…a řekne, že vy lžete a důkazy popře, že jste to na ní navlékli…
V tom případě všem pošlu konverzaci, kde je vše naprosto jasne a ještě výpis z účtu, protpze nám peníze poslala převodem co ukradla 🙈 🙈
@Nicol-8 píše:
V tom případě všem pošlu konverzaci, kde je vše naprosto jasne a ještě výpis z účtu, protpze nám peníze poslala převodem co ukradla 🙈 🙈
Pokud se přiznala na Messengeru, tak si to vyfoť a fotky ulož, protože to může smazat.
@Modra1 píše:
Pokud se přiznala na Messengeru, tak si to vyfoť a fotky ulož, protože to může smazat.
Ano vše máme a výpis z účtu to popřít už vůbec nelze
@Nicol-8 píše:
Ano vše máme a výpis z účtu to popřít už vůbec nelze
Je v tom vypise napsáno „vratka ukradených peněz“? Asi ne.
@Modra1 píše:
Je v tom vypise napsáno „vratka ukradených peněz“? Asi ne.
Není ale vhledem ke zprávám, které máme uložené je to více než jasne
@Nicol-8 píše: .Ahoj všichni. bude to dlouhé, ale bohužel to nemám komu říct a taky to je dost šokující.
I proto anonym. abych tady dostala třeba pár pohledu od nezaujatých lidí a pak raději příspěvek smažu. protože by se v tom opravdu mohl někdo poznat. vzhledem k tomu o co se jedná a nevím, zda dotyčná tady třeba nemá svůj profil a nebo někoho známého.Začala bych asi tím. že přítel má sestru a s tou jsem měla úplně skvělý vztah, bohužel před nějakým časem cca rok zpět se nám zdálo. že peníze které má přítel uložené doma a občas jí opravdu nebylo málo. protože jeden jeho dodavatel.tak vše veškeré faktury platby. probíhá v hotovosti- tak najednou měl pocit, že se mu prostě peníze ztrácí.
Ale pořád jsme si říkal. že je to opravdu jen asi nějaká chyba atd. neměli jsme potřebu vše počítat a říkali jsme si s tím že do toho ještě stavíme dům. že se to prostě asi utratilo atd.
Bohužel jednoho dne se stalo to. že jsme zde měli návštěvu - právě jeho sestru a když jsme v ložnici převlékali malého - máme ročního syna, nečekaně přítel odběhl do kuchyně pro vlhčené ubrousky a přestřihl sestru jak mu krade doslova a do písmene 80 000 Kč hotovosti 🙈 🙈
Bylo strašně zle a oba jsme byli v šíleném šoku, protože v tu chvíli nám opravdu docvaklo co se dělo vlastně celou dobu co jsme si říkali. že nám nesedí peníze doma atd
To jsme ale netušili jaké to vše bude mít pokračování a sestra se strašně omlouvala, že ohromně litovala a dokonce. řekla že aspoň nějakou část začne bratrovi splácet..což se dělo. ale samozřejmě. když známe poměry sestry trošičku nám nesedělo jak je možné. že nám dokáže najednou splácet takovou částku a ve snu nás nenapadlo to co se dělo 🙈
Jednoho dne o víkendu jsme pak chtěli jet na nákupy do Prahy všichni jsme se oblékli, přítel chtěl vzít peníze a přišlo mu. že opět peníze chybí a opět jsme si říkali není to možné už se to jednou stalo ona to splácí atd
Ale tím. že už tady nějaké podezření bylo a to. že hotovost chyběla bylo více než jisté tak jsme na sestru uhodili tedy znovu a bohužel pod tíhou našich argumentů se nám přiznala že jiz asi přes 3 roky měla klíče a cíleně nás okrádala..
Takže potom co my jsme ji nachytali při krádeží, nás vesele okrádala dál a bylo ji vše úplně jedno
Teď má před svatbou a rozhodli jsme se že na svatbu nepůjdeme, Já mám 100 chutí říct vše její mámě a jejímu budoucího manželovi, ale přítel mě prosil o to. ať to nedělám. že to bude splácet a že má strach. že pokud se všichni všechno dozví. nebude mít žádnou motivací nam vrátit veškeré peníze co nám sebrala.
Jsem z toho úplně v šoku opravdu jsme byli v blízkém kontaktu. teď už vím. že ten blízký kontakt byl jen o tom.aby zjistila. že jsem doma a mohla si sem přijet okrádat jako do bankomatu když měla klíče 🙈
Zajímá mě pohled někoho jiného jako nezaujatého mám to říct její mamce a jejímu nastávajícímu?? nebo to mám tutlat v sobě a užírat se tím. že prostě mě to zklamalo a také mám ukrutný vnitřní vztek?
Jsem opravdu hotova, protpze tohle je silena situace
Anonym se nepovedl..tak nevadí 🙈 🙈 😅 😅
Já bych to řekla. V klidu, např na kafi, ale prostě to, že je evidentně kleptomanka, která okrádá vlastní rodinu, to je přes čáru. Tohle nebyla jednorázová akce, panebože. Nejdřív ji nechte ale podepsat tu směnku. Jako na tohle není omluvy. Nechá se chytit a krade dal, nemám slov. To je nemocný člověk a budoucí manžel by to vědět měl. Neříkat v akfektu atd, ale v klidu, ale říct, co se dělo. Btw jen takový dotaz, když nepůjdete na svatbu, tak se budeš muset vymlouvat na co? Na dítě? Nakonec budou pomlouvat tebe, že sis jeden den nenašla čas nebo nevím co. Tohle je zásadní věc a když si představím jejího budoucího manžela, chtěla bych to v jeho případě vědět… Drž se. Je to hnus. Hnus.
