Obrovský problém v rodině

Napsat příspěvek
Velikost písma:
858
6.5.22 16:01

@Nicol-8 aha, konečně to dává smysl. Pokud se to opakovalo, tak určitě říct rodině, ale nějak rozumně, jak popsala @adresa
Na směnku bych se vykašlala, ale sepsala uznání dluhu se splátkovým kalendářem.
Na svatbu bych nešla - pokud by tam chtěl jít přítel, tak bych mu nebránila - pořád je to jeho sestra.
Pokud by se mě zeptal někdo z kamarádů, proč jsi tam nebyla, řekla bych pravdu (jinak bych to kromě rodiny nikomu neříkala sama od sebe).
Určitě by to chtělo zjistit důvod, proč u vás kradla - jen tak obvykle nikdo nekrade :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
6.5.22 16:17
@Takco píše:
Troll?

Ne, ženská v afektu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
6.5.22 16:25

Nerozumiem prečo nemáte veľkú hotovosť v sejfe. To je snáď to prvé, čo by som urobila keby vidím niekoho kradnúť mi peniaze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
6.5.22 16:55
@Secado píše:
Ne, ženská v afektu :mrgreen:

Nejsem v afektu..chtěla jsem asi jen slyšet názor ostatních..a vtipné to teda opravdu není to mi věřte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
6.5.22 17:17
@Nicol-8 píše:
Nejsem v afektu..chtěla jsem asi jen slyšet názor ostatních..a vtipné to teda opravdu není to mi věřte

To bylo spíš povzdechnutí. Opakuje se to tu pravidelně. Rozčilená uživatelka založí diskusi, pokusí se popsat problém, ale jak se soustředí na svoje emoce, není pořádně schopna vysvětlit, co ji trápí.

Lidi, co to čtou, většinou nejsou schopni pochopit, co je hlavní problém. Z toho vzniká řada nedorozumění.

Částečně je to k smíchu, částečně k pláči. :nevim:

Koneckonců, ty jsi byla schopna napsat, co se skutečně stalo až teď, na straně 12! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8106
6.5.22 17:37
@Secado píše:
To bylo spíš povzdechnutí. Opakuje se to tu pravidelně. Rozčilená uživatelka založí diskusi, pokusí se popsat problém, ale jak se soustředí na svoje emoce, není pořádně schopna vysvětlit, co ji trápí.

Lidi, co to čtou, většinou nejsou schopni pochopit, co je hlavní problém. Z toho vzniká řada nedorozumění.

Koneckonců, ty jsi byla schopna napsat, co se skutečně stalo až teď, na straně 12! :zed:

Lepší by bylo napsat, že ty jsi to pochopila až na straně 12. Já tomu rozumím od začátku a podle komentářů rozhodně nejsem sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
6.5.22 17:41
@Secado píše:

Koneckonců, ty jsi byla schopna napsat, co se skutečně stalo až teď, na straně 12! :zed:

Coze? To spis jen ty jsi to pochopila az na strane 12. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33527
6.5.22 20:22
@jitka 11 píše:
Ano, proto. Přítel s tím nechce mít nic společného, tak bych to já udělala takhle. Aby to bylo někde zanešené a nemohl to nikdo zpochybňovat.
Nebo s maminkou to probrat jen ústně, a se sestrou a jejím snoubencem u notáře.
S maminkou bych to probrala tedy lehce, aby se nesesypala. Ale i se sestrou, aby se z toho nemohla vyvléct.

