Partner mi lhal, zažili jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10863
1.10.25 18:08
@Anonymní píše: Více

Takze ne milion, ale 800 tisic. No to se Pikola moc nesekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 18:11

@Tarena
Tady ale vůbec nejde o to kolik mám našetřeno 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
35792
1.10.25 18:26

No jo, problém je, že ty máš a on má nulu a ještě dluhy i když má vyšší příjem a ty jsi mu ještě posílala z rodičáku :nevim: To spíš on měl posílat tobě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
1.10.25 18:28

No evidentne on nezvladal platit vsechno i za tebe, proto si pujcil. Takze mit nasetreno 800 tisic vs jeho dluh je zajimavy nepomer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35860
1.10.25 18:56

Ty mu na rodičáku posíláš 5 tis na nájem? To si děláš srandu. Ještě řekni, že jsi platila i vše ostatní sobě a dítěti a on to nedal ani korunu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 19:52

@pikola
Ja mam no protoze jsem dostala nejake peníze od našich co mi šetřili kdyz jsem byla mala … potom jsem chodila na brigády a odkladala si, chodila do práce a šetřila … no odkládala si z mateřské a ted si zase začínám vydělávat …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.25 20:38

@pikola
No posílala … teoreticky půlku na bydleni :roll:
Ja jsem mu ještě k tomu posílala, když potřeboval něco opravit treba na aute

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.25 20:38

@JancaS84 ano přesně tak posílám

• Citovat
  • Upravit
16044
1.10.25 20:40

Teda, jak to tak čtu, tak já nevidím žádný důvod, proč zrovna s takovým chlapem zůstávat a ještě ho finančně podporovat… :?
To jen proto, že je to otec tvého synka? :think: :nevim:
Nechci ti do vašeho vztahu nijak mluvít nebo tě o něčem přesvědčovat, ale podle mě a mých osobních zkušeností, o kterých jsem ti už psala, tak takový vztah, kde se budeš jen ty sama všechno snažit udržet nad vodou, bohužel nemá žádného dlouhodobého trvání.
A to mi můžeš opravdu věřit. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.25 20:41

@Tarena
Je …
Každopádně už tak jsem mu posílala 5 tisíc měsíčně na nájem …
Peníze, které máme na bydlení jsou teoreticky všechny moje (stavební spoření od našich, brigády, práce, mateřská…

• Citovat
  • Upravit
35860
1.10.25 21:08

No tak si ty peníze hlavně nech a nedávej je do společného bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16044
1.10.25 21:18

Tak až si někdy koupíš byt na svoji hypo, tak mu hlavně nezapomeň polovinu napsat, ať se taky jednou chudák má. :P :lol:
Nezlob se, ale přece nemůžeš být zase až tak naivní, abys neviděla, kam tohle spěje…
Ale jinak, v tobě začínám vidět trolla, protože ačkoliv ti šlo o stejné nebo podobné zkušenosti, na což jsem hned v mém prvním i druhém příspěvku reagovala, tak odpověď z tvé strany žádná.
Opravdu nijak nepopírám, že do takové životní situace, se nemůže někdo dostat, ale přece jen, zdravý rozum by měl teda alespoň podle mě, vždycky zvítězit, i kdyby měl chlap v gatích ptáka ohniváka. :P :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
2.10.25 09:44

Jestli to není smyšlený příběh, tak buď ráda, že to tak dopadlo. Podílové vlastnictví nemovitosti cizími lidmi je téměř vždy problematické. Když spoluvlastnictví, tak jedině jako manželé s neupraveným SJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.25 19:59

@JTom
Bohužel není …
Chtěli jsme si ted koupit byt, když ted vidíme jak ty ceny nehorázně rychle stoupají a až potom se vzit … našetřit a udelat svatbu :nevim: ….

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.10.25 20:03

@Černá Madonna
Tak naivní … to je těžko. Ne každý si v dnešní době vyděláva 35 a více …
Chtela jsem mu nejak pomoct … dnešní doba je naprd ☹️ každopádně pravdou je, že kdyby si nasel nejakou brigádu 2× do měsíce tak by jsme si polepšili a on by se nedostal do takových srac** ani nevim kolik přesně dluží … ale s úrokem 9,9% to bude asi raketa 🫣
Vubec nevim co ted … v Ostravě mam práci, kde jsem spokojena ale nikoho jiného kromě ho a jeho rodiny tam nemam …
Důvěra je narušená. Zklamal me …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel