Partner mi lhal, zažili jste?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35828
2.10.25 20:18
@Anonymní píše: Více

No co dál. Dala bych mu nůž na krk, ať hezky vybralí kolik kde aktuálně dluží a najde si další práci aby to urychleně splatil. Společný majetek bych si s takovým člověkem neporizovala a ač jsem zastánce svateb tak to bych si hodně rozmyslela jestli si ho vzít a když už tak odděleny majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16005
2.10.25 20:36
@Anonymní píše: Více

Sice si možná vydělává, ale pokud s tím neumí správně nakládat a hospodařit, tak i kdyby měl padesát tisíc měsíčně, tak bude mít pořád velký hovno… :cert:
To jsem kdysi říkala svému ex. A bohužel, pravda to je.
Podle mě, když nechce on, tak ty sama s tím vůbec nic nenaděláš. Leda, že by ti jeho výplata šla na tvůj účet a ty to budeš za něj všechno splácet. Ale, upřímně pochybuju, že by s tím souhlasil. :D :nevim:
No a co, že v Ostravě nikoho jiného nemáš. Však se seznámíš ne? No a v případě rozchodu, bude mít alespoň váš synek tatínka a prarodiče na blízku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
2.10.25 20:44
@JancaS84 píše: Více

I prd, jak s malým děckem.
Zakladatelka už ví, na čem je. Čili s tímto mužem do žádného finančního závazku nepůjde. Jelikož nesplácí úvěry, hodně rychle bych sháněla faktury k mým věcem, ať mi je neoblepí exekutor a začala se dívat po samotném bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel