Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak pokud mu je vice nez 16 let, tak tohle fakt nechces
to neni chovani dospeleho cloveka ![]()
Nejsem muž, ale z mé zkušenosti, jakmile začne mít muž vrtkavé signály, tak má bohužel přítelkyni a chce to nechat ve fázi flirtování. Pokud by chtěl, dávno by tě kontaktoval.
@Kecyvkleci píše: Více
Tohle je ale přesný.
Úplně si pamatuju ten údiv a úlevu, když jsem si začala s manželem. Žádné analyzování, jak co myslel, žádné přemýšlení nad hrami, jestli už můžu odepsat, abych nevypadala moc natěšeně. Prostě dospělý chlap s přímým jednáním - a to před ním byli i starší. Na jednání, které popisuješ, bych už ve svém věku (čti: cokoliv 16+
) neměla mozkovou kapacitu. Držím palce, ať najdeš. ![]()
@Anonymní píše: Více
Chce Té maximálně tak na noc…jinak jsi mu psychicky nepříjemná.
Takže asi tak
@Justin Case píše: Více
Psychicky nepříjemná je super výraz, to budu používat.
![]()
Může to být jen jeho náladou nebo tím, že si není jistý, jestli máš zájem. Zkus ho sama oslovit při příležitosti, kdy je přátelský, a uvidíš, jak zareaguje. Tím si nejlépe ověříš, jestli je otevřený dalšímu kontaktu.
@broskvová zmrzlina píše: Více
Nicméně, co vím od kolegů a kamarádů, z „psychicky nepříjemnými“ prý bývá velmi příjemný sex ![]()
Třeba to jsou dvojčata, každý den potkáváš jednoho z nich. Jednomu se líbíš, druhému ne.
Začni se s ním bavit a uvidíš.
@Parfem_z_hadovky píše: Více
To mi pripomina film He's not that into you (Zas tak moc te nezere) jak tam ty holky vymyslely milion iracionalnich duvodu, proc se kamaradce neozval chlap. ![]()
@Anonymní píše: Více
Podle mě tomu přikládáš moc velký význam, takhle se může usmívat na každou druhou, co projde kolem. Zkusit to samozřejmě můžeš, proč ne. Ale výsledek, jak správně tušíš, je nejistý.
Mě se tohle stalo, když mi bylo 15, a věřte nebo ne, on byl fakt z dvojčat 😃 nakonec jsem s tím správným nějakou dobu chodila
Ahoj připadám si, jak puberťak
chápu, že to může být i podle nálady, ale stejně mi to nedává smysl
jsou to podle mého dva extrémy. Někdy je opravdu okatý a vyloženě zírá a jindy, jak kdybych nebyla
muze mi to nějaký muž vysvětlit? Jak to u vás chodí 
Před pár měsíci jsem se rozešla s přítelem a teď téměř každé ráno potkávám jednoho muže. Dává mi, ale matoucí signály. Kouká na mě, směje se, prohlíží si mě a hezky pozdraví a z toho mě vyignoruje ani se na mě nepodívá nebo se podívá a bez pozdravu projde. Moc to nechápu. Takhle je to jak kdy. Udělala bych i první krok a začala se bavit ale toto chování moc nechápu a nechci dostat košem