@PaniBambulinova píše:
Já bych to řekla. V klidu, např na kafi, ale prostě to, že je evidentně kleptomanka, která okrádá vlastní rodinu, to je přes čáru. Tohle nebyla jednorázová akce, panebože. Nejdřív ji nechte ale podepsat tu směnku. Jako na tohle není omluvy. Nechá se chytit a krade dal, nemám slov. To je nemocný člověk a budoucí manžel by to vědět měl. Neříkat v akfektu atd, ale v klidu, ale říct, co se dělo. Btw jen takový dotaz, když nepůjdete na svatbu, tak se budeš muset vymlouvat na co? Na dítě? Nakonec budou pomlouvat tebe, že sis jeden den nenašla čas nebo nevím co. Tohle je zásadní věc a když si představím jejího budoucího manžela, chtěla bych to v jeho případě vědět… Drž se. Je to hnus. Hnus.
Dekuju..s přítelem jsme se pohádali..směnku podepsat nechce a prý se v tom už nemám stourat..neskutečné 🙈
@Nicol-8 píše:
Dekuju..s přítelem jsme se pohádali..směnku podepsat nechce a prý se v tom už nemám stourat..neskutečné 🙈
Na jednu stranu je hezké, že prostě drží s rodinou, že sestře nechce dělat problémy, ale po tom všem…, buď je přítel rodinný typ nebo trouba
to nemyslím ve zlém. Můžu se ze zvědavosti zeptat, jak to chce řešit přítel? Jakože ji bude věřit, že vám něco vrátí nebo…? Nebo ji to odpustí…? Ach jo, úplně vás chápu, já bych prostě pěnila a hádka by byla taky…
A přítel na svatbu půjde? A vy? Ježíš já bych tam byla tak kyselá, kdybych tam šla… Asi bych se vymluvila, že má syn třeba zvýšenou teplotu (že asi zuby…), to nemůže v cca roce nikdo zpochybnit, protože bych si to stejně neužila, spíš naopak. Pokud si nebudete stát za svým, že tohle se už musí řešit, tak holt tov sobě nějak ten vztek a smutek a rozčarování nějak potlačit..
Mně by to trvalo dlouho teda ![]()
Příspěvek upraven 02.05.22 v 19:28
Když to je těžký no… Nejdřív jsem si řekla, že já bych to neříkala, ale když vezmu v úvahu toho chudáka, kterej si ji bere a kterého může dostat fakt do problémů… Já sama narazila kdysi na jednoho, co mě připravil o peníze a měla jsem co dělat, abych to pak nějak ustála. Nejhorší na tom bylo, že jeho rodina to věděla, jak to s penězi má (já to x let nevěděla, měl dobrou práci), jsem jim měla pak za zlý, že mi hráli divadýlko a nikdo mě nevaroval. Takže jo. Nastávajícímu bych to řekla určitě - ať si hlídá účty atd.
@PaniBambulinova píše:
Na jednu stranu je hezké, že prostě drží s rodinou, že sestře nechce dělat problémy, ale po tom všem…, buď je přítel rodinný typ nebo troubato nemyslím ve zlém. Můžu se ze zvědavosti zeptat, jak to chce řešit přítel? Jakože ji bude věřit, že vám něco vrátí nebo…? Nebo ji to odpustí…? Ach jo, úplně vás chápu, já bych prostě pěnila a hádka by byla taky…
A přítel na svatbu půjde? A vy? Ježíš já bych tam byla tak kyselá, kdybych tam šla… Asi bych se vymluvila, že má syn třeba zvýšenou teplotu (že asi zuby…), to nemůže v cca roce nikdo zpochybnit, protože bych si to stejně neužila, spíš naopak. Pokud si nebudete stát za svým, že tohle se už musí řešit, tak holt tov sobě nějak ten vztek a smutek a rozčarování nějak potlačit..
Mně by to trvalo dlouho tedaPříspěvek upraven 02.05.22 v 19:28
Proste nechce…ano je hodně pro rodinu..hodný.
Ano on věří, ze to bude splácet
Já bych to řekla snoubenci. Prece jen se ho to týká a řekla bych mu to pro jeho dobro.
@Nicol-8 píše:
Proste nechce…ano je hodně pro rodinu..hodný.
Ano on věří, ze to bude splácet
Tak do života je takový chlap ale super, o tebe a syna se postará a to je zásadní
přeji pevné nervy s touto šílenou situací!
A kde jste ty peníze měli a proč o tom ví další lidi?
Taky máme doma větší hotovost, ale kromě nás dvou to nikdo neví a nikdo ji určitě jen tak namátkou nenajde.
Problém je, že peníze jsou nejspíš přítele, ne tvoje, takže asi na něj nemáš moc páky.
Já bych to rozhodně řekla snoubenci, ať se rozhodne, jinak chudák kluk.