Partner chce pryč

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1417
14.7.25 22:43

Seš si jistá, že už tam reálně začal stavět, nebo k tomu dělá kroky? Mně to přijde jako že dělá něco natruc a chce se hádat, nebo rozejít… Takhle najednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
14.7.25 23:12

Po dvou letech vztah buď posunout, nebo ukončit. Tady bych to ukončila. On neví, co chce. Teď město a pak romantiku v díře? Takových už bylo, co v díře nedali ani první zimu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13515
15.7.25 05:43

Plnění jeho snů o baráku je důležitější než život s tebou. Ok. Fajn, že to řekl před tím, než jste založili rodinu. A asi bych to ukončila hned, ať máš volný prostor potkat někoho kompatibilnejsiho.
Jen to měl říct dřív, zbytečná ztráta času… I když možná taky ne, aspoň víš co nechceš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.25 07:18

@Lissima nez me poznal tak mu obec dala pozemek a stihl projekt a základy. Od te doby se na to nesáhlo.

• Citovat
  • Upravit
1058
15.7.25 07:23
@Anonymní píše: Více

Si chytrá na tom že je to 28, já ve 28 byla tak hloupá, že by sem sla s partnerem kamkoliv :zed: ale já měla partnery, které zajímal můj názor, nebo přemýšleli, co pak když budou děti atd…tento tě evidentně nemá rád, protože ho nezajímá ani tvůj názor, ani budoucnost…řekla bych mu, že děti tam vychovávat rozhodně nechci a jestli o tom nechce diskutovat, tak neztrácej čas…ve svém domě te to preboli rychleji neboj :D najdi si partnera, kterého bude zajímat i to, co chceš ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
15.7.25 08:14

A nešlo by to s ním domluvit tak, že když už tedy pozemek má a asi tam musí začít stavět, že byste to využívali jen k rekreaci jako chatu? Jestliže by se tam nedalo jezdit z důvodu vzdálenosti často, zkusit to aspoň část roku k rekreaci pronajímat? Neznám úplně situaci, tak třeba je to hloupost. Každopádně stěhování se by mělo být společné rozhodnutí, pokud tobě to tam z pochopitelných důvodů nevyhovuje a s ním není řeč, nemá to, bohužel, moc řešení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
15.7.25 08:47

On má jasný plán jak chce žít. Pro tebe je to ber nebo nech být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2723
15.7.25 11:00

Zakladatelko, vy dva prostě nejste kompatibilní. Máte každý jiné představy o budoucnosti. A on je navíc tak trochu sobec, protože ho vlastně vůbec nezajímá jaký názor na to máš ty. No nebránila bych mu v tom jeho štěstí. Ale zároveň bych ve štěstí nebránila ani sobě. Takže bych ten vztah ukončila. Takhle budete mít oba dva možnost ještě najít vhodné protějšky, které to budou mít stejně vy. Ale za mě je opravdu nesmysl se vzdávat svého vlastního života ve prospěch někoho komu ani nezáleží na tvém názoru. A vše si prostě rozhodne jen podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
15.7.25 11:05

On je fér, že ti dopředu říká co chce a co je pro něj důležité. Ty zeď máš čas se rozhodnout. Pokud se vaše představy rozcházejí, rozejdi se a hledej dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
15.7.25 11:07

Je v pořádku, že on si chce postavit dům a přestěhovat se tam, kam chce.
Stejně tak je v pořádku, že ty tam nechceš, chceš žít jinde, ve svém domě.
Tohle je ve vztahu jeden z úhelných kamenů - jak a kde žít - kde se kompromisy moc nevyplácejí. Pokud oba víte, že tam, kde by chtěl žít ten druhý by se vám oběma dobře nevedlo, je lepší se rozejít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
15.7.25 11:35

Co je to za partnera, kterému nezáleží na tvém názoru, ani na tvém štěstí, nechce ani kompromis a jede si „Já, já, já…“

Co on vlastně na to, že tam nechceš? Taky navrhuje rozchod? Zeptal se tě, jaké je tvoje ideální řešení? Zeptal se tě, co ještě považuješ za kompromis? Zeptal se na to, co bys potřebovala k tomu, abys s jeho návrhem úplně souhlasila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.25 12:17

@jasperka2 jednoduše mi rekl, ze to je jeho sen, a to kde žijeme ted mu nic neříká… a ze mi to raději říká ted než budeme mit rodinu.. a tak je pry na me jestli pujdu nebo ne.. a pak se tedy zase ptá kdyz ma slabou chvilku co ma tedy delat kdyz ho to tam tak táhne :roll:

• Citovat
  • Upravit
1098
15.7.25 12:37
@Anonymní píše: Více

Mně taky táhlo surfovat na Kamčatku, ale dosud jsem tam ještě nebyla :mrgreen:
Sny může mít člověk různé, ale jsou reálné?
Nestačila by mu na tom pozemku rekreační chatička?
Opravdu mu je přednější tam bydlet a žít sám nebo s někým jiným, než s tebou?

O tyhle věcech by se mělo diskutovat a řádně si vše ujasnit, včetně toho, co má větší prioritu a v jakém pořadí. Když opakovaně přijde on na to, že chce bydlet tam, i bez tebe, tak v pořádku, a buď se rozejdete, nebo se přizpůsobíš celkem nebo za určitých podmínek. To je prostě život.

Příspěvek upraven 15.07.25 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3852
15.7.25 13:01

Nešla bych tam ani náhodou. Co tam? Všude daleko. A k tomu je zřejmé, že partner je sobec, který si to rozhodne sám a na tebe se neohlíží, že tam nechceš. Takového asi také nechceš, protože bude muset být všechno podle něho, a ty budeš jen skákat, jak on píská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí