Partner a nový kamarád
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj,potřebovala bych se poradit. Řeším docela zapeklitou situaci ve vztahu.
Mám přítele 2 roky, kterého miluji avšak poslední rok si procházíme těžším obdobím. Procházím si posledním rokem psychickými problémy a přítel mi v tom nepomáhal. Také se náš vztah docela často střídá mezi dobrým a špatným obdobím. Často se pohádáme kvůli naprosté blbosti a nemluvíme spolu a mně to zrovna na mé problémy moc nepomáhá.. Přítel není špatný, ale není dostatečně vyspělý a nezvládne se mnou komunikovat o potřebných věcech ve vztahu nebo v životě, kvůli čemuž se pak hádáme.
Před měsícem jsem poznala kluka, s kterým si docela rozumím a dokáže mi pomoci s mými problémy. Díky tomu se pak necítím na své problémy sama, ale cítím se provinile vůči svému příteli. On o mém kamarádovi ví, ale úplně se mu to nelíbí. Tento kamarád je pro mě jen kamarád, ale cítím se, jak kdyby to bylo špatně vůči mému příteli.
No a co kdyby měl váš přítel takovou jenom kamarádku, jaké by to pro vás bylo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit

@lucad77 píše:
No a co kdyby měl váš přítel takovou jenom kamarádku, jaké by to pro vás bylo?
Pokud bych mu nedokázala pomoci, chápala bych to.
Příspěvek upraven 02.05.22 v 22:37
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Pokud bych mu nedokázala pomoci, chápala bych to. Vlastně on pár takových i má..
No tak mu to řekněte. Že potřebujete více komunikovat a podpořit. Jinak že se budete holt muset nadále chodit radit jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Odpovědi máš tady https://www.emimino.cz/…m-ho-461827/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj,potřebovala bych se poradit. Řeším docela zapeklitou situaci ve vztahu.
Mám přítele 2 roky, kterého miluji avšak poslední rok si procházíme těžším obdobím. Procházím si posledním rokem psychickými problémy a přítel mi v tom nepomáhal. Také se náš vztah docela často střídá mezi dobrým a špatným obdobím. Často se pohádáme kvůli naprosté blbosti a nemluvíme spolu a mně to zrovna na mé problémy moc nepomáhá.. Přítel není špatný, ale není dostatečně vyspělý a nezvládne se mnou komunikovat o potřebných věcech ve vztahu nebo v životě, kvůli čemuž se pak hádáme.
Před měsícem jsem poznala kluka, s kterým si docela rozumím a dokáže mi pomoci s mými problémy. Díky tomu se pak necítím na své problémy sama, ale cítím se provinile vůči svému příteli. On o mém kamarádovi ví, ale úplně se mu to nelíbí. Tento kamarád je pro mě jen kamarád, ale cítím se, jak kdyby to bylo špatně vůči mému příteli.
To se cítíš celkem oprávněně. Můžeš si to omlouvat jak chceš, ale v pořádku to není a ty to víš. Jestli vám to s přítelem neklape, tak se s ním rozejdi a můžeš si chodit s kamarádama po procházkách, jak se ti zlíbí. Upřímně neznám chlapa, který by něco takového viděl rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JancaS84 píše:
Odpovědi máš tady https://www.emimino.cz/…m-ho-461827/
Taky tě napadlo, že je to zas ona
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj zakladatelko,
být v partnerství neznamená, že nemůžeš být v kontaktu a komunikovat
s někým jiným. To je v pořádku. Že se tvé problémy propíšou do
vztahu je bohužel také normální, u každých problémů to tak je. Nejsme
stroje, které dokážou fungovat vždy a za všech okolností (nakonec, i ty
stroje to nedokážou).
S partnerem o svých problémech komunikuj, i když ti nedokáže pomoci, aby
věděl, co se s tebou děje, proč máš třeba špatnou náladu. Zároveň se
snaž ve chvílích, kdy je líp, se mu věnovat.
Nevím, jestli řešíš své starosti i s nějakým odborníkem, bylo by to
zřejmě vhodné a mohlo by ti to velmi pomoci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Nový začátek další problém
- Řekli byste mu/ ji, že ho partner/partnerka podvádí?
- Partner mi nadava
- Nasazení nové HA
- Nedochvilnost kamarádů
- Intimita s partnerem, nebo nej kámoši?
- Nové telefonní číslo - jde to jen na krátkou dobu?
Ahoj,
potřebovala bych se poradit. Řeším docela zapeklitou situaci ve vztahu.