Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám takový problém, před třemi dny jsme se s přítelem pohádaly. Není to nic co by se u nás stávalo často ale máme vztah na dálku jsme od sebe 200 km a je to občas složité. On toho má hodně v práci je tam defakto pořád vídáme se jednou za x týdnů na víkend. Nikdy jsme se tak hodně nechytli ve vzteku mi řekl že se chce rozejít já jsem v nadsázce řekla aby se ještě nedivil že taky umím být hodně zlá. Pak jsme spolu mluvily hodně hodně dlouho po telefonu a vlastně jsme zjistili že jsme si do teď plno věcí neřekli. Ale kámen úrazu proč píšu je ten že mi řekl že po tom co jsem řekla mi teď nedokáže říct že mě miluje, že mě má rád a že jsem pořád u něj v srdci že mi ale teď momentálně nedokáže dát víc než tohle že věří že se to časem zlepší ale teď to nejde. Já nevím co dělat je mi na nic vlastně ani nevím jak sním mluvit… ![]()
Vztahy na dálku jsou fakt na prd. Mate aspon vidinu, ze budete nekdy v dohledné budoucnosti spolu? Kolik vam je?
200 km vzdalenost, vidite se za x tydnu - to je kolikrat do roka? Treba 6×? 8×? A tomu rikate vztah?
Dej mu cas, po hádce vždy je to naprd. Ale pak se vše uklidní a bude to ok. V hádce člověk řekne hnusný věci. Ale jak oba vychladnete, zlepší se to. A když ne, nestojí ten vztah za to.
Nechala bych ho být a uvidíš. Mě se teda taky jeden řekněme přítel po hádce tak zhnusil, že bylo po lásce k němu. Člověk najednou vidí toho člověka jinak a někdy už nejde na to zapomenout.
My byli s chlapem taky přes 200 km od sebe a vidali se 1× za týden na víkend od pátku do neděle.
@Tea1398 píše: Více
Na to nevim, ale tohle neni vztah, vzdyt se vlastne ani poradne neznate ![]()
@xavierka píše: Více
To jo, ale každý víkend, taky jsme to tak jednu dobu měli (stálo to za houno), ale zakladatelka píše, že se vidí jednou za x týdnů… To je něco úplně jiného, není to vztah.
Taky si myslím, že to není žádný vztah.
Ještě mu řekneš že umíš být hodně zlá??? ![]()
Už bych se s tebou rozloučila.
Ty ho nutis říkat že tě miluje?
Celé mi to nějak nesedí.
@Lily-of-the-valley máme, jen jsme teď po tom došli do bodu že to zatím necháme být, časem ano momentálně teď ne
@Hanka1 není to tak vždy vidíme se jednou za dva tři týdny na víkend jen to není úplně přesně pravidelně nejdéle jsme od sebe byli 5 týdnů ale každý den si voláme a píšeme
@Verynka8 píše: Více
Sám doma:…jak koukal na tu videokazetu a tam bylo…„tak padni na kolena a řekni, že mě miluješ
“
Příspěvek upraven 10.12.24 v 09:53