Partner chce více svobody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1342
11.5.25 11:43
@El302 píše: Více

No ale on chce pravdepodobne zkusit jiny zensky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 11:47

Chce se rozejít, protože chce zažít věci, které nejsou slučitelné se vztahem. Hádej, co to asi může být… Řekl to celkem jasně, nic víc bych za tím nehledala. :nevim: A hlavně si tím, ze říká, že tě miluje nechává zadní vrátka, aby tě pak snáz ukecal.
Můj ex mi řekl něco podobného a už píchal jinou.

• Citovat
  • Upravit
34473
11.5.25 11:54

Taktéž když si bude vyprcávat jinde, tak s tím budeš v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.25 12:01

@terien
To samozřejmě ne. To byla jediná věc co jsem řekla, že je omezená. Řekla jsem mu že v žádných zážitcích, cestách apod. Mu bránit nebudu, ale že věrnost požaduji. S tím souhlasil a jak jsem psala výše, dali jsme si měsíc na to aby přišel na to co by teda v životě chtěl jinak a to mi má pak říct. Pokud nakonec přijde s něčím takovým tak to by samozřejmě nešlo.. ale pokud by řekl ze chce na měsíc někam odcestovat, tak v tom nevidím problém a vztah mu v tom nebrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
11.5.25 12:07

Nejde mi do hlavy, pokud není žádný vězeň a může dělat cokoliv, proč jste mu najednou dala prostor, aby si to mohl ujasnit?

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
11.5.25 12:09
@Anonymní píše: Více

Obávám se, že máte pravdu a i tento exponát už může být v pichu.

• Citovat
  • Upravit
14906
11.5.25 12:16

Chce především zkusit jinou ženu, bez ohledu na to, co se ti ohleduplně snaží namluvit. A vůbec bych se nedivila, kdyby už i přesně věděl, kterou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
11.5.25 12:18

Jemu jde jen o to, že si chce zkusit jaký to je být nezadaný. Flirtovat s jinou, spát s jinou. O žádný výlety a podobný věci určitě nejde. A napřímo ti to neřekne. Málokdo vydrží celý život jen s jedním partnerem. Tvůj přítel už dost možná o nějaký konkrétní uvažuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 12:25

Ty jsi tak roztomile naivní. :) Měsíc si dá na to, aby mohl píchat jinde. Jako ten můj přes kopírák…
Když ví, že jediná věc, co nejde dělat ve vztahu s tebou, je sex, a přesto ti řekne, že uvažuje nad rozchodem místo aby přišel s tím, že chce zkusit tohle a tohle a jak se domluvíte.. Otevři oči, kočko. ;)

• Citovat
  • Upravit
Vodnář-u-Topolu
11.5.25 12:26
@Michelle_M píše: Více
… přesně takové řeči přichází, když už je dávno vybráno. Jen malé procento chce mít čisté svědomí a nejprve ukončí předchozí vztah.
  • Citovat
  • Upravit
732
11.5.25 12:27

No jasně, prý tě miluje, je s tebou šťastný, vztah je v pohodě… ale zároveň by si nejradši vyrazil do džungle Tinderu a zkusil, jestli mu ještě někdo hodí srdíčko, aby si dokázal, že ještě má na to. Aby si dokázal, jaký je alfasamec. Klasika.
Ty jeho slova znamenají v překladu „Chci být volný, abych mohl zažít další ženský, co jsem doteď nezažil, protože jsem byl ve vztahu s tebou… ale až zjistím, že to tam venku není žádná sláva, chci mít možnost se ti vrátit zase k tobě do postele " :roll:

Chlapec je znuděný životem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.5.25 12:29
@JancaS84 píše: Více

projektujes do te situace sebe? ja si myslim, ze sex muze byt az druhou strankou veci, ne kazdy chce v zivote od 15ti let zit stereotypni zivot, uz jen to, ze autorka pise, ze mu neco dovoli :nevim: je snad jeho rodic, aby mu neco dovolovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.5.25 12:31

@markytka3
Tak to není myšleno. Samozřejmě nejsem rodič a nic mu,,nedovolují,,.. je to myšleno tak, že nikdy nebyl v tom vztahu nějak omezovaný a nikdy jsem mu nic nezakazovala apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25605
11.5.25 12:32
:zed: s prvním borcem, se kterým jsi od 15, achjo… no, tak to spočítejte, co do toho kdo vrazil, kdo koho a jak vyplatí, nebo zda se to celé prodá a výtěžek rozdělíte dle toho, kdo co financoval.. nechala bych ho jít, chce pařit, užívat a šu-kat jinde - kdekoliv jinde, což je ve vašem věku a situaci pochopitelné. Nic kromě jeden druhého neznáte.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
11.5.25 12:35

tady kazdy za tim vidi vidinu sexu jinde, to svedci, jaky ony maji vztah s partnerem, vubec jim nedochazi, ze v clovek se ve vasem veku vyviji, ujasnuje priority, zajmy… ja zazila to same, po 7 letech jsme se s prvni laskou rozesli uplne ze stejneho duvodu jako ti naznacil tvuj partner, kazdy jsme chteli od zivota neco jineho. v 15ti jsme byli na stejne vlne, ve 23 jiz kazdy na jine, umeli jsme si o tom pohovorit a dokonce jsme si rekli, ze se rozejdeme az za 2 mesice, po prazdninach, ze si jeste uzijeme spolu dovolenou a byla to jedna z nejkrasnejsich dovolenych… vetsinou ty zenske, co ti tu pisi, ze se chce s tebou rozejit jen, ze ma jinou, do toho projektuji sve zivoty, jak by se jejich partner zachoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí