Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@El302 píše: Více
No jo, ale na sex s jinou by ses tvářila jinak. Jasně, chce svobodu, zažila něco nového, ale k tomu i jiné ženy taky budou patřit (a kdo říká, že ne, tak je naivní).
ale to je prece ve vztahu samozrejmost,… u nas, viz. muj prispevek vyse - ja chtela studovat, cestovat po svete, odstehovat se do jineho mesta za karierou, on chtel si stavet dum a pomalu korenit… kdybychom zustali tehdy spolu, verim, ze bychom kazdy byl ted nestastny, pravdepodopbne davno od sebe, protoze zit zivot jinak, nez jsi si vysnil, je cesta do pekel
Příspěvek upraven 11.05.25 v 12:54
@izabe píše: Více
ano, budou patrit, ale ne, ze se s ni rozchazi, ze uz si to rozdava jinde, jak tu nektere pisi (asi jiny rozchod, nez ze za tim je nevera, neznaji)
@markytka3
Jojo. Tak to beru. Jen přítel zatím neví co je to co by chtěl. Proto jsem mu řekla aby si to ujasnil a řekl mi to. Poté uvidíme zda se to da nebo nedá zkloubit dohromady.
@markytka3 píše: Více
No jo, ale kolik takových rozchodů je? Nevěra je většinovou příčinou.
Taky to na mě nepůsobí tak, že by ji už byl nevěrný. Ale to je jen můj dojem, jaká je pravda, ví jen on.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
no nevim, ja takovehle mela vsechny
vyjma rozchodu s otcem mych deti, tam nevera hrala roli, ale taky rozchod byl na pohodu a jsme do dnes pratele…spis mne udivuje, ze mistni epipi presne vedi, ze za tim je jina zenska… ale chapu, jiny typ rozchodu ony v zivote nezazily, tak si to nedovedou ani predstavit
@izabe píše: Více
presne jak pises, proto nechapu komenty typu, ze ji 100% lze.
@markytka3
Upřímně nechci vypadat jak naivní pipka. Ale nevidím důvod, proč by přítel chtěl vztah ještě nějak zachraňovat, když by už měl jinou. ![]()
Vlastní zkušenost je jistě skvělá, ale v celkovém vzorku je nic nevypovídající.
Protože ji ještě nemá jistou. Nebo nemá vybranou nějakou konkrétní, ale chce to zkusit. No však uvidíš za ten měsíc, co ti k tomu všemu poví…
Vykašli se na prostor pro ujasnění a rozejděte se. Jemu prostě chybí svoboda. Nechce být na nikoho vázaný, a je úplně jedno že ho v ničem neomezuješ.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
opravdu jiny duvod, nez piglovani jine ti neprijde prijatelny?…
Pokud by v tom byla jina, nemate deti, tak taky nevidim duvod proc vztah zachranovat. Lidi maji ruzove bryle, a pres to nove mnohdy nevidi to staré, ktere zas tak špatně byt nemuselo.