Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
zmenili by jste lekare kvuli tomu ze jste z nej vedle jako z cloveka?
Tak pokud by se ke mně choval neprofesionálně nebo arogantně a neempaticky, určitě bych hledala někoho jiného.
Ve svého lékaře by měl mít člověk důvěru a cítit se dobře…
Ale, jestli tě každá návštěva u něj už předem stresuje, bude lepší, když od něj odejdeš.
Možná, že jsem tě pochopila jinak, než jsi to myslela ty. Mohla bys to víc upřesnit?
@Černá Madonna píše: Více
Ja to spis pochopila tak, ze se ji z nej zapaluje vagina.
![]()
Ve chvíli, kdy bych z něj byla vedle, by mě nic na světě nedonutilo ho vyměnit za starou, ošklivou kolegyni
Ani ratio, ani snubní prsten. Ale rozumné by to bylo…
Já, ač sama zdravotník nemohu chodit k lékaři, který mi 100% nesedí, takže ano.
ať je za tím cokoliv, ta maximální důvěra a komfort je nejvíc.
Určitě nezměnila..
beztak ho vidíš jen občas, ne?
priorita jsou pro mě výsledky práce.
A já třeba přemýšlím i tak, že by mě žádný dr. nechtěl, jsou jinde, takže o dr.ani nepřemýšlím..
a Dr.=zdravotní problémy, takže jsem vlastně ráda, že žádného dr. nemusim navštěvovat. ![]()
@Černá Madonna @Lekninka91 zapaluje vagína, problém jinde… holky, vy mě bavíte ![]()
Změnit
Ty vibrace v podřišku lze zajistit i jinak a zdraví máš jen jedno ![]()
Že jo 🤣celkove arogantni chovani byt to tlusty pupkac tak uz jsem davno pryc 😭
@Snady píše: Více
Typickej chlap, no… ![]()
Na první pohled šíleně sexy, ale pro život často k nepoužití… ![]()
Ať už je to doktor nebo třeba instalatér. ![]()
Jo presne ono to cloveka nejspis dojme ze je lekar, ale povolani neznamena hned soucitnou povahu
@Snady píše: Více
To máš fuk, jestli se ti zdá sexy. Takových chlapů je hafo, na který se hezky kouká… ![]()
Ale, na tvém místě bych se zrovna tady řídila rozumem. Jestli se k tobě chová arogantně a nemáš z něj dobrý pocit, tak od něj odejdi jinam. Teda jestli máš kam. ![]()