Ale k čemu to bude? Nikol bude mít tedy důkaz, tj. podepsanou dodejku od dopisu, že dala budoucími švagrovi a babičce svého syna a budoucí tchýni oficiálně vědět, že jejich snoubenka a dcera má problém s penězi.
Nádhera.
S dodejkou bude moct leda tak mávat nad hlavou, to je vše, právně z toho pro nikoho nic neplyne. Rozloží to i ty vztahy v rodině, které ještě fungovaly a vůbec, ale vůbec to nevyřeší problém.
Vyměnit klíče, peníze ukládat bezpečne, to měli samozřejmě udělat dávno, a probrat to s rodinou. Možná má sestra větší problém, než se zdá, možná je jen zlodějka, co využila příležitosti a s jídlem ji narostla chuť. Ale ani jedno z toho rozhodně nevyřeší, že partnerka zlodejčina bratra bude obesilat členy jeho rodiny doporučeným lejstrem.
Být já tou mámou, hnala bych ji, ztratila bych k ní veškerou náklonnost a důvěru a se svojí dcerou a svým synem bych od té chvíle řešila vše sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.5.22 20:44
@adresa píše:
Ale k čemu to bude? Nikol bude mít tedy důkaz, tj. podepsanou dodejku od dopisu, že dala budoucími švagrovi a babičce svého syna a budoucí tchýni oficiálně vědět, že jejich snoubenka a dcera má problém s penězi.
Nádhera.
S dodejkou bude moct leda tak mávat nad hlavou, to je vše, právně z toho pro nikoho nic neplyne. Rozloží to i ty vztahy v rodině, které ještě fungovaly a vůbec, ale vůbec to nevyřeší problém.
Vyměnit klíče, peníze ukládat bezpečne, to měli samozřejmě udělat dávno, a probrat to s rodinou. Možná má sestra větší problém, než se zdá, možná je jen zlodějka, co využila příležitosti a s jídlem ji narostla chuť. Ale ani jedno z toho rozhodně nevyřeší, že partnerka zlodejčina bratra bude obesilat členy jeho rodiny doporučeným lejstrem.
Být já tou mámou, hnala bych ji, ztratila bych k ní veškerou náklonnost a důvěru a se svojí dcerou a svým synem bych od té chvíle řešila vše sama.

Potom jsem ještě napsala další možnost. Možná se Ti bude líbit více. :think: :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33527
6.5.22 21:03

@jitka 11 :kytka: o mě nejde, ale jak to vyřeší u nich, to je důležité pro budoucnost všech členů rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
6.5.22 22:06
@adresa píše:
@jitka 11 :kytka: o mě nejde, ale jak to vyřeší u nich, to je důležité pro budoucnost všech členů rodiny

Jen radím. :think: :nevim: Nic jiného tady ani nejde. Ona si to zakladatelka přečte, a něco z toho nakonec vyjde. Něco dobrého pro všechny. V to věřím. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5961
6.5.22 22:12
@Nicol-8 píše:
Vidíte, to nás nenapadlo ta směnka: :děkuji :ok_hand_tone1:

Směnku, nebo bych jí řekla, že vše oznámím rodině a na policii. Podepsala by to než bys řekla švec. A nebuďte hloupí, s inflační doložkou a jasným splátkovým kalendářem a úročením. To úročení, tím nevyděláváte, ale snažíte se neprodělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
6.5.22 23:48

@Eemii @rmot
Vážně? Opravdu zakladatelka na začátku napsala, že sestru přítele přistihli potřetí při krádeži? Jsem možná pomalejší, ale proč tedy tolik příspěvků začíná: „Pokud se to stalo poprvé..“, nebo proč ji tolik lidí upozorňuje, že se to stane znovu? To už asi ví, když ji třikrát přistihli.. :nevim:

A je docela rozdíl, jestli někoho přistihnu, že krade poprvé nebo potřetí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
7.5.22 07:46
@Secado píše:
@Eemii @rmot
Vážně? Opravdu zakladatelka na začátku napsala, že sestru přítele přistihli potřetí při krádeži? Jsem možná pomalejší, ale proč tedy tolik příspěvků začíná: „Pokud se to stalo poprvé..“, nebo proč ji tolik lidí upozorňuje, že se to stane znovu? To už asi ví, když ji třikrát přistihli.. :nevim:A je docela rozdíl, jestli někoho přistihnu, že krade poprvé nebo potřetí..

Ano, jsi pomalejsi a asi by neskodilo, precist si zakladatelciny prispevky jeste jednou. Nikdo nikoho trikrat pri kradezi nepristihl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
7.5.22 09:48
@Eemii píše:
Ano, jsi pomalejsi a asi by neskodilo, precist si zakladatelciny prispevky jeste jednou. Nikdo nikoho trikrat pri kradezi nepristihl.

Jo, máš pravdu, přistihli ji dvakrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria