Chybí mi, ale nevím co teď dělat..
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chybí mi,ale nevím co teď dělat..
Ahoj maminky, odešel od vás někdy přítel, ale vrátil se? Mám 4 letou dceru s předešlého vztahu, a teď, když jsem byla konečně šťastná a opravdu jsme byly rodina, jsem dostala přesně na Valentýna kopačky. Důvod mi řekl že tj v něm, a že to není jako dřív, vim, že milenku nemá, jen za těch 8 měsíců co jsme byly spolu jsme spaly spolu tak 4×
prostě se vždycky něco pokazilo. Miluji ho, a i když tj víc jak měsíc, pořád čekám, že se vrátí! Chtěly jsme mimčo, dům, a najednou to vše otočil, ikdyz v jeho věku(34) jsem myslela, že má rozum, ale jeho přátelé mu tloukly do hlavy, že spolu máme víceméně přátelsky vztah, místo partnerského. Nejhorší je, že bydlíme cca 300m od sebe, takže se pořád vídáme
zažila jste některá něco podobného? Vrátil se? Nebo čekám zbytečně? Myslela jsem si, že mě to pustí, ale dennodenně na něj myslím.. A vždy, když si vzpomenu, tak se mi rozbusi srdce a kolikrát nemůžu ani usnout ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co bylo důvodem, že jste měli tak málo sexu? Chyběla jiskra, nějaké zdravotní potíže, nebo praktické překážky typu „dneska ne, dcera ještě nespí“? Jako 4× za 8 měsíců, to se pak nemůžeš divit, že došel k přesvědčení, že je váš vztah opravdu spíš na přátelské bázi a už ho to nebaví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KristýKarolí píše:
Ahoj maminky, odešel od vás někdy přítel, ale vrátil se? Mám 4 letou dceru s předešlého vztahu, a teď, když jsem byla konečně šťastná a opravdu jsme byly rodina, jsem dostala přesně na Valentýna kopačky. Důvod mi řekl že tj v něm, a že to není jako dřív, vim, že milenku nemá, jen za těch 8 měsíců co jsme byly spolu jsme spaly spolu tak 4×prostě se vždycky něco pokazilo. Miluji ho, a i když tj víc jak měsíc, pořád čekám, že se vrátí! Chtěly jsme mimčo, dům, a najednou to vše otočil, ikdyz v jeho věku(34) jsem myslela, že má rozum, ale jeho přátelé mu tloukly do hlavy, že spolu máme víceméně přátelsky vztah, místo partnerského. Nejhorší je, že bydlíme cca 300m od sebe, takže se pořád vídáme
zažila jste některá něco podobného? Vrátil se? Nebo čekám zbytečně? Myslela jsem si, že mě to pustí, ale dennodenně na něj myslím.. A vždy, když si vzpomenu, tak se mi rozbusi srdce a kolikrát nemůžu ani usnout
Tobě to připadalo jako vztah? Rodina? To bylo bohužel jen ve tvé hlavě. Nevěř každému, co ti nakecá. Dívej se na to, jak se chová a co dělá.
- Citovat
- Upravit
@KristýKarolí tak Valentyn je fakt blbej, ale si asi rekl, ze pri te vasi frekvenci to nema cenu a bude mit dite radsi s jinou. Mas dobrou zkusenost a ponauceni do dalsiho vztahu! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit