Najdu nového partnera, který přijme moje dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1004
24.4.20 14:38

@Danikoof neznáš situaci s bývalým

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
24.4.20 15:26

Neznám.

@tkub píše:
@Danikoof neznáš situaci s bývalým
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
24.4.20 16:07
@Daniel121 píše:
Neboj najde se, mě je 24, bude mi 25 a moc bych jsi přál mít ženu s Mimi, jelikož jsem rodinný tip😊 pokud bys chtěla napiš třeba jsi padnem do noty😊

Bože, tolik hrubých chyb v pár větách!!! Chodil jsi vůbec do školy? Ty bys zatím neměl přemýšlet o rodině, měl by sis doplnit základní vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.20 16:12

Ženy, vy, co jste si s malým dítětem našly chlapa (některé pár měsíců po rozchodu :think: ) kde jste je našly? Když neberu tedy seznamky, neříkám, že tam nemůže být klenot, ale kdo má čas se tím plevelem hrabat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47
26.4.20 14:40
@Anonymní píše: Ženy, vy, co jste si s malým dítětem našly chlapa (některé pár měsíců po rozchodu :think: ) kde jste je našly? Když neberu tedy seznamky, neříkám, že tam nemůže být klenot, ale kdo má čas se tím plevelem hrabat :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: prohrabávat se tím plevelem, tak ty jsi mě dneska fakt rozesmála :lol:
ale jo, věřim tomu, že je to pravda :lol:.
Nicméně, ani najít tu pravou na seznamce není pro chlapa nic jednoduchého :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
26.4.20 17:10

@Karmínie
Ano to máš pravdu, doplnit bohužel nepůjde jelikož mám maturitu, ale zaměstnávám lidi, kteří pravopis umí líp, taktéž v běžném životě bohužel nikdy nebudu psát nijak převratně krásně. Ale takový lidi co to ovládají lepé jak já tak pracují pro mě. A ve svém podnikání jsem vic jak úspěšný. Krom toho pro zajímavost mám s tím problémy již od mala, ale necítím se nijak míň inteligentní jen díky gramatice. Za to pokud ty soudíš dle gramatiky vzdělání úspěšnost asi bys měla začít u sebe nežli začneš na někoho útočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.20 20:46

Já byla 3 roky sama s třemi dětmi než se někdo našel ale, už jsme spolu 2,5 roku a klape to když vaše dítě nepřijme a nechce vás takovou jaká jste i s dítětem tak to není ten pravý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.20 20:47

Omlouvám se, zatím klape to měla být tečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
13.5.20 20:11

Ve 22 letech můžete být naprosto v klidu.Toho ještě zažijete. Spíš jde o to s kým si něco začít a ským ne. A hlavně na nic nechvátat. Jste mladá, není kam spěchat. Pokud Vás chlap nepřijme i s dítětem, tak by to stejně nemělo cenu. Jednoho takového jsem před lety poslala do patřičných míst. Mě by bral, k synovi měl odstup.Ale my se k sobě celkově nehodili. Se synem jsem byla sama do jeho tří let. Se současným partnerem jsem 9 let a máme spolu holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.20 19:29
@Anonymní píše:
Tak s ním úplně nesouhlasím. Jsem ta kategorie 35 plus a už seznamování vzdávám, protože si s dítětem připadám skoro jako prašivý pes. Opakovaně se setkávám od mužů s názorem, že cizí dítě je pro ně nepřekonatelnou překážkou. Případně, že už mají děti (které s nimi nežijí) a už žádné další nechtějí (myšleno to mé), někteří nechtějí vůbec žádné (ani vlastní). Ti, kteří by zájem měli, jsou vesměs podivné existence typu „beru vše“

Jo to znam. Mam podobné zkušenosti, tak že jedine co, tak zavidin vsem okolo a rikam si snad neumřu sama a jednou mě jeste bude mit nekdo rád, ale asi az bude moje dcera velká a ja stará :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí