Partner chce více svobody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7143
11.5.25 18:25
@El302 píše: Více

U nás to bylo na chlup stejně. Akorát chtěl zkusit a zažít i jaké to je s jinou ženou / ženami, a to byla konečná.
Narovinu, nevypadá to dobře. Může to být jen přechodná „panika“ ze závazku - dům, ale pokud v sobě opravdu má tenhle pocit.. Tyhle vztahy jsou hodně rizikové, málokomu to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.25 21:21

Já myslím, že problém je ten vztah samotný, že jste spolu začali chodit tzv. ještě na základce. Nechtěla bych to ani já a kdyby se mě jednou ptal syn, tak ani jemu bych nepřála, aby zůstal s tou, kterou potkal na ZŠ. Myslím, že další vztahy a životní zkušenosti člověka mohou obohatit. Lidé se vyvíjejí a málokdo je kompatibilní s tím, koho potkal tak brzo. A ten faktor, že člověk nemá jiné zkušenosti s dalšími lidmi, je prostě velmi rizikový faktor do budoucna tak jako tak.
V 26 bych fakt nebazírovala na klukovi, kterou jsem poznala v 15. Už jen to, že stavíte barák je dost svazující.

• Citovat
  • Upravit
1988
11.5.25 21:27

Zakladatelko, podle mě máš jedinou možnost. A sice říct mu, mám tě ráda, ale pokud máš o tom našem vztahu pochybnosti, pak budeme žít každý jinde a každý po svém. Třeba i já bych mohla zažít něco nového. Nemůžeš ho u sebe držet a buď trochu sebevědomá v tom, že se postavíš na vlastní nohy a začneš na něm být nezávislá. Jestli k sobě patříte a on dostal jen strach, že něco zmešká, tak se vrátí. Jestli ne, pak je to dobré i pro tebe. Nedrž ho u sebe. Ať jde. Brzy zjistí, že chlap, co se musí postarat o svou domácnost, nemá zdaleka tolik času na výmysly o svobodě a užívání si. Dopřej mu tu svobodu. A sobě taky. Ty toho volna na nové zážitky budeš mít podstatně víc. My ženské umíme za dvě hodiny uvařit, vyprat a přitom i uklidit. Chlap přijde z práce a neví, čeho se chytit. Jestli má dělat to co ono. A jestli má jít do,, víru velkoměsta " hladový a nevyžehlený, nebo se na to rovnou vykašlat a jít spát. A k sobě domů /už po dvou třech týdnech od svého osamostatnění/, nebude moci pozvat ani opraváře. Ony to jsou takové drobnosti, které doma my ženské děláme a kterých si chlap pomalu nevšimne, ale dopřej mu tu jeho samostatnost. A až se bude chtít vrátit, dělej aspoň delší dobu fóry. A první opatrný telefonát, aby zjistil, Jak se máš, zvládni s grácií dámy, která je nad věcí. A víš, že to Pepo není vůbec špatný, žít sama? Ubylo mi plno práce, přibyla kupa známých, pořád někde jsem, ty jsi měl pravdu, a já ti nevěřila. Ne, čas se vidět nemám, a na co taky. Tak ahoj, někdy si zavoláme.
Přeju ti nové zážitky a tu lekcí mu dopřej. Říká si o ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
11.5.25 21:34

Stačilo mi přečíst začátek. Je to prechozene, začali jste brzy. Dalšího vztahu se neboj, poštěstí se i později. Jsi mladá. To je život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
12.5.25 06:37
@El302 píše: Více

Cestovat říkáš, jo? Obávám se, že to bude tak leda cesta kolem světa na nejbližším privátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.5.25 07:41

Třeba prostě chce být sám, nikomu nic neříkat, doma chodit nahej, prdět, jíst co ho napadne, klidně se nesprchovat a nosit týden stejný tričko, pozvat kamaráda kdy ho popadne, vožrat se v týdnu a spát na záchodě aniž by ho někdo hlídal. A mít otevřené možnosti.

Nebo má prostě nespecifický pocit, že mu něco chybí.

Btw, skoro vždycky jsem se ve vztahu rozešla já a nikdy to nebylo kvůli nevěře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5036
13.5.25 08:18

@El302

Smutná pravda - chce zkusit jinou ženu…

Ale divím se, že ty nechceš zkusit jiného Dicka…fakt divný.

Nebo takto. Já i vím proč, ale dostal bych kotel a tak to psát nebudu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
13.5.25 13:25
@Justin Case píše: Více

Nemas ani koule napsat svuj nazor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5036
13.5.25 15:14
@Andelskej_Satan píše: Více

Však ho tady všichni znají:D byl bych jak kolovrátek :d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12389
14.5.25 08:22
@Andelskej_Satan píše: Více

Není dost hezká, ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
14.5.25 08:36
@jita22 píše: Více

Nebývá to o fyzickém vzhledu, ale o sebevědomí, o vztahu k sobě, o tom, jak to mají dotyční nastavené v hlavě… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12389
14.5.25 08:49
@Sandman1 píše: Více

Tak já píšu co obvykle odpovídá Justin, jestli se mi to už neplete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109888
14.5.25 09:51
@Sandman1 píše: Více

A jestli delaji rimming?
To si myslím, že bude naprosto zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
406
14.5.25 11:12

Ked je clovek vo vztahu, bere ohlad/ prisposobuje sa aj partnerovi. Robi rozhodnutia s ohladom na partnera. Proste ten zivot je trochu iny (podla mna lepsi). Ale naozaj sa to stava casto, ze ked je clovek vo vztahu od 15tich, nema priestor byt sam sebou, otukat si svoje vlastne hranice, ake spravanie je „moja koža“ a co je len moja slusnost, co skutocne preferujem JA - bordel doma a upratat raz za mesiac, monotonne jedlo, zanadavat si vulgarne… proste clovek na to aby dozrel a nasiel svoju kožu potrebuje byť a žiť AJ saam. A niekomu staci samota troch dni a dozreje aj vo vztahu, niekto potrebuje rok a v tom vztahu mu to nejde.
Chlapec ma rozumnu poziadavku. A myslim si, ze aj tebe to velmi prospeje, byt chvilu len sama sebou. Ze sa k sebe vratite, s tym velmi nepocitaj. Neni dobre sa k tomu upinat. Ale moze sa to stat, taa moznost tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
k22
406
14.5.25 11:30

Jeden chalan pekne opisal, ze preco sa nedokaze ožrať na šrot, ked je s priatelkou - lebo nechcem aby ma videla v takom stave a pretoze JA sa mam „starat“ o ňu. Proste drzi si nejaku uroven a nedokaze vypnut pocit zodpovednosti.

Asi o nieco podobne ide aj tvojmu priatelovi. Potrebuje vypnut, byt zodpovedny len za seba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí