Obrovský problém v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4947
21.7.22 11:22

Tak ale jestli plní výši splátek, kterou on stanovil, tak celkem chápu, že si připadá že jako všechno OK. Kdybys to práskla, tak je to vlastně podraz, protože oni dohodnuté plní. :nevim: Že ty splátky jsou asi nastavené blbě, je jiná věc.
Co jejich máma, ta to taky ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
21.7.22 12:09
@Jeremi píše:
Tak ale jestli plní výši splátek, kterou on stanovil, tak celkem chápu, že si připadá že jako všechno OK. Kdybys to práskla, tak je to vlastně podraz, protože oni dohodnuté plní. :nevim: Že ty splátky jsou asi nastavené blbě, je jiná věc.
Co jejich máma, ta to taky ví?

Jj ví..ale taky ne vše přiznala ji zlomek castky a hlavně mama ta je hodna…vždy se ji snažila pomahat. tím, ze jsme ji chytili neměla na doplatek svatby a mamka to cele doplatila…a to ma důchod a ještě chodí do práce,.ji to proste není blby…kouká jen a jen na sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
21.7.22 12:42

@Nicol-8 tvl, to si jako u vás chtěla nakrást na zaplacení svatby?…no kdyby se ta její máma zeptala, tak bych jí to řekla…jinak ne…ale domů by k nám už nesměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
21.7.22 13:08
@Monchichik píše:
@Nicol-8 tvl, to si jako u vás chtěla nakrást na zaplacení svatby?…no kdyby se ta její máma zeptala, tak bych jí to řekla…jinak ne…ale domů by k nám už nesměla…

Jj presne tak 😅 😅 👍 👍 jenže se na to přišlo a musela to vrátit, tak musela za mámou, protože se to zaplatit muselo 🙈 🙈 ani nevíte, jak to ve mě pořad vre 🙈 jenže splácí co má a přítel ze je to sestra, ze ji vidět už taky nechce, ale úplně ji zaslapat taky ne 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
21.7.22 13:11

@Nicol-8 jak si to nastavil přítel, tak to je.

Pro mě by to bylo velké varování, jak řeší problémy a zvažovala, zda s ním zůstat.
Dle toho, jak ho popisuješ, když ta hvězda přestane platit, tak on to těžko bude řešit.
A kdoví, zda ty se to vůbec dozvíš… Ona třeba otěhotní, nebude mít peníze a hotovo, šmitec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32158
21.7.22 13:11

@Nicol-8 no přítel je holt měkkej…no a co, že je to sestra? okrást bratra neměla nejmenší problém…takže já bych nesouhlasila se žádnými splátkami, protože za chvíli se vyvrbí něco, proč nebude moci splácet…takže půjčku a hezky najednou…a přes práh ani krok…může se s ní scházet na náměstí, pokud chce…ale domů by mi nesměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
21.7.22 16:48
@Monchichik píše:
@Nicol-8 no přítel je holt měkkej…no a co, že je to sestra? okrást bratra neměla nejmenší problém…takže já bych nesouhlasila se žádnými splátkami, protože za chvíli se vyvrbí něco, proč nebude moci splácet…takže půjčku a hezky najednou…a přes práh ani krok…může se s ní scházet na náměstí, pokud chce…ale domů by mi nesměla…

Ano k nám nesmí..to jsem mu řekla a on ji taky vidět nechce…no prý pokud by přestala platit, řešit to bude…jelikoz k její smůle máme důkazy, ze se přiznala a přítel ji řekl, ze pokud splátky nebudou chodit, předá to policii..což mě překvapil..prý ji ustoupil a chce splátky a klid, ale pokud ani to platit nebude, už s ni také prý slitování mít nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí