Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A ty máš jakou vadu osobnosti, že sis dobrovolně do svého bytu nastěhovala tak nemožnýho člověka? Ještě ho živíš, šatíš, staráš se o něj?? Nějaký spasitelský syndrom nebo co? Navíc je teda pěkně levej, místo, aby si sehnal normální práci, kde by mohl vydělávat 3× tolik, tak dělá načerno za pár šušňů. A nevím, jaké peníze nosí rodičům - vždyť mu zbývají 4k měsíčně, za to si nekoupí ani obědy v práci, o nějakých dalších nákladech vůbec nemluvím
Musíš být troll.
@petun1974 A proč máš doma takového tragéda? Nepochopila jsem kdo je mladší o 9 let, jeho máma?
Já si teda myslím, že je jeho věc, kam dává prachy. Manželé nejste, SJM nemáte, na domácnost dává, tak co.
Dobře děláš, to je postižená celá rodina. Nedělej si iluze, že on bude někdy bez dluhů normálně vydělávat a žít. On v tom zřejmě už vyrostl, že žít z ruky do huby a na dluh je normální. Však proč pracuje na černo za pár šupů? Aby nemusel platit exekuce, takže aktivně svoje problémy řešit nechce. Divím se, že s ním jsi.
Jak můžeš být s chlapem, který má exekuce. Takového bych vůbec nechtěla. To bych byla raději sama.
@petun1974 píše: Více
takže tobě je 69 a chodíš ještě do práce?
a když je přítelova matka jen o 9 let mladší než ty, tak jemu je kolik? takže si vlastně vydržuješ mladšího kolouška a je to něco za něco, tak proč ne ![]()
@Da12 mně někdy přijde, že to má dnes
95 % lidí a horší se to.
No, u romského etnika je tohle standardní chování. Tam prostě ten, co má peníze musí dotovat v rodině členy, co peníze nemají. A když je chlap chlapem, umí si peníze vydělat (jakkoli). Pak když tolik peněz nemá, co potřebuje, tak to alespoň předstírá, aby zůstal tým chlapem v očích rodiny. Takže ty mu kupuješ oblečení aby on dal rodině peníze na jejich oblečení.
Když se chce Rom vymanit z téhle situace a peníze nemakačenkovské rodině nedát, obvykle ho rodina úplně od sebe odvrhne a vyloučí, a to je koneckonců dost traumatizující, protože je to pořád rodina.