Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@El302 píše: Více
No ale on chce pravdepodobne zkusit jiny zensky.
Chce se rozejít, protože chce zažít věci, které nejsou slučitelné se vztahem. Hádej, co to asi může být… Řekl to celkem jasně, nic víc bych za tím nehledala.
A hlavně si tím, ze říká, že tě miluje nechává zadní vrátka, aby tě pak snáz ukecal.
Můj ex mi řekl něco podobného a už píchal jinou.
Taktéž když si bude vyprcávat jinde, tak s tím budeš v pohodě?
@terien
To samozřejmě ne. To byla jediná věc co jsem řekla, že je omezená. Řekla jsem mu že v žádných zážitcích, cestách apod. Mu bránit nebudu, ale že věrnost požaduji. S tím souhlasil a jak jsem psala výše, dali jsme si měsíc na to aby přišel na to co by teda v životě chtěl jinak a to mi má pak říct. Pokud nakonec přijde s něčím takovým tak to by samozřejmě nešlo.. ale pokud by řekl ze chce na měsíc někam odcestovat, tak v tom nevidím problém a vztah mu v tom nebrání.
Nejde mi do hlavy, pokud není žádný vězeň a může dělat cokoliv, proč jste mu najednou dala prostor, aby si to mohl ujasnit?
@Anonymní píše: Více
Obávám se, že máte pravdu a i tento exponát už může být v pichu.
Chce především zkusit jinou ženu, bez ohledu na to, co se ti ohleduplně snaží namluvit. A vůbec bych se nedivila, kdyby už i přesně věděl, kterou…
Jemu jde jen o to, že si chce zkusit jaký to je být nezadaný. Flirtovat s jinou, spát s jinou. O žádný výlety a podobný věci určitě nejde. A napřímo ti to neřekne. Málokdo vydrží celý život jen s jedním partnerem. Tvůj přítel už dost možná o nějaký konkrétní uvažuje.
Ty jsi tak roztomile naivní.
Měsíc si dá na to, aby mohl píchat jinde. Jako ten můj přes kopírák…
Když ví, že jediná věc, co nejde dělat ve vztahu s tebou, je sex, a přesto ti řekne, že uvažuje nad rozchodem místo aby přišel s tím, že chce zkusit tohle a tohle a jak se domluvíte.. Otevři oči, kočko. ![]()
@Michelle_M píše: Více… přesně takové řeči přichází, když už je dávno vybráno. Jen malé procento chce mít čisté svědomí a nejprve ukončí předchozí vztah.
No jasně, prý tě miluje, je s tebou šťastný, vztah je v pohodě… ale zároveň by si nejradši vyrazil do džungle Tinderu a zkusil, jestli mu ještě někdo hodí srdíčko, aby si dokázal, že ještě má na to. Aby si dokázal, jaký je alfasamec. Klasika.
Ty jeho slova znamenají v překladu „Chci být volný, abych mohl zažít další ženský, co jsem doteď nezažil, protože jsem byl ve vztahu s tebou… ale až zjistím, že to tam venku není žádná sláva, chci mít možnost se ti vrátit zase k tobě do postele " ![]()
Chlapec je znuděný životem ![]()
@JancaS84 píše: Více
projektujes do te situace sebe? ja si myslim, ze sex muze byt az druhou strankou veci, ne kazdy chce v zivote od 15ti let zit stereotypni zivot, uz jen to, ze autorka pise, ze mu neco dovoli
je snad jeho rodic, aby mu neco dovolovala?
@markytka3
Tak to není myšleno. Samozřejmě nejsem rodič a nic mu,,nedovolují,,.. je to myšleno tak, že nikdy nebyl v tom vztahu nějak omezovaný a nikdy jsem mu nic nezakazovala apod.
tady kazdy za tim vidi vidinu sexu jinde, to svedci, jaky ony maji vztah s partnerem, vubec jim nedochazi, ze v clovek se ve vasem veku vyviji, ujasnuje priority, zajmy… ja zazila to same, po 7 letech jsme se s prvni laskou rozesli uplne ze stejneho duvodu jako ti naznacil tvuj partner, kazdy jsme chteli od zivota neco jineho. v 15ti jsme byli na stejne vlne, ve 23 jiz kazdy na jine, umeli jsme si o tom pohovorit a dokonce jsme si rekli, ze se rozejdeme az za 2 mesice, po prazdninach, ze si jeste uzijeme spolu dovolenou a byla to jedna z nejkrasnejsich dovolenych… vetsinou ty zenske, co ti tu pisi, ze se chce s tebou rozejit jen, ze ma jinou, do toho projektuji sve zivoty, jak by se jejich partner zachoval.