Matoucí signaly. Líbím se mu?

Anonymní
10.12.24 21:31

Matoucí signaly. Líbím se mu?

Ahoj připadám si, jak puberťak :mrgreen:
Před pár měsíci jsem se rozešla s přítelem a teď téměř každé ráno potkávám jednoho muže. Dává mi, ale matoucí signály. Kouká na mě, směje se, prohlíží si mě a hezky pozdraví a z toho mě vyignoruje ani se na mě nepodívá nebo se podívá a bez pozdravu projde. Moc to nechápu. Takhle je to jak kdy. Udělala bych i první krok a začala se bavit ale toto chování moc nechápu a nechci dostat košem :mrgreen: chápu, že to může být i podle nálady, ale stejně mi to nedává smysl :nevim: jsou to podle mého dva extrémy. Někdy je opravdu okatý a vyloženě zírá a jindy, jak kdybych nebyla :mrgreen: muze mi to nějaký muž vysvětlit? Jak to u vás chodí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
311
10.12.24 22:23

Tak pokud mu je vice nez 16 let, tak tohle fakt nechces :mrgreen: to neni chovani dospeleho cloveka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
10.12.24 23:28

Nejsem muž, ale z mé zkušenosti, jakmile začne mít muž vrtkavé signály, tak má bohužel přítelkyni a chce to nechat ve fázi flirtování. Pokud by chtěl, dávno by tě kontaktoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.24 06:37
@Kecyvkleci píše: Více

Tohle je ale přesný. :potlesk: Úplně si pamatuju ten údiv a úlevu, když jsem si začala s manželem. Žádné analyzování, jak co myslel, žádné přemýšlení nad hrami, jestli už můžu odepsat, abych nevypadala moc natěšeně. Prostě dospělý chlap s přímým jednáním - a to před ním byli i starší. Na jednání, které popisuješ, bych už ve svém věku (čti: cokoliv 16+ :D ) neměla mozkovou kapacitu. Držím palce, ať najdeš. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
11.12.24 07:28
@Anonymní píše: Více

Chce Té maximálně tak na noc…jinak jsi mu psychicky nepříjemná.

Takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.24 07:36
@Justin Case píše: Více

Psychicky nepříjemná je super výraz, to budu používat. :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4967
11.12.24 07:37
@broskvová zmrzlina píše: Více

Já vím…:D taky to mám rád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kralovnal
11.12.24 08:11

Může to být jen jeho náladou nebo tím, že si není jistý, jestli máš zájem. Zkus ho sama oslovit při příležitosti, kdy je přátelský, a uvidíš, jak zareaguje. Tím si nejlépe ověříš, jestli je otevřený dalšímu kontaktu.

• Citovat
  • Upravit
732
11.12.24 08:30
@broskvová zmrzlina píše: Více

Nicméně, co vím od kolegů a kamarádů, z „psychicky nepříjemnými“ prý bývá velmi příjemný sex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.12.24 08:33

Třeba to jsou dvojčata, každý den potkáváš jednoho z nich. Jednomu se líbíš, druhému ne.
Začni se s ním bavit a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
11.12.24 08:51
@Parfem_z_hadovky píše: Více

To mi pripomina film He's not that into you (Zas tak moc te nezere) jak tam ty holky vymyslely milion iracionalnich duvodu, proc se kamaradce neozval chlap. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
11.12.24 08:55
@Parfem_z_hadovky píše: Více
:lol: :lol: :lol: :potlesk: :palec:
dekuji za zasmani
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
19.12.24 16:35

Třeba je jen slušný. Ho oslov s uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
19.12.24 17:35
@Anonymní píše: Více

Podle mě tomu přikládáš moc velký význam, takhle se může usmívat na každou druhou, co projde kolem. Zkusit to samozřejmě můžeš, proč ne. Ale výsledek, jak správně tušíš, je nejistý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.12.24 17:14

Mě se tohle stalo, když mi bylo 15, a věřte nebo ne, on byl fakt z dvojčat 😃 nakonec jsem s tím správným nějakou dobu chodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí